Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 246.

• Αφού το παλεύω 8 ωρες τώρα και έχω βγάλει τα μάτια μου στα φόρα (και με μεγάλη βοήθεια εδώ απ τον @geoanto555 ) εγκαταλείπω για σήμερα. Το τελευταίο που παρατήρησα και το αναφέρω μπας και σημαίνει κάτι αν και δεν ξέρω, είναι ότι όταν μπαίνω ως φαστμπουτ την συσκευή την ονομάζει 4fa4...... (κάποια αλλα που δεν θυμάμαι) ενώ όταν μπαίνω ως EDL την ονομάζει 0123456789. H ονομασία που αναφέρω φένεται και στο adb devices και στο miFlash... Την βοήθειά σας παιδιά από αύριο πάλι...

• Ναι. Το καινούργιο είναι πως μπαίνει σε bootloop αλλά πριν κάνει επανεκκίνηση προλαβαίνω και το βάζω σε EDL. Στο EDL και όταν το συνδέω μου το βγάζει πάντα σε μονοψηφιο port. Και στο Mi flash beta σταματάει σε ένα στάδιο που λέει "send signature command failed" ενω στο Mi flash το κανονικό απλά συνεχίζει να γράφει αρχεία ατερμωνα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν το κινητό είναι σε download εδώ και 2 ώρες, πλην όμως το MiFlash και το Miflash Beta που χρησιμοποίησα μου βγάζουν αυτά με τα ¨hello package". Στο Miflash Beta μου βγάζει "trying to read hello package" και μετά μου βγάζει "cannot read from port COM5"...Στο κανονικό MiFlash βγάζει "missed hello packet, try to recover"... Tι κάνω;;;Ανησυχω μήπως τελειώσει η μπαταρία του κινητού και το κλαίμε...

• Παράθεση από geoanto555: “δωσε ξανα βρεεεεε ” μισο να ανοιξουν τα windows...

• Λοιπόν έκανε ο φίλος @geoanto555 ότι μπορούσε, αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. Το κινητό τώρα είναι σε μια κατάσταση που όπως και να συνδεθεί (σε bootloop ή σε fastboot mode) στον υπολογιστή γράφει στα PORTS "qualcomm hs-usb diagnostics 9091"...

• Παράθεση από geoanto555: “Πολύ περίεργο αυτό που λες.... Αν έχεις teamviwer να μπω λίγο... σε 15 θα φύγω όμως.... κανε γρηγορα ” Σου έστειλα chat

• Δεν έχω δυστυχώς...Μέσω fastboot που αναγνωρίζεται δεν μπορώ να κάνω κάτι;;;

• Παράθεση από geoanto555: “Αλλάζεις καλώδιο και θύρα usb για αρχή, Εννοείται το συνδέεις σε usb πάνω στην μητρική... ” Το δουλεύω σε laptop. και άλλαξα ήδη 3 καλώδια... Καμία αντίδραση...

• Τιποτα, σαν να μην έχω συνδέσει τίποτα στον υπολογιστή... Εν τω μεταξύ το ξανάβαλα σε fastboot και από κει σε download με το minimal adb και πάλι το ίδιο...Δεν το διαβάζουν πουθενά. Σε fastboot μπορεί να ξαναμπεί και αναγνωρίζεται. Σε download mode είναι σαν να μην υπάρχει...

• @lallasgr το έκανα το κολπάκι και μπήκε μεν σε download mode, πλην όμως δεν αντιδρά καθόλου ο υπολογιστής όταν το συνδέω... Σαν να μην έχω συνδέσει τίποτα... Έκανα και επανεκκίνηση τον υπολογιστή και πάλι τίποτα...

• Είναι redmi 3 pro και κατέβασα την Ρόμ ido Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μια γρήγορη βοήθεια. Στο redmi 3 Pro φίλου πήγα να βάλω official dev για ξεκλείδωμα και μου έπαιρνε πολύ ώρα το miflash. Έκλεισα το miflash και καταλάθος έκανα επανεκκίνηση στο κινητό με αποτέλεσμα τώρα να είναι σε bootloop και να μπαίνει μόνο σε fastboot mode. πλήν όμως σε fastboot mode δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής ("USB device not recognized") και δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο κιν. Τι κάνω για να ξεμπλέξω;;; Win7 x64 σε τεστ mode.

• Παιδιά σε έναν φίλο πέρασα την Ρόμ από 11.8 και έχει freeze στο κινητό που φτιάχνουν μόνο με Hard reset... Ξερει κανείς από τι μπορεί να προκαλείται;;; είναι με τα 3 ραμ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε Μι5 από προχθές έχω πάρα πολλές επανεκκινησεις χωρίς προφανή λόγο... Το κάνει σε κάποιον άλλο; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλημέρα. Ένα bug σε Μι5 βρήκα... Σήμερα έκανα το κινητό Hotspot και κάποια στιγμή κόλλησε η παροχή δεδομένων στο laptop ενώ το κινητό δούλευε κανονικά. Έκλεισα λοιπόν το Hotspot και το κινητό δεν τραβουσε καθόλου δεδομένα σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Έβαλα το κινητό σε λειτουργία πτήσης, το έβγαλα, και τα δεδομένα λειτουργούσαν για το κινητό. Όταν ξαναενεργοποιησα το Hotspot το κινητό έκανε μόνο του επανεκκίνηση... Το συγκεκριμένο το επανελαβα με ακριβώς την ίδια διαδικασία 4 φορές. Έχει τύχ…

• Καλημέρα παιδιά, μόλις την πέρασα κι εγώ...Αλλά έχω ένα πρόβλημα απ την προηγούμενη ΡΟΜ. ¨Εχω απενεργοποιήσει το Mi Cloud Sync και δεν με αφήνει να δω τις φωτογραφιες μου, ούτε απο το αλμπουμ της Κάμερας. Το έχει κανάς άλλος αυτό;;;

• Παράθεση από gepapagg: “εμενα πολλες φορεσ τα mb αν και ανοιχτα δεν λειτουργουν και το κινητο θελει επανεκινηση..κακο bug απο την xiaomi ” Δοκίμασε όταν το παθαινεις να ενεργοποιείς την λειτουργία πτήσης και να την απενεργοποιείς. Εμένα έτσι επανερχονται άμεσα... Στο θέμα μας, και Θεσσαλονίκη όλα καλά...

• Παράθεση από K4rMa: “Ξαφνικα δε ανοιγουν τα δεδομενα για internet.. δοκιμασα και απο συντομευση και απο ρυθμισεις ειναι η επιλογη στο ενεργο αλλα απο σήμα τιποτα δε δειχνει καν ενδειξη πανω οτι ειναι ανοιχτα. Wtf ? ” Κι εγώ το ίδιο θέμα σε Μι5 που ξεκίνησε πριν περίπου μια ώρα... Ή για να ακριβολογώ μέχρι τις 18.00 όλα δούλευαν κομπλέ, τώρα τα δεδομένα δεν ενεργοποιούνται με τίποτα. Δοκίμασα επανεκκίνηση, φλασάρισμα ξανά της .28, δεν αλλάζει τίποτα. Το wifi δουλεύει κανονικά, τα δεδομένα όμως με…

• Screen Mirroring

johnkeppas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω... Παιδιά τελικά δεν γίνεται... Γνωριζει κάποιος αν αυτό που θέλω γίνεται αν συνδέσω το κιν με καλώδιο τύπου usb-c to hdmi (έχω το mi5)

• Screen Mirroring

johnkeppas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από alpeppas: “Καλημέρα με το redmi 3 pro που πήρα στην γυναίκα, έστειλα κανονικά εικόνα στην τηλεόραση. Με το Mi5 που γράφω τώρα δεν το δοκίμασα πλάκα πλάκα αλλά λογικά το ίδιο αποτέλεσμα θα έχω. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με ποια διαδικασία και σε τι τηλεόραση αν επιτρέπεται;;; και όταν λέω screen mirroring εννοώ ότι βλέπω στην οθόνη του κινητόυ να βλέπω και στην τηλεόραση, ακόμα και αν αυτό είναι η homescreen ή η εφαρμογή των ρυθμίσεων π.χ.