Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 246.
-
Screen Mirroring
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “To έκανες δλδ πριν και τώρα δεν σου δουλεύει?? ” Όχι, δεν έχω καταφέρει να το κάνω...
-
Screen Mirroring
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ξεθάβω το θέμα του φίλου, γιατί με το Mi5 δεν μπορώ να στείλω εικόνα στην τηλεόραση με τίποτα (Samsung LED TV, ΟΧΙ smart, αλλα συνδεδεμένη με ethernet στο δίκτυο). Την διαβάζει το τηλέφωνο στο μενού της προβολής, αλλά όταν πατάω να συνδεθεί δεν κάνει τίποτα, προσπαθεί για λίγο και μετά τίποτα... Ξέρει κανείς τι κάνω για να εμφανίσει στην τηλεόραση την οθόνη του κινητού; Το θέλω κυρίως για KODI και κανά παιχνίδι...
-
Καλημέρα παιδιά, ένας φίλος έχει το Redmi 3 και θέλει να του περάσω gtv, επειδή αυτός δεν κατέχει τεχνολογία και αναβαθμίσεις. Μιας και ακόμα stable 8αρα δεν υπάρχει, ποια developer να του βάλω και να μην ξανασχοληθει για κάποιο διάστημα; Σταθερότητα και μπαταρία τα ζητουμενα. Ευχαριστώ... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@blackm76 Το αρχειο πρέπει να στο έσβησε αυτόματα η αναβάθμιση αφού αναβαθμισες μέσα απο τη ΡΟΜ.Καλό είναι να το ξαναπερασεις στη συσκευή για να υπάρχει τουλάχιστον το zip μιας ΡΟΜ,ποτέ δεν ξέρεις,μπορεί να χρειαστεί ;)” Αν εννοείς όταν λες μες από την Ρόμ τον Updater, εμένα δεν μου σβήνει τις προηγούμενες Ρόμ... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sw4lgt: “βάλτε stable να σωθείτε.... Την έβαλα αυτή εδώ Αντε λέω μπας και διορθώθηκε τπτ από τις προηγούμενες δλδ που είχα πρόβλημα με αδύναμο 3g και4g και φυσικά πάλι μάπα το καρπούζι.... Stable λοιπόν... Αν και αρχίζω να απογοητεύομαι από την xiaomi με τις rom της.. Μόνιμα πάντα κάτι δεν θα δουλεύει και θα πρέπει να περιμένουμε άλλο update...τραγικό για τέτοια εταιρία και να βλέπεις αλλά σιουζιτσου μάρκα από τα βάθη τής καρακινας και να πετάνε από rom.. αυτά..” Μα όντως πετάνε από…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Το έχω κάνει αλλά τίποτα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου πήγες εδώ στην εφαρμογή ασφαλεια 9093443516ad5b73c14e24dc363e6f19.jpg Και μετα εκεί που λέει δικαιώματα, 6574929c5f82cd37de6d18cc1c2ffd9a.jpg Και μετα στα άλλα δικαιώματα, c7664ef94519fed2a171fcc31ef1e0b2.jpg Τα ελεγξες όλα ότι έχεις δώσει δικαιώματα και δεν σου δουλεύει ακόμα;;; Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει γι αυτό επιμένω. Έλεγξε όλες τις κατηγορίες ακόμα κι αυτές που νομίζεις ότι δ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Πρέπει να υπάρχει θέμα με τα δικαιώματα ούτε εγώ με Mi3 μπορώ να το τρέξω. Και δεν είναι πρόβλημα της GTV ακόμα και στις official δεν μπορείς. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνε αυτό που έγραψα και θα λυθεί... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Trickle: “Αλλά όμως έχω θέμα” Μπες χειροκίνητα στις άδειες από την εφαρμογή ασφαλεια, δες ξεχωριστά για κάθε τομέα όλες τις άδειες και όπου υπάρχει το AnTuTu δώσε τις..Κάνε το ίδιο μετά για το AnTuTu 3d. Είναι γνωστό θέμα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα στα παιδιά του φόρουμ. Έχω μια απορία, γίνεται στην Ρόμ να ενσωματωθεί ένα μενού όπου σε κάθε εφαρμογή να επιλέγουμε ένα χρώμα Led για τις ειδοποιήσεις της συγκεκριμενης εφαρμογής; Αν δςν είναι ο σωστός τομέας που ποσταρα το Thread παρακαλώ να μετακινηθεί και συγνώμη προκαταβολικά... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά στο Mi5 μου στην πρώτη gtv που του φοράω... Ευχαριστώ πολύ και εις ανώτερα. (ή πιο σωστά εις καλύτερες Ρομ) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aν έχω περάσει την xiaomi.eu την 6.6.23 μπορώ να περάσω από πάνω μέσω του Updater την δική μας; Η πρέπει να ξαναστησω το κινητό απ την αρχή; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από JackDaniels: “Παιδιά στην προσπάθεια έκανα ενα λάθος που το συνειδητοποιησα αργοτερα και δεν ξέρω κατα πόσο πλέον διορθώνεται.... Αντι να περάσω την εκδοση για το mi5 pro πέρασα αυτην για το mi4s.... με αποτέλεσμα πλεον το τηλ να μην ανοιγεί.... Σώζεται η κατάσταση ...? ” Σε fastboot μπαίνει με power και vol- ή σε recovery με power και vol+;;;
-
Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως πέρα απ την πλάκα, παρε κάτι καινούργιο και φτιάξε και αυτό να το έχεις ως δεύτερο για ώρα ανάγκης. Τόσο καιρό που κάθεται με μια οθόνη παρήγγειλε και μια μπαταρία και είσαι κορυφή. Εγώ έχασα το μι2 και δεν το έχω, αλλιώς μπορεί να μην είχα αλλάξει και κινητό ακόμα. Μέχρι και miui8 πήρε... Και για να επανέλθω στο θέμα σου και να μην σου το χαλάω, πιστεύω το Redmi 3 note pro με 3gb ram θα καλύψει όλα σου τα θελω... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαχαχαχα. Όχι αδερφε... Το μι3 αρκεί για τη δικιά μου. Εγώ περίμενα 2 χρόνια να ελεησουν οι Κινέζοι να βγάλουν το Μι5 για να ξαναπάρω xiaomi. Σκέψου ότι έδωσα LG g4 για να το παρω. Τόση καψα έχω για τους Κινέζους. Θα πάρω και το ποδήλατο τους τώρα φαντάσου... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστό κι αυτό. Τα παιδιά κι εγω σου προτείναμε κάποια τηλέφωνα. Η απόφαση δική σου... Καλές αγορές. Υγ:αν τελικά δεν το φτιάξεις και δεν το θες στείλτο μου Θεσσαλονίκη να το δώσω στη δικιά μου που με παρακαλαει για ένα xiaomi... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απλα για να ξέρεις ούτε εμένα επιαναν. Αν δεν μπορεις εσύ βρες κάνα φίλο και πριν πάρεις απόφαση για οτιδήποτε γράψε στο YouTube : xiaomi MI3 screen replacement. Δες μόνος σου πως το κάνουν και πάρε μια απόφαση. Στο λέω γιατί σε χαλεπους καιρούς δςν χρειάζεται να ξοδευεις τζάμπα λεφτά. Το μι3 είναι πολύ καλό και δουλεύει ήδη σε mm, αν ήσουν ευχαριστημένος είναι κρίμα να το χάσεις... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν βρήκες κάποιο video στο YouTube να σου δείχνει πως να το ανοίξεις; Αν το έχεις ακόμα περασμένο κάπου μπορείς να το φτιάξεις... Απλά θα παραγγειλεις το ανταλλακτικό απ έξω. Δεν είναι δύσκολο, το είχα κάνει 2 φορές στο παλιό μι2 μου. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk