ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το Mi max30d0b6f8b28bfedabac8999c23fbf9c7.jpg Η ρομ αυτή είναι οκ; για ξεκλείδωμα πρέπει να κατεβάσω ποια;;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από petrosarfaras: “Έχει έρθει το mail για το Mi note pro αλλά αναφέρει μέσα και το 4s να το κατεβάσουμε Και στην full rom δεν υπάρχει αρχείο βγάζει λαθος Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάντε χρήση των συνδέσμων του androidfilehost... Θα διορθωθούν όλα καθώς πρέπει να φτιάξουμε και νέα mails για για τις XTV ... :D” Χρειάζεται factory reset για να την περάσουμε; Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
Έχει έρθει το mail για το Mi note pro αλλά αναφέρει μέσα και το 4s να το κατεβάσουμε Και στην full rom δεν υπάρχει αρχείο βγάζει λαθος Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εαν το είχατε παλια κατεβασμενο στο κινητό σας απο το playstore πατε playstore Οι αφαρμογες και τα παιχνιδια μου επιλεξτε ολες εκει το εχει κρατημενο το ξανακατεβαζετε από εκει
Μόλις παρήγγειλα το mi max 3/64 και θέλω να κανω μια ερώτηση μπορω να χρησιμοποιήσω τον ίδιο λογαριασμό που εχω στο micloud ????? η πρέπει να αποσυνδέσω το MI NOTE PRO που εχω και να δηλώσω το ΜΙ ΜΑΧ οταν το παραλάβω ???? ευχαριστώ
Και μένα το έκανε αυτό με το Facebook όταν έβαλα του galen αλλά το διεγραψα και το ξαναεβαλα τώρα είναι οκ είμαι με την τελευταία Gtv Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk