Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 344.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Χθες, μετά απο μια επανεκκίνηση του "leo" μου, το τηλέφωνο ξεκίνησε ακριβώς με αυτή την εικόνα: Παρόλες τις προσπάθειες, δεν έλεγε να "ξεκολλήσει" απο εκεί... Δεν είχε προηγηθεί κάτι που να δικαιολογεί την εμφανισή του! Στην επόμενη επανεκκίνηση τελικά εξαφανίστηκε... Ξέρουμε γιατί εμφανίστηκε και γιατί "κατσικώθηκε" εκεί? Το έχει αντιμετωπίσει άλλος? ” Όχι ευτυχως Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμα@caeser έφτιαξε το micloud τώρα συγχρονίζει τα παντα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα οκ ευχαριστούμε πολύ Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση θα περιμένουμε Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑπλά στα MI NOTE Pro δεν έχουμε τόσα θέματα όπως όλοι οι άλλοι και επίσης μέχρι και τώρα δεν έχει πέσει κάτω από 270 ευρώ και μιλάω για την 64giga έκδοση Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα το ξυπνητήρι δουλεύει και στο αθόρυβο και στη πτηση Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τέλεια και πάλι ευχαριστουμε Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από petrosarfaras: “Δεν το ξέρω όλα τα άλλα συγχρονιζουν τελεια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το περίεργο είναι ότι το restore το έκανα απο τοπικό αντίγραφο (λόγω ταχύτητας) και όχι απο το MiCloud, απο back up που είχα κρατήσει λίγο πριν το φορμάτ... και όταν άρχισε να κάνει (check για ) συγχρονισμό (τα ήδη "περασμένα" αρχεία) μου έβγαλε ότι και σένα στο παραπάνω screenshot... Νομίζω κάποιο "θέμα" έχουν στο σύννεφο με το συγκεκριμένο fe…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΔεν το ξέρω όλα τα άλλα συγχρονιζουν τελεια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕδώ και τρεις rom gtv ελληνικές δεν μου συγχρονίζει στο micloud την λίστα φραγων μπορώ να κάνω κάτι c89067ea4867f39e97fcb92909cd7632.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναβάθμιση Mi Note Pro
ΜήνυμαΕλληνική έχω την τελευταία του galen σε ευχαριστώ θα το κάνω μόλις βγει η σημερινή Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναβάθμιση Mi Note Pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα θέλω να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση στο Mi note pro που έχω ποιον οδηγό χρησιμοποιώ; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τέλεια Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τέλεια όπως παντα Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕγώ έβαλα στην αρχή την δικιά μας όπως λες και μετά έβαλα του galen όλα οκ και με τις δύο Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά ευχαριστούμε Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk