Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 344.
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαβαζω την official και οταν βγει καινουρια ξαναδοκιμαζω
-
About Mi Note Pro...
Μήνυματα ιδια δεν εφτιαξε
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαok
-
About Mi Note Pro...
Μήνυματην ξαναπερναω τωρα θα δουμε
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπέρα σήμερα ξεκλείδωσα κανονικά το mi note pro ακολούθησα τον οδηγό και έβαλα την ελληνικη 6.5.12 μέσω του twrp μολις άνοιξε μετά την εγκατάσταση ανοιγοκλείνει συνεχώς και βγάζει αυτο στην φωτο τι να κάνω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14620/
-
Εγώ κατέβασα χθες την 6.5.24 την επίσημη γιατί περιμένω για ξεκλείδωμα και εγκατέστησα το back up που ειχα από το mi cloud από το Red mi note 2 έχω ελληνικά από το SwiftKey δουλεύει κανονικά αλλά μόλις στείλουν έγκριση θα αλλάξω σε ελληνική Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Τέλεια όπως κάθε εβδομαδα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΟ yeso521 που το έχω πάρει ότι είναι κλειδωμένο. Άρα περιμένω τον κωδικό πρώτα και μετά κάνω τον οδηγό; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΟκ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπέρα παρέλαβα σήμερα το mi note pro έχει stable έκδοση για να βάλω την ελληνική stable ακολουθώ τον οδηγό του miui_art κατεβάζοντας την ελληνική stable η πρέπει να περιμενω να ξεκλειδωσω πρώτα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
Όλα τέλεια όπως παντα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΜια ακόμη απο εμένα
-
Όλα τέλεια όπως πάντα ευχαριστούμε πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk