Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 344.
-
Όλα τέλεια όπως πάντα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά όπως πάντα βέβαια Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σορρυ τρεμοντας όχι τρέχοντας Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έψαξα την περασμένη εβδομάδα το έκανα τρέχοντας αλλά μέσα σε δύο ώρες είχαν βάλει τα credits στον λογαριασμό μου Mi έχω πάρει το πακέτο για 100 giga Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Buy Mi Credits using PayPal for MIUI ROM Themes and Music Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από mixaliscy: “Μα αφού εγώ θέλω να αγοράσω και δεν μπορώ... Το έχω γεμήσει προ πολλού εγώ ” Παλιά μπορούσες. Τώρα μόνο εάν μένεις Κίνα μπορείς.” Mi credits αγοράζεις από εδώ το έκανα την περασμένη εβδομάδα πλήρωσα με paypal Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τέλεια όπως πάντα ευχαριστούμε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλημέρα
-
Ευχαριστούμε για τα δώρα! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ψηφισε και η ανηψιά μου @tania_kai
-
ψηφισα προφιλ στο miui global petros13011970
-
Ευχαριστώ πολλή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά περασα σε μια sd κάρτα την καινούργια Rom και άνοιξε κανονικά κατεβάζω το buck up από το MI account όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μόνο που βλέπω είναι ότι το app του καιρού δεν βρίσκει τοποθεσια
-
καλησπερα εκανα μια βλακεια και τα εσβησα ολα απο το τηλεφωνο μοθ βγαζει οτι δεν εχει OS και μενει στην αρχικη οθονη με το MI οταν το κλεινο και το ανοιγω ξανα προσπαθησα να κανω την καθαρη εγκατασταση αλλα στο miflash δεν το βλεπει ο υπολογιστης το βλεπει και το εμφανιζει (hermes ) τι να κανω xiaomi_redmi_note2 EDIT: exei meinei mono t teamwin
-
Παράθεση από panospc: “Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από brougos: “Καλημερα.....να ρωτησω κατι μαλλον ασχετο.......με μια μετρια χρηση του τηλεφωνου ποια ειναι η μαξιμουμ και η μινιμουμ διαρκεια της μπαταριας? ” Minimum 4, maximum 5,5 ωρες ” Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από petrosarfaras: “Αν μιλατε για το Redmi_Note_2 to prime με κανονικη χρήση εμένα μοθ παει γυρω στις 10 με 11 ωρες ” Δε μπορει να μιλατε σοβαρα. Δε γινεται αυτο, δεν εχει 13000 μπαταρια, 3000 εχει. ” Υποθέτω π…