Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 344.
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαμε την 5.12.10forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8245/
-
ΜήνυμαΜε το καινούριο AnTuTu 6 και μα την rom 5.12.3 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε μένα δουλεύουν όλα μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ευχαριστούμε για τις rom
-
ΜήνυμαΜε την 5.11.26 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να κάνω άλλη μια ερώτηση το αρχείο MD5 πως το κατεβάζουμε και που το τοποθετούμε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου έβγαζε όταν πήγαινα να την κατεβάσω το 404 error αλλά μετά από λίγο ήταν οκ τώρα την κατεβασα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λείπει η 5.11.26 για το redmi_note_2? H Hermes Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάθος είναι εκεί την κατεβάζω
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από petrosarfaras: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από madmax: “Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και προσεξα οτι δεν μπορεί να κανει screenshot. Συγκεκριμενα βγαζει μνμ " Αδυνατη η αποθηκευση του στιγμιότυπου. Ενδεχεται ο αποθ. Χωρος να βρισκεται σε χρηση" . Το εχει πάθει καποιος αλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό το έχω δει μόνο στην εφαρμογή της AlphaBank όπου ουσιαστικά έχουν "κόψει" την δυνατότητα να κάνει κάποιος s…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από madmax: “Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και προσεξα οτι δεν μπορεί να κανει screenshot. Συγκεκριμενα βγαζει μνμ " Αδυνατη η αποθηκευση του στιγμιότυπου. Ενδεχεται ο αποθ. Χωρος να βρισκεται σε χρηση" . Το εχει πάθει καποιος αλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό το έχω δει μόνο στην εφαρμογή της AlphaBank όπου ουσιαστικά έχουν "κόψει" την δυνατότητα να κάνει κάποιος screenshot... αλλά μόνον εκεί! ” Εμενα δουλευει ακόμ…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από xristakos2002: “μεταφορα επαφων απο iphone γνωριζει κανεις πως γινεται;; υπαρχει τροπος; ” Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με iphone φίλε μου αλλά θα σου πω κάτι γενικό. Εαν έχεις συγχρονήσει τις επαφές σου στο cloud είτε στο icloud είτε στο gmail τότε μπορείς να κάνεις συγχρονισμό και στο android και να περαστούν αυτόματα.Εαν δεν έχεις κάνει, τότε πρέπει να δοκιμάσεις άλλους τρόπους. Ένας είναι να στείλεις τις επαφές σου στο pc σου με mail και απο εκεί να κάνεις…
-
ΜήνυμαΑγορά το redmi_note_2 σε 64 bit εκτελεση rom 7.0.6.0 stable Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΜε το speedtest πιανει 40 mbps download και 9,5 upload εχω vodafone οταν ειμαι στο δικτυο kai εχει 4G η vodafone Δεν εχω κανενα θεμα
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΕΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ OFF TOPIC