Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 344.
-
Λογικό είναι ΜΙ ΜΑΧ HELIUM
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από petrosarfaras: “Πάντως όλα αυτά με τα τελωνεία έγιναν μόλις η εταιρεία που τα φέρνει Ελλάδα έκανε ανακοινώσεις ΜΙ ΜΑΧ HELIUM ” Απο τον Ομπάμα ξεκίνησε! ;)” Και συνέχισε με αυτους ΜΙ ΜΑΧ HELIUM
-
Πάντως όλα αυτά με τα τελωνεία έγιναν μόλις η εταιρεία που τα φέρνει Ελλάδα έκανε ανακοινώσεις ΜΙ ΜΑΧ HELIUM
-
@MIUI_ART Η διορθωμένη version για το helium που βάλατε εξακολουθεί να εχει το πρόβλημα με την κάμερα στα modes HHT και πανόραμα
-
Το είχες δίκιο άλλαξα font έφτιαξε αμέσως ευχαριστώ @MIUI_ART Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART και με το flash στο on πάλι στην λειτουργία HHT και PANORAMA κλείνει η κάμερα στο Mi max helium Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και κάτι αστείο κοιτάξτε τις θερμοκρασίες που βγάζει στην προγνωση6ae6f2274157a36beb67e1536e262a02.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “@apsogos4ever @petrosarfaras Στην 6.12.22 δεν είχα πρόβλημα... Δέστε λίγο το μήνυμα 89 σ' αυτήν την ενότητα έχω ανεβάσει δύο screenshots, ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.” Με την καινούργια rom τα έχω και εγώ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω το ίδιο και το Mi max helium με την κάμερα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την XTRV 7.2.9 Beta nougat498ecc3b1d15e570ab152840325c3073.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi max helium όλα καλά ευχαριστούμε Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Καλημέρα Τινος είναι τούτο;RS242112975CN Μην απογοητευεσται βάση του παραπάνω έχουμε ελπίδες να παραλάβουμε όλοι!! lol” Το παραπάνω θα το παραλάβεις εγώ έχω ένα έτσι αλλά είναι στις 88 ημερες Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
New Redmi Note 4
ΜήνυμαΝα κάνω μια ερώτηση στο παραπάνω κινητό @etien4 δείχνει rom 8.1.4.0 για το redmi note 4 ενώ στο site en.mui.com έχει για τελευταία stable rom την 8.0.4.0 ?????
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από efkolo: “Εμείς με τα hennessy και Μι Μax ας κάνουμε μια ομαδική παραγγελία σποράκια και να κάτσουμε να βλέπουμε τι ωραία που είναι να μην έχεις αναβάθμιση. (Hidden Content)” Εμείς απλά θα ζηλεύουμε MI max 3/64