Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 344.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από NasDriver: “Παιδιά, για κάντε έναν έλεγχο, μόλις σέταρα ένα prime με την Global Stable και είχε επιλογή για double tap awake της οθόνης στις ρυθμίσεις ” Ανέστη,το έχω αναφέρει απο μέρες,στου γιού μου με xtrv του Δεκεμβρίου δουλεύει μια χαρά :thumbsup:” Υπάρχει και στην ελληνική MI max 3/64
-
Παράθεση από Dimitris Kaletsios: “Σε redmi 4 prime αρχικά έβαλα την XTRVbeta1_6.11.24 και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Έκανα update με την XTRVbeta1_7.1.5 και παρατήρησα πως δεν λειτουργεί το internet με τα δεδομένα του κινητού.Έκανα επαναφορά στην XTRVbeta1_6.11.24,το πρόβλημα με το internet λύθηκε αλλά μου έβγαζε απανωτά μυνήματα για να στείλει αναφορά στη mi κάτι με το android.Ξαναέβαλα την XTRVbeta1_7.1.5 αλλά και πάλι δεν έχω intrnet με τα δεδομένα.Τί μπορώ να κάνω?Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρ…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαMI max με nougat???????? Πως ; που;;; MI max 3/64
-
Και εγώ petros13011970 MI max 3/64
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vfragos: “Παράθεση από petrosarfaras: “Με την ελληνική είμαι εγώ τουλαχιστον τι να το κάνεις το saver η μπαταρία κρατάει πολύ από μόνη της MI max 3/64” Χαχαχα, άσχετο αυτό! Απλά θέλω να δω αν μου δουλεύει σωστά. Άσε που εγώ προσωπικά μπορεί και να το χρησιμοποιήσω εάν δουλεύει όπως πρέπει. Sent from my MI MAX using Tapatalk” Δεν το έχω χρησιμοποιήσει θα το δω και θα σου πω αυριο MI max 3/64
-
Εγώ πάντως δεν αλλάζω το forum με τίποτε άλλωστε έχουμε τηλέφωνα οι ποιο πολλή που είναι ποιο μπροστά από αυτά που προσφέρουν και δεν πρόκειται να αγοράσω από Ελλάδα αν δεν το ανακοίνωση ή ίδια η XIAOMI άλλωστε έχω φίλους εξωτερικό αν χρειαστεί να αγοράσω από Κίνα MI max 3/64
-
Μια ερωτηση να κανω και εγω Σε περιπτωση που πάρουμε τηλεφωνο και βαλουμε version εδω από το φορουμ η εγγύηση βεβαια δεν υπάρχει σωστά ???