Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 344.
-
Με το Google maps δουλεύει απλά δεν δουλεύει αν έχεις κλειστά τα data Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τέλεια Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα τέλεια όπως πάντα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμείς;;;;; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαmi max pro 3/64 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24603/
-
Απο χθες εβαλα και εγω την XTRV 6.11.24 απο GLOBAL STABLE ολα οκ ΜΙ ΜΑΧ PRO
-
RE: RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spyrosrotary: “Παράθεση από petrosarfaras: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από petrosarfaras: “Το θέμα είναι ότι κάνοντας adb devices βλέπει κανονικά το κινητό μόλις δίνω την επόμενη εντολή για να βάλω το twrp κολαει και δεν προχωράει Στο waiting for device Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν μπορεί κάτι κάνεις λάθος εάν το βλέπει κανονικά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα το ξαναδώ τώρα είμαι με την global stable η οποία είναι με…
-
Παντως από την εμπειρια που εχω εδω και μια εβδομαδα με την global stable 8.1.3 το τηλεφωνο δουλευει μια χαρα εχει κάποια θεματα στην μετάφραση αλλα δουλευει. Απλα το αναφέρω χωρις να θέλω να προσβάλλω κανενα απο εσάς που προσπαθείτε τρελά να μας βοηθήσετε εδω ΜΙ ΜΑΧ 3/64 HELIUM
-
ddce0e9da270815e37d9490c0da5d0a8.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από petrosarfaras: “Το θέμα είναι ότι κάνοντας adb devices βλέπει κανονικά το κινητό μόλις δίνω την επόμενη εντολή για να βάλω το twrp κολαει και δεν προχωράει Στο waiting for device Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν μπορεί κάτι κάνεις λάθος εάν το βλέπει κανονικά !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα το ξαναδώ τώρα είμαι με την global stable η οποία είναι με ελληνικά Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapa…
-
Το εχω ξεκλειδώσει με αυτόν τον τρόπο έχοντας την GLOBAL STABLE εχω το MIMAX 3/64 HELIUM