Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Για poco πότε θα βγει; Παίζει να είναι χειρότερη η κατανάλωση γενικα για όλα τα μοντέλα;
-
Γιατί όχι τη yi 4Κ που είναι σημαντικά φτηνότερη;
-
Οχι, ειναι ξεχωριστα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκιμασε να κάνεις το flash του magisk και του Dolby σε 2 χρόνους και όχι το ενα πίσω από το άλλο. Κάνε πρώτα flash το magisk από την εφαρμογή αναβάθμισης με την επιλογή του zip. Μόλις ξανακάνει boot στην miui τότε δες αν σου έχει βάλει το magisk. Μετά κάνε flash το dolby με τον ίδιο τρόπο. ” Τελικά το φλασαρε μέσω TWRP σε δεύτερο χρόνο. Το updater δεν προχωρούσε το φλας, πρώτα δεν έβλεπε τον εσωτερικό χώρο με τον αρχικό file explorer, κατέβασα το miui explorer pro από pl…
-
οκ.. Και το ρουτ;
-
Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχω root, φλασαρω magisk και dolby και μετα δεν εμφανιζει μεσα τιποτα οταν το ανοιγω. Επισης δεν εχω και power menu με recovery κλπ
-
Εβαλα τη ρομ σε pocophone αλλα δε μου βγαζει το magisk στον εσωτερικο χωρο για να το κανω install. Να το βγαλω χειροκινητα απο τη ρομ και να το βαλω στον εσωτερικο χωρο για να το φλασαρω; Επισης γιατι λεει android version 9?? αφου ειναι 8 Και γιατι δεν εχει power button μενου με recovery?
-
Δεν εχει κανενα δικαιωμα να ζητησει κανενα εκτελωνισμο για 15€ και ας εχει 150 μεσα. Αν θεωρησει οτι πανε για εμπορικη συναλλαγη, ειναι δυο φορες αδικο να χρεωθει ΦΠΑ δυο φορες για το ιδιο πραγμα. Δεν έχει γίνει ποτέ στον κόσμο να σε ληστέψει εγκληματιας δυο φορες για το ιδιο πραγμα, μια φορα στο ληστευει και φευγει.
-
Παράθεση από amavroudis: “Πρόσεξε το για το τι ισχύει για τις αποστολές... Κάπου είχα διαβάσει ότι υπολογίζουν συλλογικά, αν σαν παράδειγμα έχεις τρία δέματα από 22€ το καθένα, θεωρούν ότι λαμβάνεις 66€ δέμα. Ειδικά αν είναι και από ένα κατάστημα. Δεν το έχω ψάξει, κοίταξε το πάντως... ” Δεν το εχω ακουσει αυτο
-
4 δέματα ΚΑΤΩ των 22€, το ένα πέρασε κανονικά όπως αναμενόταν, τα 3 ζητάνε 25€ για το καθένα! Οκ λέω, έχει συμβεί ξανά, έτσι κι αλλιώς υπάρχει μεγάλη τυχαιότητα. Κάνω αίτηση αναδασμολογησης και την απορρίπτουν! Μου λένε τι θέλετε να κάνουμε, θα το παραλάβετε ή να γυρίσει πίσω; Λέω ΘΑ το παραλάβω κανονικά χωρίς χρέωση. Με στέλνει το τελωνείο στα ΕΛΤΑ και τα ΕΛΤΑ στο τελωνείο. Δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι, δεν είναι τα 60€ που μπορεί να χάσω, αλλά αυτή την αδικία δεν τη μπορώ. Και είναι η πρώτη …
-
Εδώ και 2-3 βδομάδες δε μου κάνει πλοήγηση στο GPS, τι μπορεί να φταίει; Δορυφόρους πιάνει κανονικά. Έχω κάνει και καθαρή εγκατάσταση. Δικαιώματα έχει η εφαρμογή
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΔεν την εβλεπε η εφαρμογη, ουτε και εκανε reset. Mπηκα στο φορουμ και ολοι το ιδιο λεγανε, εβγαλε update χθες και εφτιαξε οκ.
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΤις δύο τελευταίες μέρες δε μου συνδέεται η λάμπα (τελευταία YLDP06YL) και βλέπω είναι γενικό πρόβλημα..
-
Για scorpio δε βγήκε (ακόμα); θα βγει;
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαΜπα, ξανα τιποτα. Δε μπαινει και αλλιως και να θες, κουμπωνει στη θεση του..
-
Eλληνική rom σε mi4c
ΜήνυμαTo ηχειο, δεν ακουγεται κανενας ηχος.