Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
"to root or not to root?"
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “θα σου πω την προσωπική μου άποψη για κάθε μία εφαρμογή που έχεις παραθέσει στο screenshotadvanced battery calibration>> δες εδώ πως μπορείς να το κάνεις χωρίς να είσαι root ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ROOT ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ battery monitor widget δεν χρειάζεται επειδή έχει ενδειξη ΗΔΗ μπαταρίας με ποσοστο στο κινητο Flashify περιττό υπαρχουν ηδη 3 οδηγοί φλασαρισματος kernel adiutor τι μπορεί να το χρειάζεται κάποιος που δεν είναι developer μονο ζημια μπορεις να πάθεις αν πειραζε…
-
Παράθεση από gkalen: “@flowin_through Για το mod με το grid size , θα πάρεις το αρχείο com.miui.home και θα το βάλεις στο φάκελο , system/media/theme/default/ .. com.miui.home .... όπως το εβαζες και μόνος σου , τώρα όμως θα το βάλεις μέσα στο ρομ που θα φτιάξεις .. Προσοχή όμως , αν το θέμα που έχεις φτιάξει και θες να το προεγκαταστησεις στο ρομ , πολύ πιθανως να έχει κι εκεί αρχείο com.miui.home , τότε θα πρέπει να τα ενώσεις αυτά τα δύο , για να φτιάξεις ένα που θα έχει μέσα και το θέμα σου …
-
Α στη gtv? Όχι, δεν κρασαρει. Το zip οκ το έφτιαξα. Στο system/media/theme τι διαφορετικό υπάρχει;
-
Aυτο με τη gtv rom ομολογω μου διεφυγε τελειως... Απο οτι φαινεται θα τα κανω αυριο, γιατι τωρα δεν προλαβαινω. Οταν την εγκαταστησω θα τσεκαρω το Playstore. Θελω να κανω σωστη δουλεια με ολες τις εφαρμογες που χρησιμοποιω, θα ειναι μεγαλη ευκολία για μετα.
-
Παράθεση από gkalen: “Δοκίμασε την οπωσδήποτε και πες μου μετά ..Βάλε τη ρομ που ανεβαζω για το Redminote2 και έλα να μου πεις μετά για ραμ κ.λ.π. Θα δεις ότι θα βάζεις μόνο αυτή απο'δω και πέρα .. Για τα αλλά θα σου πω αργότερα. EDIT Μπορείς να μπεις λίγο στο playstore και να δοκιμασεις σε όποια εφαρμογή θες , στα "περισσότερα" μπαίνει η κλείνει το playstore ??? ” Ειμαι σιγουρος, αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι πρεπει να κανω και τί να σβησω. Στο φακελο data/app δεν εχει εφαρμογες, βαζω ολες οσες θε…
-
Τη gtv φοράω.. Επίσης θέλω αν γίνεται να ενσωματώσουμε και το grid modification όπως εδώ forum.xda-developers.com/redmi…n-grid-size-miui-t3241906 ,ένα αρχείο είναι δηλαδή που το περνάω κάθε φορά χειροκινητα
-
Θέλω να έχω όλο το πακέτο θεμάτων όπως το φτιάχνουμε στη "μίξη".. (το atmos?) (τις εφαρμογές πού τις βρίσκω; νόμιζα θα ήταν μέσα και απλώς εμείς βγάζουμε)
-
Η 6.3.3 για note 2 ήταν Kitkat? Επίσης, στην τελευταία έχει ενσωματωθεί το atmos ή το φλασαρω; Τις εφαρμογές που θέλω, απλά τις εξάγω απ'το τηλέφωνο μου; Α! Και εκείνο που έλεγες με zip τα θέματα τί έγινε; με ενδιαφερει πολύ
-
Tα συγχαρικια μου και μενα gkalen. Θελω και γω να βαλω μια μαγειρεμενη ρομ, αλλα το κινητρο μου δεν ειναι να αφαιρεσω εφραμογες, αλλα η διαχειριση ραμ, που με την 6.4.7 dev ειναι σα να εχω 1gb ram. Να βαλω την τελευταια ή την 6.3.3 που ηταν καλη σε αυτο τον τομεα; Απο εφαρμογες τις χρησιμοποιω ολες, εκτος απο mi wifi και mi fit, να τη βαλω οπως ειναι;
-
Παιδιά έχω πρόβλημα με τη ραμ, είμαι με την τελευταία ελληνική dev 6.4.7 που έβαλα με καθαρή εγκατασταση, με wipe internal και system. Το κινητό συμπεριφέρεται σα να έχει 1gb ram, κλείνει όλες τις εφαρμογές, έχει ελεύθερη μετά από καθαρισμό 500MB, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι κλείνει τις εφαρμογές (και ΔΕΝ κάνουν γρηγορότερα να ανοίξουν, για να σας προλάβω). Η χρήση που του κάνω είναι η εξής, μετά από restart αν χρησιμοποιώ chrome, Viber και Skype εναλλάξ, αυτές δεν κλείνο…
-
Α το led, νόμιζα η ένδειξη ότι φορτιζει η μπαταρία με τον κεραυνό..