Λοιπόν, κατά καιρούς έχω έρθει στο δίλημμα να παραδώσω ή να χαρίσω κινητό σε φίλο, αδερφό, ξαδερφο κλπ, αλλά χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Δηλαδή να κρατήσουμε τις ρυθμίσεις, τα θέματα, τις εφαρμογές που θέλουμε, που χρειάζονται ή που.. έχουμε πληρώσει ή πράγματα που έχουμε κάνει και καλό είναι να μην ξε-γινουν, για παράδειγμα εγώ μονταρω το grid της home screen σε 5x6 εικονίδια. Με την προϋπόθεση ότι δίνουμε το κινητό σε δικό άνθρωπο και ταυτόχρονα ότι αυτός δε σκαμπαζει, μπο…
Έχω και γω αυτό το πρόβλημα που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα με το copy/paste, που ΔΕΝ κάνει. Χρησιμοποιώ ES Explorer. Τώρα διαπίστωσα ότι στο μαμά πρόγραμμα λειτουργεί κανονικά, πλην όμως θέλω να χρησιμοποιώ οπωσδήποτε ES και επίσης θέλω έναν root explorer... Έχω ξαναπερασει τη ρομ από πάνω.
Ξαναπερασα τη ρομ από πάνω, για να δούμε αν δουλεύει τώρα. Είμαι περίεργος να δω αν φταίει η ρομ ή το backup. Μου το έκανε το ίδιο πράγμα και με την κινέζικη stable μετά από επαναφορα backup. Υγ. Ναι, το κάνει.
Παράθεση από flowin_through: “Εμένα αρχίζει και με τρώει η αγωνία, ο φίλος μου γυρίζει μεθαύριο από Κίνα και δε μπορώ να επικοινωνήσω, δεν ασχολείται με προηγμένη τεχνολογία, ούτε viber δεν εχει.. Αν και δεν πιστεύω να το βρηκε ” Τζιφος, δεν υπάρχει ούτε στην Κίνα.
Πέρασα την ελληνική ρομ, επανεφερα και κάποιες εφαρμογές από backup, αλλά δε μου παίζει το τηλεχειριστήριο. Δεν ανοίγει καν και αν κάνω διαγραφή δεδομενων ανοίγει, αλλά μετά την επιβεβαίωση της συμφωνίας χρήσης κρασαρει πάλι μετά. Έκανα και wipe cache/art, τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από εργοστασιακές;
Τωρα μπηκε σε εκεινη την εικονα που σου δειχνει το τηλεφωνο και σε προτρεπει να συνδεσεις το καλωδιο. Καπου το εχω ξαναδει αυτο, αλλα δεν ξερω τι εκαναν. Ειναι σε κατασταση sideload απο οτι βλεπω στο περιβαλλον cmd
Επειδη δεν προσεξα που ελεγε να βαλουμε τη ρομ στη συσκευη, νομιζα οτι θα τη φλασαρουμε απο υπολογιστη, την εβαλα μετα σε USB otg, αλλα εχει κολλησει εδω και 40 λεπτα το TWRP σε "patching system image unconditionaly"
Μπα δε φταιει ο ανταπτορας, εκτος και αν αυτα τα κουλα στα κανει εν ωρα φορτισης. Οταν κλεινει και ανοιγει, συνήθως τρωει ενα ποσοστο μπαταριας, αλλα σιγουρα οχι 7%. Μηπως μολις παει στο 100 το βγαζεις; Γιατι πρεπει να μεινει για ώρα μετα το 100. Αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το restart, αλλα με το ποσοστό.
Τελικα εκανα τη διαδικασια σε 64μπιτα win7. Πλεον ξεκλειδωτο redmi. Κατι αλλο, μπαινω εδω για να κανω νεα αιτηση, αλλα μου εχει μονο να κατεβασω το unlock tool, οχι να κανω αιτηση. Κοιταω σε λαθος μερος ή πρεπει να περιμενω κιαλλο για να μπορεσω να κανω νεα αιτηση με τον ιδιο λογαριασμο;