Εμένα αρχίζει και με τρώει η αγωνία, ο φίλος μου γυρίζει μεθαύριο από Κίνα και δε μπορώ να επικοινωνήσω, δεν ασχολείται με προηγμένη τεχνολογία, ούτε viber δεν εχει.. Αν και δεν πιστεύω να το βρηκε
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από flowin_through: “Συνδεω το τηλ, το βλεπει κανονικα, εβαλα και το pc suite για να εγκαταστησει τους drivers, αλλα το Unlock tool δεν το βλεπει. ” Το unlock Tool βλέπει την συσκευή ΜΟΝΟ όταν αυτή είναι σε FastBoot Mode (Κρατημένα τα Power & Volume Down πλήκτρα μέχρι να μπει) Επίσης καλό είναι να έχουμε και ενεργοποιημένο το USB Debuging Mode από τις Ρυθμίσεις της συσκευής μας (Ρυθμίσεις => Πρόσθετες Ρυθμίσεις => Επιλ. για προγραμματιστές) ” Αυτό έκανα, θέλει να…
Συσκευη redmi 3, windows 7. Eχω κανει αιτημα εδω και καιρο για ξεκλειδωμα, αλλα απαντηση δεν εχω παρει, εχω WIND και λενε οτι δεν ερχεται. Συνδεω το τηλ, το βλεπει κανονικα, εβαλα και το pc suite για να εγκαταστησει τους drivers, αλλα το Unlock tool δεν το βλεπει. Μηπως δεν εχει εγκριθει το αιτημα ή ειναι το προβλημα στους drivers? mi_pc_suite_redmi3.png
Ε σε τέτοιες τιμές ίσως προλαβαινεις. Σε κινητό που έχει 80$ και το βάζουν 50$ για 10 κομμάτια (και πολλές φορές οποία κοροϊδία για 3-5 κομμάτια), δεν προλαβαίνεις ούτε τα μάτια σου να ανοιγοκλείσεις..
Εγώ δε μπορώ να φανταστώ κάτι.. Θα έπρεπε ένα λεντακι έστω να ανάβει, κίτρινο έστω, να αναβοσβήνει ή μη. Ούτε μιλάει καθόλου ε? Τίποτα, κάνε τη διαδικασία firmware χειροκίνητα με την SD
Παραδοξως δεν εχει μεγαλη καταναλωση, αλλα black screen control δεν ειναι.. Τι να πουμε, κανει παπαδες, αλλα λειτουργια και του πιο φτηνου κινητου,δεν την εχει..
Και γω να σου πω την αλήθεια, περίμενα της τάξης των ημερών.. Την έβαλα χθες το πρωί και τώρα είναι στο ένα λαμπάκι, αλλά ακόμα δεν έχει σβήσει, περίπου 1,5 μέρα θα είναι..
Παράθεση από flowin_through: “Πόσες ώρες/μέρες κρατάει η xiaoyi night vision Cam αν κουμπωθει στο powerbank αντί για το φορτιστή του ” Και απαντάω στον εαυτό μου, μια μέρα και κάτι.