Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΓιατί mi recovery; ποια έχεις τώρα; Από mi recovery θέλει ονομασία update.zip
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΔοκιμασες να την ξανακατεβασεις;
-
Δύσκολο να επηρεάζει το οτιδήποτε, απλά δυο πλατιες επαφες (αμερικάνικο) μετατρέπονται σε δυο στρογγυλές (ευρωπαϊκό). Αν κάνει επαφή, τότε εντάξει...
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΝα πω κάτι; πώς θα γίνει να κάνουμε το ραδιόφωνο να γυρίζει σε οριζόντιο προσανατολισμό όταν γυρίζει το κινητό;
-
Λοιπόν, Θέλω να το αποφυγω, αλλά μάλλον πρέπει να το κάνω. Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικό, αλλά μου κλεινει εφαρμογες. Συνήθως χρησιμοποιώ Chrome, viber, μουσική/ραδιόφωνο, mi home ή συνδυασμούς αυτων ή ανάλογα την ώρα ανοίγω remote, εφαρμογή ειδήσεων κ.α. Όταν ανοίξω μια τρίτη εφαρμογή και επιστρέψω στην πρωτη, αυτή έχει κλείσει. Μπορεί και όχι, αλλά συνήθως συμβαίνει. Έχω κάνει καθαρή εγκατασταση από την αρχή και από κει και πέρα μόνο ελληνικές dev από TWRP με wipes. Να κάνω μια νέα καθαρή εγκα…
-
Για το live streaming μεσω vlc βαζω αυτη τη διευθυνση rtsp://IPADDRESS:554/ch0_0.h264 με το ip που βλεπω μεσα απο την εφαρμογη της yi? Ή ειναι αλλη η σωστη ip που φαινεται μονο μεσα απο το ρουτερ; Και μεχρι ποιο firmware υποστηριζει; εγω εχω 1.8.5.1L (και δεν ψηνομαι να το αλλαξω γιατι μετα μου εβγαλε off την καμερα στο outside China)
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΣυν ότι δεν υπάρχει χρησιμότητα για κάτι τέτοιο αν έχεις 32gb. Εκτός και αν έχεις κινητό για παιχνιδομηχανή..
-
Δε μπορώ να βρω καμία λογική να έχει δυνατότητα να καταγράφει, σε cloud και SD, να ανιχνεύει κίνηση και να μη μπορεί να κάνει αυτό το απλό. Επίσης το ότι καταγράφει κίνηση μόνο κάθε 10 ή 11 λεπτά, καθιστά αυτή τη λειτουργία παντελώς άχρηστη. Με λίγα λόγια εγώ δε βλέπω καμία χρησιμότητα σε αυτή την κάμερα εκτός από το να βλέπεις την οικογένειά σου (ή... τη φίλη σου if you know what I mean) από μακριά, θα μπορούσε να λέγεται "xiaobaby monitor cam"