Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από flowin_through: “Εγώ πάλι βλέπω που λένε για 354$ στην Κίνα (το pro) και μου'ρχεται να κλείσω εισιτήρια για Κίνα... Να πάρω καμιά 10αριά να βγάλω και το ταξιδάκι ” Μίλησα και εγώ με τον φίλο μου που είναι Κίνα και μου είπε πως το έχουν 270 ευρώ από τη Xiaomi (Από εκείνο το online που είναι μόνο για Κίνα) αλλά επειδή χρειάζεται κινέζικη κάρτα για παραγγελία και αυτός μόνο χρόνο δεν έχει... δεν με κανόνισε ΥΓ - Μέχρι να έρθει πουλούσα το mi4c κανά 200άρι Κύπρο…
630;; Πού το βρήκες; γύρω στα 450 παίζει. Απλά το θέμα είναι πότε θα πέσει.. Αλλά αν το πάρουμε και αντίστροφα, αν ειναι να δώσεις 700-800 ή και 1000€ για iphone, δλδ όσο έχει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, να μην είναι το καλύτερο;
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από flowin_through: “Λέω να διευρύνω κιαλλο τη μεγάλη mi συλλογή μου με το ρούτερ.. Τελικά θέλει και το εταιρικό ρουτερ για να μπει πάνω; Γιατί δε θα με εξυπηρετούσε αυτό.. Επίσης το μπλε έχει καμιά διαφορά από τα άλλα; γιατί το έχουν παντού διαφορετικες τιμές. Ή ειναι σαν τα power bank διαφορετικου χρώματος; Δηλαδή αυτό από αυτό και αυτό; ” Υπόψιν το Xiaomi είναι ρούτερ, όχι μόντεμ, οπότε ναι, τα θέλει και τα δύο, ενσύρματα συνδεδεμένα. ” Καταλαβα.. Επειδη εχω …
Λέω να διευρύνω κιαλλο τη μεγάλη mi συλλογή μου με το ρούτερ.. Τελικά θέλει και το εταιρικό ρουτερ για να μπει πάνω; Γιατί δε θα με εξυπηρετούσε αυτό.. Επίσης το μπλε έχει καμιά διαφορά από τα άλλα; γιατί το έχουν παντού διαφορετικες τιμές. Ή ειναι σαν τα power bank διαφορετικου χρώματος; Δηλαδή αυτό από αυτό και αυτό;
Το ξεκλείδωμα συνδέεται με το account και όχι με τη συσκευή? Γιατί όταν έκανα αίτηση, δε ζήτησε πουθενά ποια συσκευή έχω. Αν είναι έτσι, αν αλλάξω τώρα account στο redmi 3, δε θα επηρεάσει σε τίποτα..
Παράθεση από aristidis540: “παιδιά μου ηρθε ο κωδικός,που πρέπει να μπω για να ξεκλειδώσω? (άκυρο ...θα ακολουθήσω τον οδηγό που έχετε για το redmi note 3,,,θα χρειαστεί να βάλω άλλη ρομ και αυτό είναι χάσιμο χρόνου από την στιγμή που δεν υπάρχει ελληνική να περάσω) ” Νομίζω βγήκε η ελληνική
Άλλη ερώτηση. Δε μ'αφήνει να τροποποιήσω την κάρτα sd, να διαγράψω να μεταφέρω, μέσα από άλλες εφαρμογές (ES, sd maid pro) παρά μόνο από τον στοκ file explorer. Πώς τους δίνω δικαιώματα, γιατί στο permissions δεν έχει αντίστοιχο.. Screenshot_2016_03_20_16_55_21_com_estrongs_andr.png Με το select δεν κάνει τίποτα.
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από flowin_through: “Μήπως είναι λάθος το link? ” Προσπάθησα να το διορθώσω, αλλά δεν μου βρίσκει κάτι... ” Όχι Οκ, το ξαναποσταρε στην κορυφή της σελίδας..
Παιζει, αλλα παλι το ιδιο προβλημα.. Οτι και να κανω, διαγραφή/εισαγωγη λογαριασμου, διαγραφή δεδομενων, δεν κατεβαζει απο το play. Τα permissions τα εχεις βαλει ολα; ακόμα και οσα δε χρειάζονται; read/write contacts κτλ;
Σκοπος είναι να δώσει το μαγαζί κουπόνι και ο καθενας να παραγγέλνει. Διαφορετικά, είναι αδύνατον να μαζευτούνε τόσα λεφτά, ποιος θα τα δώσει σε ποιον ποιος θα παραλάβει; κ.α. Αλλά επίσης και γω απιθανο το βλέπω να κάνουν σημαντική έκπτωση στην παρουσα φάση
Έκανα επαναφορα, αλλά το πρόβλημα που έχω με το Playstore παραμένει, είτε από backup είτε με το google installer apk, δεν εγκαθιστά/κάνει update τίποτα, βγάζει σφάλμα "error retrieving information from server". Και μετά από εργοστασιακές. Εψαξα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις, δε βρίσκω τίποτα.