Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από NasDriver: “την ανάλυση της οθόνης εννοούσε ” Ναι, αυτο.

• Ειναι αληθεια οτι απο ποιότητα, αλλα και χαρακτηριστικα, δεν υπαρχει αντιστοιχο στην Ελλαδα τουλαχιστον μεχρι τα 200€ οποιασδήποτε μαρκας. Αν ειχε Full HD, θα ηταν το τελειο κινητο για μενα.. Και αν ειχε βγει οταν πηρα το redmi note 2, μπορει και να ειχα παρει αυτο.

• Οκ απλά εγώ είχα την αγγλοκινεζικη stable φανταστηκα ότι δεν υπάρχει πιο στοκ και άρα θα ήταν οι καλύτερες προϋποθέσεις για το ξεκλειδωμα. Ένα άλλο που έχω προσωρινα είναι ότι μου κάνει εγκατάσταση του micloud backup και μετά κρασαρει το security. Να κάνω εργοστασιακές και μετά να επιλέξω συγκεκριμενες εφαρμογες που θέλω απ'το micloud backup?

• Οπότε να την περάσω τώρα, να είναι καθαρή και περιμένουμε το ξεκλειδωμα. Μετά από τη dev πάει recovery και root?

• Είναι εύκολο να απαντήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί, στο απλό ερώτημα αν για να ξεκλειδώσεις τον bootloader χρειάζεται να έχεις την αγγλοκινεζικη ή την Dev (EU?) Ρομ? Γιατί αλλού είναι έτσι και αλλού αλλιώς. Και αν είναι η dev περνιέται απλώς με κατέβασμα και update tool?

• Είμαι λίγο ψείρας με τις δαχτυλιές και η γυμνή οθόνη είναι λες και έχει μαγική επιφανεια στο καθάρισμα, επίσης έχει και μαγικό touch. Το γαϊδούρι μην ανησυχείς, εμπαινα από αλλού και το κινητό μου δεν το άκουσε... Sent from my Nexus 10 using πατατακ

• Παράθεση από GR_Macedon: “Οποιος δεν βάζει tempered, έρχεται η ώρα που το μετανιώνει. Σαν αυτούς που πρώτα τους ληστευουν και μετά βάζουν συναγερμό και καλή κλειδαριά. ” Σε ολα μου τα κινητά εδώ και 4-5 χρόνια έχω tempered glass και δεν έχω κάνει ούτε γρατζουνια. Κάθε παλιό κινητό που έδινα σε φίλο μου, σε 1-2 μήνες ερχόταν και μου έλεγε ότι έσπασε την οθονη του. Εγώ έβγαζα το (σπασμενο) tempered glass και ως δια μαγείας ήταν η οθόνη ακέραιη. Συνέβη με τα 3 προηγούμενα κινητά μου το ίδιο σκηνικό…

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

flowin_through - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει σε μόνο κουριερ από μια αξία και πάνω. Το γαλλικό ταχυδρομειο (για το οποίο δεν έχω ιδέα, μπορεί να είναι και αυτό κουριερ) δε σημαινει σε καμία περίπτωση ότι δεν περνάει τελωνειο. Στα συνοδευτικά έγγραφα κάθε αποστολής αναγράφεται η χώρα αποστολης που παραμένει εκτός ΕΕ. Οπότε, μην υπολογίζεις σε αυτό. Και επειδή ένας γνωστός μου που έμενε Κίνα μου ειπε οτι οι Κινέζοι ψωνίζουν από Taobao, όποιος θέλει ας το ψάξει, γιατί τώρα δε μου είναι εύκολο.

Μήνυμα

Παράθεση από sam_fisher: “Παιδια καλα οσα λετε χαιρομαι που ψαχνομαστε ολοι αντε να δουμε αποτι ξαναειδα τωρα οπως ειπαν και αλλοι τον απριλιο κατα το τελος του μηνα μαλλον θα γινει διαθεσιμο το 128αρι!!!οσο για τον φιλο που ειπε οτι το πηρε το 128αρι ο γνωστος του λιγακι δυσκολο μου φαινεται εως απιθανο....δεν βλεπω κανεναν να μιλαει για το ibuygou...δεν το εχει δοκιμασει κανεις το site?γιατι το εχει και πιο φθηνα αποσο εχω ψαξει παντου....(450ευρω) και ειναι αποσο ξερω το ibuygou με το spemall…

• Θα πας να κάνεις εκκαθάριση δεδομενων στο άλμπουμ (εκεί που πας να το ανοίξεις τελοσπαντων..)

• Την παρήγγειλα και γω και περιμένω.. Όταν δουλεύει, ανάβει led από μπροστά και φαίνεται; Επίσης σε εξωτερικό στεγασμενο χώρο την εχει βαλει κανείς; Ασύρματα με power bank δουλεύει;

• Ρε παιδιά και ο MIUI ART το εχει πει αυτό..

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από flowin_through: “Παιδιά με την 6.3.10 δε μπορώ να επαναφερω αντίγραφο ασφαλείας αρχικής οθόνης, αλλάζει μόνο εικονιδια, fonts κλπ και όχι διαρρύθμιση, το οποίο είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Δεν παίζει να κάτσω να ξαναλλαξω τη θέση των εικονιδιων. Ξαναπερασα και τη ρομ, αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάτι πριν επιστρέψω στην 6.3.3? ” εκανες αναβαθμιση απο twrp κι εχασες τις ρυθμισεις και τους φακελους απο την επιφανεια εργασιας;Η εβαλες με αλλον τροπο την rom; ” Ό…

• TWRP backup θα επαναφέρω. Αλλά είναι κριμα

• Παιδιά με την 6.3.10 δε μπορώ να επαναφερω αντίγραφο ασφαλείας αρχικής οθόνης, αλλάζει μόνο εικονιδια, fonts κλπ και όχι διαρρύθμιση, το οποίο είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Δεν παίζει να κάτσω να ξαναλλαξω τη θέση των εικονιδιων. Ξαναπερασα και τη ρομ, αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάτι πριν επιστρέψω στην 6.3.3?

• Ναι, αλλά από τη στιγμή που περνάει η αγορά από το PayPal, είναι οκ.. Παίζει να αρνηθούν πληρωμη προς PayPal?

Μήνυμα

Δεν πιστεύω να είναι τόσο .. Εξωτερικα ίδιο θα είναι τουλάχιστον. Μπορεί να ήταν τυχερός και έστειλαν κάποια λίγα κομμάτια σε μαγαζιά. Αλλά αν κρίνουμε από την εδώ ζήτηση, δε θα γίνονταν ουρές στα μαγαζιά;

• Αυτο XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool αλλά στην τιμή που ανακοινωθηκε

Μήνυμα

Παράθεση: “Όπως έχω γράψει σε προηγούμενη σελίδα το κινητό μου το έφερε ο κουνιάδος μου ο οποίος είναι ναυτικός και έτυχε να βρίσκεται στην Κίνα αυτο το διάστημα. Το κινητό αγοράστηκε από φυσικό κατάστημα στην τιμή των 420 δολλαριων.Το κινητό το άνοιξα πριν λίγη ώρα και το περιεργαστηκα περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο οπότε αναλυτική και ασφαλή διάγνωση θα ήταν ουτοπία. Οι πρώτες λοιπόν εντυπώσεις που αποκόμισα από την επαφή με το κινητό είναι οι εξής: 1)εμφανιση-ποιοτητα κατασκευής. Πραγματικά οι…

Μήνυμα

Να του δώσανε μουφα; έχει και review