Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αυτό το έκανε ο chrome σε παλιοτερες εκδοσεις. Στο κάνει και εκτός chrome?
-
Ότι θα πέσει και θα γίνουν προσφορές είναι σίγουρο, αλλά μάλλον μετά το τέλος Απριλίου... Κακά τα ψέματα, όλοι για το το 4/128 ενδιαφέρονται και πώς όχι άλλωστε, αν θέλει κάτι λιγότερο, παίρνει και mi4 με 153$ από everbuying.. Εγώ έχω φίλο που θα πάει Κίνα προς το τέλος του μήνα, αλλά φοβάμαι μην και δεν υπάρχει ούτε στα κινεζομαγαζα.
-
Παιδιά δεν ξέρω τι μου λέτε... Αφού λοιπόν το φόρουμ δεν εχει ακρες στην Xiaomi, όπως το καταλαβαίνω και εγω, άρα δε μπορεί να γίνει κάτι. Άρα γιατί ενίσταστε; Δεν ειπε κανείς ότι δεν ενδιαφέρεται, γιατί το πήγατε εκεί; Άρα λοιπόν γιατί να μη μαζευτεί ένας κόσμος να πάρει κανένα κουπόνι; Ούτε το myphone κάνει μπίζνες, απλώς είναι πολύς ο κόσμος. Άσχετα αν δεν είναι τόσος όσος να πιάνει τα μεγέθη που ασχολείται η Xiaomi.. Πάντως καταστήματα όπως το banggood πχ δίνει κουπόνι για τα μέλη. Φαντάζομα…
-
Παράθεση από komatoza: “Το μόνο κακό που είδα εγώ ότι την επόμενη καταγραφή την κάνει μετά απο 9-10 λεπτά. Δηλαδή αν κάνει καταγραφή από μία κίνηση τότε δεν πας να χορεύεις μπροστά απο το φακό αυτή θα εντοπίσει την επόμενη κίνηση μετά από 9 λεπτά περίπου Honor 6 ” Αυτό δεν είναι καλό.. Στην ουσία καλύτερη δουλειά θα κάνει ένα παλιό κινητό με εφαρμογή καταγραφής..
-
Μα εδώ δεν έχει εμπορικούς σκοπούς το φόρουμ, δηλαδή δεν έχω δει να κανονίζεται κάτι για τα μέλη με έκπτωση. Όλες οι προτάσεις είναι μεμονωμενες, πχ coolicool, yeso.. Αν υπάρχει κάτι τότε κάποιος μοντερατορας ας το πει. Απλά στο άλλο υπάρχει μεγάλος αριθμός μελών. Η πρόταση για ενοποίηση όλων των ενδιαφερομένων δείχνει την ελπίδα ότι κάτι θα ξέρουν οι αλλοι περισσότερο και για χτύπημα της τιμής
-
Α δλδ ειναι ON-OFF..
-
Ε αυτο θα ειναι, αλλα πως ρυθμιζεται;
-
Στο engineering mode οι ρυθμισεις ειναι οπως τις ειχα απο τις προηγουμενες ρομ. Ομως δεν δουλευει συμφωνα με τις ρυθμισεις αυτες
-
Το εχω ρυθμισει, αυτο εννοουσα πριν... Ομως τωρα αγνοει τις ρυθμισεις. Γινεται να κανω recalibration?
-
Παιδια τι θα γινει με τους ηχους; ειναι πολυ δυνατα με την 6.3.3 και δε βλεπω να ρυθμιζονται.. Ειχα φτιαξει ωραια και καλα τα πρωτα σκαλοπατια κοντα μεταξυ τους, τωρα ειναι μονο τα 3 πρωτα αυξανομενα, αλλα ψηλα ρυθμισμενα και μετα ειναι ολα φουλ...