Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αντε οριστε Screenshot από TWRP
-
Λόγω της παρακατω γαλιφιάς, κάνω το θεματακι. Παράθεση από Pechr: “Τώρα αν θες να είσαι ωραίος και να μετράςΘα πάς στην καρτέλα tips & tricks θα δημιουργήσεις έναν μίνι οδηγό πως παίρνουμε screenshot από TWRP και στο που αποθηκεύεται θα γράψεις την πλήρη διαδρομή του φακέλου αποθήκευσης. θα γράψεις ακριβώς τον συνδυασμό πλήκτρων για το παίρνουμε screenshot Θα βάλεις και ένα screenshot από TWRP και ακόμη ένα screenshot από τον φάκελο που αποθηκεύονται. Ώστε να μην χαθεί αυτή η πληροφορία στο τοπι…
-
Edge Tap
ΜήνυμαΜαλλον δεν πρόκειται να το δούμε στις συσκευές μας. Για κάποιο λόγο η Xiaomi δε θεωρεί απαραίτητο να ενσωματώσει ένα χαρακτηριστικό που θεωρείται αυτονόητο και στις πιο φτηνες συσκευές..
-
Το έκανα τυχαία, δεν περίμενα κάτι και βλέπω από κάτω "screenshot saved in....."
-
Παράθεση από pechr: “Πολύ σωστά σου απάντησε ο Μανώλης....flowin_through Για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη..... ” Νόμιζα ότι αυτό ήταν από εσωτερική μνήμη.. Παρεμπιπτόντως, βγάζει screenshot και μέσα σε recovery με τα ίδια πλήκτρα. Απλά η φοτο ειναι στο /system/media/0/pictures
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από flowin_through: “καλά είναι και 7,5gb το backup μου.. ” δεν θα επρεπε να είναι τοσοξετικαρε το protect δεν τα χρειάζεσαι ” Καλά, το παραδέχομαι, είναι η κάρτα.. Screenshot_2016_03_05_21_37_48.png Είναι τεράστια η διαφορά. Μα καλα, 975 με 259sec..? Τι μπακατελες έχετε; χαχα Protect δεν έχω τικαρισμενο.. Αλλά και να είχα, 0 το βγάζει.
-
Παράθεση από makis1024: “Και μια nandroid full στην sd 975 sec. Διαφορά flowing through 750sec. Σε αυτό οφείλεται η καθηστέρησή σου. ” καλά είναι και 7,5gb το backup μου.. Θα με κάνετε να πάρω ξανά backup για να συγκρίνω.
-
Παράθεση από Bodai: “Μηπως εχει αρχίσει και σου κάνει "νερά" η καρτούλα? Απλά τωρα το παρατήρησες? Εγω (στην θεση σου) θα έπερνα τα σημαντικά και θα της έκανα ενα format ” Τίποτα δεν αποκλείεται, είναι μια διαδικασία που βαριέμαι όμως... Παράθεση από Thracia: “SHAREit και μεταφέρεις ότι θες.Πανω σε αυτο βασίζεται και της miui ” Αυτό δεν το είχε εγκατεστημένο στις ρομ; δεν το βλεπω τώρα..
-
Ναι στην κάρτα, δλδ δεν επέλεξα κάτι, εμεινε ως είχε με την προηγούμενη ρύθμιση, δλδ στην SD. Όμως πάντα εκεί ήταν...
-
Και γω θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτη τη λειτουργία.. Θα μας κάνει να πηγαίνουμε από Xiaomi σε Xiaomi
-
Καλημέρα, παίρνω backup την 6.2.25 με TWRP, για να βάλω την 6.3.3 αλλά αργεί πάρα πολύ, αντί για ένα 5λεπτο, έκανε 25 λεπτά. Εκτός από τα προτεινόμενα, πάτησα και recovery για backup, Αυτό να ήταν;
-
Εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια πρωτοπόρα βιομηχανία δε μπορεί να καλύψει τη ζήτηση, το αντίθετο συνηθως συμβαίνει, άλλωστε η καπιταλιστική κρίση που διανύουμε είναι αυτό ακριβώς, υπερσυσσωρευση κεφαλαιου. Δε μπορει να μην το πρόβλεψαν, κάτι άλλο γίνεται, πιθανόν δεν ηταν γενικά ετοιμο, αλλά ήθελαν να προλάβουν s7 και g5..
-
Έχω ένα blaupankt τέτοιο, αλλά δε θα με χάλαγε ένα Xiaomi!
-
Πανέμορφο είναι. Οι διαστάσεις του είναι όσο πρέπει για ένα κινητό. Παρότι είμαι με το redmi note 2, δεν πιστεύω οτι πρέπει τα κινητα να είναι πάνω από 5, καθώς ούτε ταμπλετ είναι, ούτε πλέον κάνεις χρήση κινητού, δλδ με το ενα χερι. Και η λεπτομέρεια που κάνει διαφορά, 127gr! Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να το πάρω, το pro φυσικά
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από flowin_through: “Αρα η μπαταρία δεν εχει τίποτα, η ρομ δεν εχει τίποτα, αρα σκιζει το κινητο ή/και δεν το φορτίζει σωστά. Τοσος κόπος για το τίποτα. Και ως συνήθως ο ιδιος δεν κανει καμιά αναφορά, μόνο απευθύνεται για λύσεις. Πάμε παρακάτω ” Εκτός θέματος, κάτω από την βάση. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” οι δικηγόροι έχουν απεργία, εσύ; απεργοσπάστης;
-
Αααα οκ. Άκυρον (προς το παρόν) Ρε συ υπήρχε τέτοιο θέμα..