Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αρα η μπαταρία δεν εχει τίποτα, η ρομ δεν εχει τίποτα, αρα σκιζει το κινητο ή/και δεν το φορτίζει σωστά. Τοσος κόπος για το τίποτα. Και ως συνήθως ο ιδιος δεν κανει καμιά αναφορά, μόνο απευθύνεται για λύσεις. Πάμε παρακάτω
-
Μιση ωρα δεν είναι αρκετή, θέλει περι τη μιάμιση ωρα
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΓια ενα κανονικο δωματιο ναι.
-
Παράθεση από MANVLIS: “Καλημέρα, Στην κουρτίνα επάνω από τις επιλογές wi-fi, gps, δεδομένα κλπ, εμφανίζεται ο player της μουσικής. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το αφαιρέσω από την κουρτίνα, λόγω ότι δεν το χρησιμοποιώ. Προσπάθησα να βρω κάτι από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν... 6.1.29 ρομ ” Δυο ενδεχομενα. Ή έχεις θέμα lockscreen, γραμμής κατάστασης που έχει music player Ή έχεις mikey, που μάλλον δε μπορείς να κάνεις κάτι.
-
Έχω δει ότι αν σερφαρεις ή κανεις φυσιολογικά πράγματα, η μπαταρία είναι απίθανη. Άμα κάνεις τους πυρήνες να δουλεύουν φουλ, τότε...
-
Παράθεση από TzImcN: “4000 + μηνύματα με χιλιοαπαντημένες τις ίδιες ερωτήσεις. Μάλιστα, εγώ φταίω... ” Δεν έχεις άδικο σε αυτό, αλλά εννοώ ότι μιας και έχεις ήδη το κινητό, θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν παίρνει xposed η miui
-
Μήπως απλά κλειδωνει η οθόνη;
-
Ρυθμίσεις >wifi>προχωρημένες ρυθμισεις>ενεργο Wi-Fi και στον ύπνο >πάντα.
-
Παράθεση από TziMcN: “Συγνώμη αν έχει ξανα απαντηθεί, αλλά είναι πολλά τα μηνύματα και δεν μπορώ να το βρω. Στο rn2 με dev 5.12.17, ποιο xposed μπορώ να βάλω? ” Καλύτερα να διαβάσεις τότε..
-
Ακριβώς αυτό, τίποτα άλλο.
-
@pechr Εχω mikey.. (βουλωμένο γραμμα), αλλα το εχω διαλεξει "mikey", οχι ακουστικά. Μαλλον στα @@ του
-
Να ρωτήσω κάτι εγώ, με την 6 1.29 ξεκινάει μόνο του σαν notification το music player (μετά από επανεκκίνηση), γιατί να συμβαίνει αυτό;
-
Screenshot_2016_02_12_17_41_42_com_android_filee.jpg
-
Παράθεση από makis1024: “Εγώ όμως το χαϊδεύω κάθε πρωί, το φιλάω και του φέρομαι καλά και αυτό μου το ανταποδίδει. Και δεν το συγκρίνω ούτε με samsung ούτε lenovo. ” Ετσι ειναι. Και εγω το χαϊδεύω και με παει καλα.. Μηπως Petran γραφεις τα άσχημα πράγματα απο το κινητο και τα βλεπει;
-
Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από flowin_through: “Ωραία είναι ίδια. Εσύ ωστόσο δε μπορείς να κάνεις clear cache της εφαρμογής, uninstall/install, clear cache/dalvik του τηλ, να βρεις κάποια αντίστοιχη εφαρμογή...? Να δεις τι συμβαίνει ” σε έχασα ,τι εννοείς να μπώ σε CWM και να κάνω wipe cache ? ” Ναι, αυτά τα εύκολα βήματα. Εγώ θα έψαχνα για αλλη έκδοση της εφαρμογής ή άλλη εφαρμογή.
-
Ωραία είναι ίδια. Εσύ ωστόσο δε μπορείς να κάνεις clear cache της εφαρμογής, uninstall/install, clear cache/dalvik του τηλ, να βρεις κάποια αντίστοιχη εφαρμογή...? Να δεις τι συμβαίνει
-
Παράθεση από Opanos: “Τα πιθίκια φταίνε.. Έχουν πρωτοχρονιά οι Κινέζοι. Άρα, μέχρι τις 15 που τελειώνουν το party μην περιμένεις. Εκτός και αν μετονομάσουν τα παιδιά εδώ κάποια από τις τελευταίες, έτσι για το ξεμπούκωμα.. ” Α δεν περίμενα ότι δε θα έβγαινε ούτε ρομ.. Οκ no worries
-
Το messenger facebook έχει πρόβλημα!! Μήπως είναι αόρατα τα post μου...;
-
Μετά από καιρό με την 5.12.17, πέρασα τώρα την 6.1.29 και το πρόβλημα με το (μη) σβήσιμο της οθόνης στις κλήσεις λυθηκε. (Η 6.2.5 γιατί αργεί; Υπέθεσα ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα και είπα να μην περιμένω)