Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δε θα έχει γνησια με 5€
-
Παράθεση από K.Papaeythymiou: “Λοιπόν επειδή και εγω είχα το ίδιο πρόβλημα είπα να δοκιμάσω τη λύση του @iAmLiakos . Σε εμένα ο λόγος που δεν με άφηνε να πατήσω calibration είναι επειδή ήταν βρόμικο το τζάμι(και προφανώς μπερδευόταν). Μόλις το καθάρησα δούλευε κανονικά! Ευχαριστώ! ” Μπα, εγώ το καθάρισα πριν το κάνω.. Για τη μπαταρία, φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι ρομ και να βάλει με μια προβληματική εφαρμογή fb και ανοιχτά δεδομένα, τα ιδια και χειρότερα θα είναι
-
Παράθεση από stefanos1985: “πρωτα απο ολα επιβεβαιωσε οτι ειναι οντως τα δεδομενα που κανουν "ζημια" κατεβασε το Wakelock Detector [ROOT] πηγαινε στο κεντρο ασφαλειας =>Δικαιωματα=>προνομια Root και δωσε δικαιωματα στο Wakelock Detector τρεξε την εφαρμογη και δες τι φταιει ” Έβαλε screenshot δυο σελίδες πριν, το fb messenger κάνει τη ζημιά +τα δεδομένα φυσικα
-
Το facebook σε χαλάει (όπως και πολύ κόσμο) και μαζί με τα δεδομένα τη σκιζουν τη μπαταρία, λογικό μου φαινεται
-
Τα βγάζει κινεζικα.. Αλλά μια κλήση που εκανα, δε διορθώθηκε.
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από flowin_through: “Εμένα εχει σταματήσει να σβήνει η οθόνη στις κλήσεις.. Σβήνει μόνο μετά από το λεπτό μονη της και όταν θέλω να το κλείσω, πρέπει πρώτα να πατήσω το power.. Η ρύθμιση για σβήσιμο από τις ρυθμίσεις των εισ. κλήσεων είναι ενεργοποιημενη ” Θα πρέπει να κάνεις calibration τον proximity sensor. Πάτησε στο dial, *#*#64663#*#* και βρες τον proximity sensor και κάνε calibration. (πρόσεχε να μην είναι καλυμμένος ο αισθητήρας-που βρίσκεται δίπλα απο το…
-
Εμένα εχει σταματήσει να σβήνει η οθόνη στις κλήσεις.. Σβήνει μόνο μετά από το λεπτό μονη της και όταν θέλω να το κλείσω, πρέπει πρώτα να πατήσω το power.. Η ρύθμιση για σβήσιμο από τις ρυθμίσεις των εισ. κλήσεων είναι ενεργοποιημενη
-
1-2 ώρες δεν έχουν ούτε κινητά 1900mAh... Κάτι λάθος συμβαίνει. Εγω αμα δεν το χρησιμοποιήσω για ίντερνετ και πολλά τηλέφωνα, κρατάει στο 100% από το πρωί ως το βράδυ.
-
Χωρίς ακουστικά=χωρίς κεραία Μιας που αναφέρθηκε, σήμερα παρελαβα αυτό το bluetooth dongle που εκτός οτι προσωπικά με βολεύει απίστευτα, παίζει ΚΑΙ ραδιόφωνο στο κινητό μας. Δεν ξερω άλλο κινητό να στέλνει ραδιόφωνο σε bt
-
Αυτό μπορεί να παραληφθει. Εγώ 64 έχω και σε όλα τα κινητά (hongmi κ.α.) 64 είχα, δεν ξερω γιατί το γράφουν, υποθέτω για να μη βάλεις NTFS
-
[b]γ. Bank με το οποίο μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα από την κάρτα Revolut σε όποιον τραπεζικό λογαριασμό θέλουμε (δικό μας ή άλλο). 9640-revolut-07-jpg δ. Send: Με το send στέλνουμε χρήματα στις επαφές μας, που έχουνε ήδη λογαριασμό Revolut, αλλά και στις επαφές μας που δεν έχουν λογαριασμό. Οι μεν πρώτες θα λαμβάνουν άμεσα τα χρήματα οι δε δεύτερες θα λαμβάνουν ένα mail ή sms με ένα λινκ στο οποίο θα εισάγουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους και θα λαμβάνουν τα χρήματα που τους στείλαμε μετά α…