Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι καφετέρια. Το wifi του Note 2 είναι το καλύτερο που έχω δει μέχρι τώρα σε κινητό
-
Παράθεση από aggelosd: “δεν είναι λύση να μένει μιαμιση ώρα ακόμα επάνω, έχει ταχεία φόρτιση για να τελειώνουμε γρήγορα. Πάντως έσβησα το wakelocked με το titanium καθάρισα τις cache και δείχνει καλύτερη συμπεριφορά. Όποιος όμως έχει κάτι πιο χειροπιαστό να προτείνει θα το εκτιμούσα. Αλλαγή ρομ που είπε ένας φίλος δεν το σκέφτομαι καν. Για την φωτεινότητα το έχω μόνιμα στο 20-30% ” Τι εννοείς "δεν ειναι λυση"; Και τι ακριβώς πιο "χειροπιαστη" λυση θες; Εχεις διαβασει εστω και λιγο το θεμα;
-
Παράθεση από aggelosd: “Παράθεση από aggelosd: “Έχω την 5.12.31 Έχω τρομερό πρόβλημα μπαταρίας. Το έβγαλα από την φόρτιση πριν πέντε λεπτά και ήδη πήγε 86%. Υπάρχουν φορές που Μετά την φόρτιση η συμπεριφορά του είναι Καλή και βγάζει μέρα ολόκληρη. Έχω battery stats και wakelock δεν βρήκα κάτι περίεργο. Κάποια πρόταση;;;; μίας εβδομάδας κινητό είναι ” Όλοι σας είστε εντάξει από μπαταρία; μόνο εγώ είμαι το θύμα; ” Ειπαμε, θα το φορτιζεις 1,5 ωρα μετα το 100%
-
Για το τρίξιμο: Ε λοιπόν ή εγώ το συνήθισα ή αυτό σταματησε να μου τρίζει.. Για το titanium: Bάλε το supersu, στην αρχη θα βγάλει σφαλμα, θα πρεπει να του δώσεις κιαυτουδικαιώματα. Θα το ξανανοίξεις, θα κάνει update το binary, θα κανεις restart. Μόλις ξανανοίξει θα μπεις πάλι στο supersu, στις ρυθμισεις και θα ξετικαρεις το namespace separation. Υγ. Το σύστημα παραθεσεων του φορουμ με έκανε να βλέπω τη μπαταρία από το 97 στο 94%...
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΔεν ξερω τι εχουν κάνει και έβγαλαν δύο λάμπες με το ίδιο όνομα..
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαThank you
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΠρόκειται για την έξυπνη λάμπα της Xiaomi, συνδεεται μέσω δικτυου Wi-Fi με το κινητό και ελέγχεται απο απόσταση (cool) 201512121736224010.jpg Τεχνικά χαρακτηριστικά Τύπος σπειρώματος: Ε27 (το χοντρό) Ισχύς Watt: 8 Ενταση: 0,1Α Τάση: AC220V Lumen: 600lm Θερμοκρασία χρώματος: 4000k (το θερμό/κίτρινο) * Features * Energy Efficient,Remote Controlled,Timing Η λάμπα αναγνωρίζεται αυτόματα μέσα από την εφαρμογή "έξυπνο σπίτι" μόλις μπει στο ρεύμα. Λειτουργεί μέσα από την εφαρμογή. Παρουσιάζει αυτή την …
-
Update για yeelight. Έβαλα τη λάμπα σε άλλο δικτυο, αρχικά δεν την είχα βάλει στο σπίτι, αλλα δεν την έβρισκε με τίποτα. Η λάμπα κάνει reset ως εξής.. Την αναβοσβηνεις από το διακόπτη στον τοίχο 5 φορές. Το εχει σχηματικα στην εφαρμογή, αλλα ειχε ένα κουμπί σα buzzer τηλεπαιχνιδιου και δεν καταλάβαινα τι εννοουσε..
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από LeonTsi: “Καλησπερα, μπορεί να βοηθήσει κάποιος με την κατανάλωση της μπαταρίας?? έχω την 5.12.24 έχω κάνει factory reset, battery calibrate και δύο φορές wipe cache και dalvik...... εχθες παράδειγμα με ποοοοοολυ φόρτιση άφησα το βράδυ το κινητό στο 90% και το πρωί το βρήκα στο 72% , εφυγα για δουλεια και το απογευμα με μονο δυο κλησεις και χωρις να το ακουμπισω το βρηκα στο 36%, τι σκατά συμβαίνει μπορεί να μου πεί κάποιος?????? ” Αν θυμάμαι καλά η 5.12.24 …
-
Ξέρει κανείς αν η "λειτουργία ανάγνωσης" καταναλωνει λιγότερη μπαταρία ή αν έχει κάποια επιδραση στη μπαταρία;
-
Εγω παλι πρώτη φορα ειμαι τοσο ικανοποιημένος απο μικροφωνο, μιλάω κανονικα ακομα και να εχω ακουμπισμενο το κιν αλλού (με ανοιχτη ακροαση). Ηθελα να πω για την καινούρια 6.1.7, πρωτη μερα εβγαλε οσο η προηγούμενη, δλδ 4 ωρες. Ειπα να της δωσω αλλη μια ευκαιρια, αλλα επειδη το εβαλα για φορτιση στο 37% ωστε να το γεμισω φουλ, αυτο γεμιζε πολυ αργα, με 0.43Α, ενω ηταν μονίμως λιγο ζεστο και το "λειτουργικο android" ηταν στο 33%. Δεν εφτιαξε με restart και τετοια και ξαναγυρισα στην τελευταια καλη…
-
Παράθεση από bandit650: “καλη χρονια σε ολους! εχω φτιαξει ενα θεμα με μιξη απο διαφορα θεματα. αν φλασαρω τη νεα ρομ θα το χασω; πως μπορω να το αποθηκευσω ωστε αν χαθει να το βαλω παλι; ” Εκεί που είσαι στη μίξη, πάτα κάτω κάτω "περισσότερα" και αποθηκευει το σύνολο των επιλογών σου ως "το αντίγραφο ασφαλείας σου" και το έχεις και μετα τα wipes