Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Εμενα μου εχει κρατησει απο το ενα βραδυ ως το αλλο με 100% χεχε

• Οχι ρε Αυτό συμβαίνει. Μέχρι το 100% βάζει 2000mAh, μετά βάζει 1000+mAh ακόμα.. (ναι, μεγάλη διαφορά)

• Δεν φορτιζεις όλη τη μπαταρία. Στο 100% δεν το βγάζεις, το αφήνεις 1.5 ώρα παραπάνω. Εγω μόλις έλυσα ένα πρόβλημα που είχα όσο θυμάμαι να έχω κινητό, χάρη στη miui. Όταν έβαζα ημερομηνία γενεθλίων σε μια επαφή, ποτέ δεν ήξερα ποιο έτος ακριβώς γεννήθηκε. Τώρα μπορείς να διαλέξεις ημερα & μήνα, χωρίς να βάλεις έτος..

• Μέχρι τώρα δε μου έβλεπε η TWRP την κάρτα ( 64αρα Kingston). Ειναι η ιδια κάρτα που εχω εδω και τρία τηλέφωνα.. Σήμερα αποφάσισα να κάνω διαγραφή όλης της κάρτας μέσα από τις ρυθμίσεις του miui και έτσι την είδε τώρα και η recovery πλέον. Το θέμα μου είναι ότι η αντιγραφή των περιεχομενων από τον υπολογιστή στην κάρτα μου μέσα στο τηλέφωνο κάνει 4 ώρες (περίπου 50gb), ενώ όταν την έβγαλα και την έβαλα μόνη της σε USB reader κάνει 1 ωρα. Γιατι αυτό.; (το καλώδιο είναι Xiaomi, έτσι για σιγουριά)

• Παράθεση από MIUI_ART: “ Αλλωστε αν δεις ότι πάει κάτι στραβά, μπορείς να ξανακάνεις Flash πάλι την νεώτερη και να στρώσουν τα πράγματα. ” Με φλασαρισμα αυτήν που έχω (τη νεότερη) ως έχουν τα πράγματα (χωρίς wipes) κάθεται πάλι πάνω και όλα καλά;

• Πόσο κοντινη; Από 5.12.31 σε 5.12 17?

• Επαναφορα TWRP backup της 5.12.17 και επαναφορα των data μόνο της 5.12 31 οδηγεί σε σφαλμα αναγνώρισης δικτυου. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να πάω σε 5.12 17 με τα δεδομένα της 5.12.31? Εφαρμογες χρήστη με Titanium τι πρόβλημα μπορεί να έχει;

• Μπαινει, ζηταει επαλήθευση 6ψηφιο κωδικο και μετα δε συνδέεται με mi router, γιατι δεν εχω mi router..

• Καλη χρονια σε όλους, δεν ξερω αν υπαρχει καταλληλότερο θεμα, αλλα στην εφαρμογή "εξυπνο σπιτι" μου ζηταει καθε φορα εισοδο και πιστοποίηση, οχι απλα με sign in, που παλι κούραση ειναι, αλλα και με επαλήθευση απο xiaomi authenticator με κωδικο, καθε φορά αυτο θα γινεται..; Στο wifi amplifier το συνδέω, αναβει το μπλε λεντακι, αλλα αναθεμα αν καταλαβαίνω αν κανει δουλεια... Μετεφρασα καχην κακώς τα κινεζικα, αλλα και παλι δεν τα πιανω..

• "spam post" "Ειμαι τετυμπόης"

• Στο κέντρο ασφαλείας > καθαρισμός, μου βγαζει να διαγράψει εφαρμογές όπως το dropbox, εφαρμογή και χρήσιμη αλλά και που τη χρησιμοποιω, δεν ειναι obsolete. Τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση; Δε μπορούσαν να βρουν τπτ καλύτερο από το Clean Master, ολόκληρη miui και ολόκληρος ES explorer..

• Παράθεση από sallonikios: “σ ευχαριστω πολυ δασκαλε αλλα εγω θελω ν ανεβασω την ενταση οταν συνδεεται με το ΒΤ εδω ειναι οι εντασεις μικροφωνου ηχειου κλπ ” Δε νομιζω ότι γίνεται αυτό. Εξαρτάται από το bluetooth σου. Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από flowin_through: “ ” ” Δεν το έκανε ούτε παλιά. Για να γεμίσει όλη η μπαταρία πρέπει να το αφήσεις στην πρίζα και μετα το 100%, συνολο τουλάχιστον 3 ωρες. Αν ρωτάς πώς πάνε σε προηγούμενη έκδοση ρομ, πρέπει να κάνεις factory reset. Το "πρόβλημ…

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Πρόσεξα στην νέα ROM ότι η συσκευή μου κάνει πολλές ώρες να φορτίσει ενώ παλιά έκανε πολύ λιγότερο. Χθες μου έλεγε 3ώρες και 23 λεπτά για πλήρη φόρτιση.. ενώ με τις προηγούμενες έλεγε 1 ώρα και 15 λεπτά.. +2 ώρες είναι πάρα πολύ! ” Προφανως και δε γεμιζει σε 1 ωρα και 15 λεπτα.

• Επανερχομαι με το θεμα του αποκλεισμου (σε ολες τις ρομ μεχρι τωρα) ενος αριθμου που μου στελνει διαφημιστικο μηνυμα (απο γυμναστηριο) και δε μπορω να το μπλοκαρω με τιποτα. Παταω "φραγη" και δε γινεται τιποτα, δε μπαινει στη λιστα φραγων. Δε μπορω να το βλεπω ειλικρινα. Τωρα εβαλα λεξεις-κλειδια με τα οποια αποκλειει μηνυματα, για να δουμε...

• Ναι αυτο ειναι. Μέσα από το "έξυπνο σπιτι" της 5.12.24 Το Wi-Fi αποσυνδεθηκε και δεν ξερω αν έφταιξε το δίκτυο ή το Xiaomi amplifier.. ήταν λίγο κουφό. Τώρα υπάρχει σύνδεση, αλλα δε μου δίνει τις επιλογές που μου έδινε πριν, μόνο αυτές στη δεύτερη φοτο, Δλδ την κάτω κάτω. Τι χρειάζεται να σου στείλω;

• Παράθεση από perama: “Παράθεση από flowin_through: “Ωχ θα με κανεις να το πατησω το κουμπι.. Σιγουρα; τι ρυθμισεις κανεις μεσα απο το Εξυπνο σπιτι; ” Μόλις το ανιχνεύσει το Έξυπνο Σπίτι, σου παρουσιάζει τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις με ποιο θέλεις να το συντονήσεις. Έχεις ακόμα την δυνατότητα να επιλέξεις αν προτιμάς να επεκτείνει απλά το δίκτυό σου ή αν θέλεις να εμφανίζεται σαν ξεχωριστό δίκτυο, με δικό του όνομα. ” Καλησπέρα, μόλις το παρελ…

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Έχουμε την δυνατότητα αρκεί να "ξυπνήσουν" όλοι.. ” Εχουμε πάνω από 7500 μέλη που μπαίνουν στο forum , ζητώντας με το ένα ή το άλλο τρόπο βοήθεια για να λύσουν τα προβλήματά τους , αλλά μόνο το 11% μπήκεστον "κόπο" μέχρι τώρα να δείξει ότι εκτιμάει αυτό που του προσφέρει τούτη η κοινότητα . Παίρνω χωρίς να δίνω , δυστυχώς . ” Εγώ πάλι έχω εντυπωσιαστεί από τη συμμετοχή, δε περίμενα μέλη με ελάχιστα ή και καθόλου ποστ, να μπουν για να ψηφίσουν. Δεν ει…

• Στο Xiaomi authenticator μου ζητάει το bar code Mild, πού βρίσκεται αυτό; Οκ το βρήκα.

• Παράθεση από johnnyman: “Παιδια οταν κανεται αλλαγη μιας εφαρμογης (multitasking) πολλες φορες μην πω ολες η εφαρμογη ξεκιναει απο την αρχη αντι να κανει resume εκει που ηταν...συμβαινει κ σε σας?εχω την τελευταια ελληνικη developer! ” Δυστυχως.. Οχι ολες τις φορες, μπορεις πχ να σερφαρεις και να μιλας σε skype και viber εναλλαξ, αλλα αν ανοιξεις κανενα παιχνιδι.. Στο προηγουμενο Lenovo A8 δε συνεβαινε αυτο, ουτε στο Pipo X8 που παρελαβα χθες, ακομα και το ιδιο βαρυ παιχνιδι να ανοιξω, δεν κλειν…

• Δεχεται και 64, απλά μπορεί να μη στη βλεπει στο recovery