Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξερει κανεις πώς δουλευει το Xiaomi Mi WiFi Amplifier Extender? Το βαζεις σε οποιοδηποτε USB και δουλευει; Τρομερο για να το βαζεις σε ενα Power bank και να το πας οπου θες! Πρεπει να μπει πρωτα σε USB του router? Εμενα το router δεν εχει USB...
-
Βγηκε Xposed για miui 7? Xposed Installer v2.6.1 Fully Support MIUI 7 - App - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Να ανησυχω για αυτο..? Screenshot_2015_11_17_13_21_02_com_miui_security.jpg 5.11.12
-
Thnx Εννοείται πως το εγραψα και κει.. "SMS MOD", "MMS. apk", "160 χαρακτηρες", κανενα δε μου εβγαζε το θεμα.. Screenshot_2015_11_15_16_26_35_com_android_chrom.png
-
Επειδη μπορει να ψαχνω και κανενα 20λεπτο.. ειναι ευκολο να μου βαλει καποιος το λινκ για το SMS mod να περασω για την καινουρια 5.11.12 ρομ?
-
Καλησπέρα, η φράση που λες είναι ατοπη.. Μήπως εννοείς tempered glass? Δύσκολο να υπάρχει πάντως.
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από flowin_through: “Το wifi hotspot γιατι μου κλεινει μετα απο καποια ωρα..; ” Ενα δεν έχεις συνδεδεμένη συσκευή πάνω στο hotspot μετά από λίγα λεπτά κλείνει μόνο του για λόγους κατανάλωσης (νομίζει οτι το ξέχασες).Σου κλείνει παρόλο που έχεις συνδεδεμένη συσκευή πάνω;; ” Ναι συνδεδεμένη συσκευη συνέχεια, απλά ήταν σε σημείο που το δίκτυο ήταν Ε και δεν ξερω μήπως είχε αποσυνδέσεις, αλλα και παλι.. το κινητό είχε ίντερνετ, ακόμα και αργο κάποιες φορές, αλλα δεν…
-
Το wifi hotspot γιατι μου κλεινει μετα απο καποια ωρα..;
-
Παράθεση από caeser: “ Και φυσικά δεν μιλάμε για κανά σοβαρό πρόβλημα... πρόκειται για μια εφαρμογή που υπάρχει παντού σαν .apk και την βάζεις ανά πάσα στιγμή ως έξτρα εφαρμογή. Αυτό που σου είπα είναι απλό και γρήγορο: Κάνε ένα καθαρισμό στις δύο caches και ξαναρίξε τη ρομ από πάνω (δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα από τα δεδομένα σου!!!) Την ρομ κατέβασέ τη από εδώ στο PC σου να είσαι σίγουρος ότι θα κατέβει σωστά... ” Την ξαναπερασα και παλι μου την εξαφανισε, αλλα τη βρηκα μεσα σε φακελο, με αλ…
-
Το ραδιόφωνο λειτουργουσε κανονικα (5.11.1), η εφαρμογη υπηρχε και σε λειτουργικο backup εντος Titanium, περναω την 5.11.5 και ανακαλυπτω οτι εχει εξαφανιστει, η εφαρμογη φαινεται να υπαρχει στη λιστα titanium και link2sd αλλα πουθενα στο τηλεφωνο, κανω διαγραφη δεδομενων της υποτιθεμενης εφαρμογης, τπτ, κανω απεγκατασταση και μετα εγκατασταση (μια φορα χωρις δεδομενα και μία με δεδομενα) η εγκατασταση κολλαει, κανω restart, μια απο τα ιδια. Τελος επαναφερνω απο TWRP το χθεσινο backup 5.11.1. Με…
-
Εκανα wipes, επανεκκινηση, το ξαναεγκατεστησα απο backup που ειχα, τπτ.. Ξαναγυρισα σε 11.5.1 γιατι το ηθελα αμεσα
-
Εξαφανιστηκε το ραδιόφωνο στην 5.11.5!
-
Παράθεση από bilis1234: “απλά μου φενεται περίεργο σε σχεδόν 5 ώρες συνέχεια ίντερνετ και οθόνη να αδειάσει η μπαταρία από το 100% ” Αυτο ειναι τρολαρισμα; Πολλοι δεν εχουμε δει πανω απο 4h ωρες οθονη..
-
Το DND δε δουλεύει στην 5.10.29? Με ξύπνησαν κυριακάτικα..
-
Ειδα τη βελτιωση που ηθελα με το 1469, αλλα θα δοκιμασω και αυτο που προτεινεις στα 1326
-
Γιατι δεν πατας απλως το κουμπι DND στο notification center..;
-
thnx θα το κανω..
-
χαχα ναι, εχουν αναφερει 6 ωρες οθονη, αλλα αμα ειναι να το κανω underclock, τι να το κανω; καινουριο κινητο.. Δλδ πρεπει με εναν root browser απλως να γραψουμε εκει 1469.. Και θα ξεκιναει με 1469 και μολις δουλεψει παει 2200;
-
Παράθεση από karlesg: “Παράθεση από flowin_through: “Εχω την εντύπωση οτι με την 5.10.22 εγινε λιγο πιο αργο, στην τελευταία εκδοση εριξαν το touchboost απο 2Ghz σε 1.1? Στην αρχη που το επιασα ανοιγαν ολα τοσο γρηγορα που μου εδινε την εντύπωση οτι πιανει πριν ακομα ακουμπησει τα δαχτυλο στην οθονη.. Τωρα καθυστερει το ανοιγμα skype, viber κλπ ” Πήρε το μάτι μου ένα θέμα στο xda που έχουν αρχίσει και παίζουν λίγο με sysfs interfaces, init.d scripts κλπ... απ' ότι λένε το touchboost μπορείς να τ…
-
Εχω την εντύπωση οτι με την 5.10.22 εγινε λιγο πιο αργο, στην τελευταία εκδοση εριξαν το touchboost απο 2Ghz σε 1.1? Στην αρχη που το επιασα ανοιγαν ολα τοσο γρηγορα που μου εδινε την εντύπωση οτι πιανει πριν ακομα ακουμπησει τα δαχτυλο στην οθονη.. Τωρα καθυστερει το ανοιγμα skype, viber κλπ