Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είχες κάνει Factory Reset πριν την βάλεις ?Έχει αλλάξει Source η ROM και έχει ως βάση την Global ROM τώρα από την xiaomi.eu/CN που είχε πριν. Επίσης να προσέξεις μήπως και χρειαστεί να κάνεις πάλι Unlock τον bootloader. ” Όχι, δεν είχα κάνει factory reset, από ότι είχα διαβάσει τη λίστα με τις συσκευές, δε θυμάμαι να είναι το mi note 2 μέσα, μόνο τα redmi όλα αν δεν κάνω λάθος. Τώρα για factory δεν ψήνομαι πολύ, μόνο αν είναι να κερδίσει κάτι σε μπαταρία...
-
Τους ποντους τους εχουν αφαιρεσει γενικα και δε μπορεις να τους χρησιμοποιησεις πουθενα σχεδον.
-
Λογικα ενα 10ημερο θα κανει
-
Δεν ξερω τι γινεται, ενω ημουν υπερευχαριστημενος με τη μπαταρια στις δύο τελευταιες ελληνικες, τελευταια η μπαταρια εχει καταρρευσει, πεφτει 1% το λεπτο. Δεν εχει ιδιαιτερα wakelocks, ουτε εχω βαλει τιποτα ιδαιτερο, δεν αλλαζω γενικα εφαρμογες, μονο παιχνιδια που κατεβαζω, τερματιζω και το βγαζω... Να εχει πεσει η αποδοση της μπαταριας; το εχω παρει και μεταχειρισμενο..
-
Δεν ξέρω, αφού είναι λόγω γωνίας θέασης ίσως δεν είναι πρόβλημα. Δε μπορεί να έχουν super amoled οθόνες αυτές οι κάμερες..
-
Ένα λεπτό, άμα την κοιτάξεις όχι υπό κλίση, αλλά κατευθείαν, πάλι δείχνει κόκκινο; Δεν είναι της γωνίας θέασης;
-
Ακόμα όχι, αύριο - μεθαύριο ότι προλάβουν μπορεί να στείλουν..
-
Με το mi band tools απο το playstore (2€) θα βλέπεις τα παντα
-
+4 (όσες ήταν ο "διαγωνισμός") flowin_through
-
Εγώ το εφαρμόζω, παίρνω ότι μλκια δω με <1$
-
Παράθεση από nickkon: “Εχε υπόψη σου οτι η οθονη του κινητού έχει και μια ελάχιστη υπερυψωση στις άκρες εκει που καμπυλώνει. Αυτη δε φαινεται με το μάτι. Το συγκεκριμένο tempered glass που πήρα έχει φροντισει να το λάβει υπόψιν του αυτό, αλλά αυτη η ανεπαισθητη υπερυψωση γίνεται λίγο πιο προφανής (δε θα το πάρεις μυρωδια αν δεν ψάχνεις να το βρεις με το ζόρι) ” Αυτο που λες δεν το ειχα παρει χαμπαρι και θεωρουμαι σχετικα ψειρας. Βεβαια και τα κοινα tempered glass που δεν καθονται στις 2.5D οθονε…
-
Mi band tools