Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Edge Tap
ΜήνυμαΟντως, σαν εφαρμογή ειναι πολυ καλη
-
Edge Tap
ΜήνυμαKανενα νεο? Θα δουμε black screen control και edge tap ή θα εχουμε αλλαξει κινητο..?
-
Οχι, στο αλμπουμ. Λεει "φωτογραφιες" και διπλα "τοπικο", "cloud"
-
Δεν απανταει η δευτερη SIM οταν μιλας στην πρωτη σχεδον σε κανενα κινητο, δεν ξερω κανενα να το κανει. Στο αλμπουμ φωτογραφιων δειχνει μονο της καμερας, πρεπει να πας διπλα, στο Local.
-
Και μενα μου εκανε αυτο με την εξαφανιση των widgets, αλλα δεν εδωσα σημασια, βασικα δεν καταλαβα καν οτι εφταιξε το backup. Δεν εχω και πολλα widgets..
-
Αλλα ναι, μπορεις να το διαγραψεις αμα θες.
-
Ναι οντως, οταν το αφηνω παραπανω, τοτε πεφτει δυσκολα απο το 100. Πιστευω ειναι θεμα stats μπαταριας και θα του κανω τετοιους πληρεις κυκλους φορτισης για τις πρωτες βδομαδες να δουμε...
-
Μια και λέμε για τη μπαταρία, η συσκευή δεν έχει πρόβλημα με τη μπαταρία, αυτο που συμβαίνει είναι ότι μόλις πιάσει το 100%, τότε δε σταματάει η φόρτιση! Συνεχίζει για καμιά ώρα τουλάχιστον. Ναι καλα ακούσατε, μόλις φτάσει στο 100% έχει βάλει περιπου 2250mAh από τα 3060. Εξου και το πρόβλημα της μικρής διάρκειας. Συνεχίζει όμως να παίρνει ρεύμα και μάλιστα φτανει και το 1Α. Προτείνω να το φορτιζετε περι τις 3,5 ώρες (ενώ θέλει 2 ωρες για να παει 100%) ή με έναν πολύ μικρότερο φορτιστή (εγώ έχω έ…
-
Παράθεση από villasg: “Παράθεση από sallonikios: “Από μπαταριά έχει βρει καποιος σε κλη τιμη στο eBay Εχω βρει στο aliexpress με 6e αλλά δε δέχονται τις κάρτες μας” Εγω περιμενω αυτο απο Aliexpress aliexpress.com/item/Xiaomi-red…t-hongmi/32457976039.html Ετσι : glT7TX5.png” Και εγω αυτη τη διαδικασία εχω κανει και περιμενω, αλλα δεν ξερω τι γίνεται, ποτε το εστειλαν, πως το εστειλαν.. (μπαταρια και καπακι)
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΕγω παλι δεν καταλαβαινω κατι, αν αφαιρέσω μια εφαρμογή απο τις προσφατες, προς τα πανω, αν ειναι η μνημη πχ 600MB παει 540 πχ, δλδ αντι να μεγαλωνει μειωνεται..! Επίσης δεν ειναι πολυ ανετο να σου κλεινει εφαρμογες με 2gb ram αν δεν τις κλειδωσεις προς τα κατω (πχ να εχεις ανοιχτο browser, skype και viber) και να τις εναλλασεις..
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΑπό 5.9.24 dev (en.miui.com) πάει σε 5.10 ελληνική με dirty flash? Αν όχι, το mi account επαναφέρει αυτόματα εφαρμογές και δεδομένα;
-
Η φουλ φωτεινότητα ειναι για εξωτερικό χώρο; γιατι ενα βασικο χαρακτηριστικο που ψαχνω ειναι η ποιότητα της οθονης και η φωτεινότητα και μια περιεργεια την εχω για το πώς θα ειναι... Παρολο που εχω θετικα σχολια. Κατι αλλο, downgrade, πχ απο .27 σε .14 δε γίνεται με αλλο τροπο εκτός απο TWRP ε;
-
Παράθεση από Thodoris: “Καλησπέρα. Εγώ το πήρα χθες και πριν βάλω Sim εγκατέστησα την Ελληνική rom (5.9.18). Όλα πήγαν καλά, το κινητό δούλεψε κανονικά, συνδέθηκα με Wi-fi στο internet, εγκατέστησα εφαρμογές από το Playstore, όμως από το βράδυ και μετά δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet. Ενώ βρίσκει το σήμα, προσπαθεί να συνδεθεί και μετά γράφει "αποθηκευμένο", χωρίς φυσικά να συνδεθεί. Στο ίδιο ρούτερ συνδέονται και ο η/υ και άλλο ένα κινητό. Έχω φάει όλες τις ρυθμίσεις και άκρη δεν έβγαλα. Το δ…
-
Ξέρει κανείς αν ποτέ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ip camera, σε skype κλπ...;
-
Παράθεση από t54g05: “Εγώ δεν έχω ποτέ πάνω από 1γβ ελεύθερη ραμ. Δεν έχω και ιδέα ποιες εφαρμογές μπορώ να σταματήσω.” Δεν πειραζει, η Ram ειναι για να χρησιμοποιειται απο εφαρμογες. Απλα εγω εχω το hongmi (1Gb Ram) και το να εχεις 100MB ελευθερα δε βοηθαει..
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “ Εγώ προσωπικά έχω βρει σαν καλύτερη και με την μεγαλύτερη ελεύθερη μνήμη την GTV4.11.14. Για λινκ δες στο ακριβώς προηγούμενο ποστ σου και κατέβασε την από εκεί. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Redmi-1-GTV-5-1-14/#files” Πραγματι, πολλη ελευθερη μνημη!
-
Kαι γω θελω να το παρω, απο ibuygou κατα προτιμηση. Αλλα εδω ποιο εχουν; Ειναι με το 2GHz επεξεργαστη και 1 Gb Ram ή με το 1Gb Ram?Xiaomi MI Box Pro Enhanced Edition 1GB with 4K and 1080P video playback support Το xiaomishop τα εχει λιγο πιο ακριβα, αλλα εχει εγκατεστημενα Playstore κλπ.. Εχω αποφασισει οτι συσκευη παρω να εχει 2GB Ram, με το 1Gb θα παιζει ανετα χωρις να κλεινουν εφαρμογες; Το εχετε;
-
Ευχαριστώ και εγώ αυτό πίστευα, αλλά λέω μπας και... Θα πάρω ένα update.zip με Titanium backup αφήνοντας απ'έξω όλες τις εφαρμογές συστήματος, ελπίζοντας να δουλέψει κανονικά. Τώρα και κωδικούς να μην κρατήσει μικρό το κακό...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αύριο οι πρώτες ROM μία και καλή.... ;)” Αυτες οι ROM για ποιες συσκευες θα ειναι; Mi3, 4 ή για ολες (και hongmi)? Κατι άλλο, αν μετα το περασμα της ρομ, κανω επαναφορά απο TWRP μονο τα data απο άλλη ρομ (Ultimate) θα γινει σωστη δουλειά ή θα κρασαρει;
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Παράθεση από flowin_through: “Γεια σας και απο δω Xiaomiστες, Εχω το Hongmi 1 (το πρωτο δλδ) και θελω μια ρομ που να αφηνει ελευθερη μνημη, να ανοιγω browser, skype, viber και να μην κλεινει το ενα απο το αλλο.. να βαλω την τελευταια ελληνικη; ή την 5.1.14; ειναι rooted; Και αν μου δινατε ενα direct link θα το εκτιμουσα, γιατι εχει πολλα αποπροσανατολιστικα στοιχεια μορφοποιησης το site.. :geek:” Εγώ προσωπικά έχω βρει σαν καλύτερη και με την μεγαλύτερη ελεύθερη μνήμ…