Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 403.

• Με διαφορα παντως εχει χειροτερη διαχειρηση μπαταριας απο οτι το miui 9. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από Rvg1926: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από blrp: “Με 6 βγήκε πριν δυο χρόνια, στο 6 έμεινε τελικά, απογοήτευση... ” Γενικα, χεσμενο το ειχαν αυτο το τηλεφωνο.Τεσπα....καλα δουλευει ακομα παντως. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Τι παραπάνω θα μπορούσες να κάνειςσε ένα smartphone με Android 7 που δεν μπορείς σε ένα με Android 6 όταν κ τα 2 έχουν miui?” Τιποτα. Ψυχολογικοι λογοι ειναι. Κατα πασα πιθανοτητα, καλα κανει και δεν το αναβαθμιζει. Sent from my Redmi Note 3 usi…

• Παράθεση από blrp: “Με 6 βγήκε πριν δυο χρόνια, στο 6 έμεινε τελικά, απογοήτευση...” Γενικα, χεσμενο το ειχαν αυτο το τηλεφωνο. Τεσπα....καλα δουλευει ακομα παντως. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Και εμενα μολις μου το εδωσε και το περνάω. Αραγε θα ειναι Android 6 ? η 7 ?

• RE:

andreasp - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από vasma: “Ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση του Mi Home ο σέρβερ της Κίνας σέρνεται... έχει και άλλος τέτοια προβλήματα?” Σβηνω την λαμπα τωρα, και αν σβησει, θα σβησει μετα απο 3 λεπτα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από ktlk21: “τι να σου πω.. μήπως δεν το δένεις καλα.. πάνω αποντον καρπό.. γενικά οι οπτικοί δέκτες έχουν ενα θέμα πάντως Sent from my Mi A2 using Tapatalk” Μολις μου εδωσε το καινουργιο update με fix για τους παλμους οπως λεει. Του κανω και ενα factory default , και αυριο δοκιμη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Και σε ποδηλατο, αλλα και σε ελλειπτικο στατικο, το polar λεει 130 (και τοσο ειναι) και το xiaomi εχει χτυπησει κοφτες! Παράθεση από ktlk21: “ναι..αμ και προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στο ποδήλατο που το συγκρίνω με το Polar έχει ελάχιστες αποκλίσεις.. Sent from my Mi A2 using Tapatalk” Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Οποτε ειναι γνωστο θεμα, που υποτιθεται θα αντιμετωπιστει. Παράθεση από ktlk21: “δεν υπάρχει.. πρέπει να είσαι beta tester και εχουν κλείσει οι αιτήσεις... βέβαια οπου να είναι θα ξεκινήσει ο διαμοιρασμός στην stable Sent from my Mi A2 using Tapatalk” Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από ktlk21: “όταν κάνεις reset όταν συνδέεις το κινητό με το ρόλοι σε ρωτάει αν θες να επαναφέρεις τις προηγούμενες προπονήσεις.. Βέβαια έχει δώσει στην κοινότητα Beta firmware για το θενα5με τους παλμούς Sent from my Mi A2 using Tapatalk” Το εκανα μολις Για.να.δουμε... Αυτο το firmware που θα το βρουμε, με οδηγιες για περασμα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από ktlk21: “σύμφωνα με το γκρουπ στο fb ο αλγόριθμος προσαρμόζετε.. και προτείνουν μετα απο το τελευταίο update reset χωρις επαναφορά στο ρολόι του backup Sent from my Mi A2 using Tapatalk” Τι σημαινει το reset χωρις επαναφορα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Υπομονή τότε για νεότερη αναβάθμιση :/” Ποσες εχει κανει απο τοτε; 2? 3? 4? Για αυτο ρωταω. Οι υπολοιποι δεν εχετε τετοιο προβλημα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Οπότε το πρόβλημα είναι στο λειτουργικό και όχι στο hardware... :/” Το ξερω. Δεν ειπα οτι ειναι στο hardware Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πριν την αναβάθμιση, είχες το ίδιο πρόβλημα ?” Οχι. Οταν το εβγαλα απο το κουτι, δουλευε αψεγαδιαστα! Μετα απο καποια αναβαθμιση, γαμηθηκε το θεμα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για δοκίμασε να κάνεις ένα reset: youtube.com/watch?v=nFNjHbf874U” Του εχω κανει factory reset. Ας πουμε οτι σε ηρεμια μετραει σωστα. Στην ασκηση ομως, δειχνει οτι να ναι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - Amazfit

Μήνυμα

Καταλαβα.... Αλλη μια αποτυχια της Xiaomi. Δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο. Πως μπορει να σκαλιζουν ενα τετοιο προιον και να καταστρεφουν την βασικοτερη λειτουργια του.Παράθεση από amavroudis: “Εγώ προτείνω ράφι. :)” Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μετα την 1η αναβαθμιση που εκανε, το ρολοι πια ειναι ενα ομορφο ρολογακι που λεει την ωρα. Οι παλμοι που καταγραφει ειναι για γελια. Επρεπε να εχω πεθανει 10 φορες μεχρι σημερα. Καμια λυση εχετε βρει ή να το αφησω στο ραφι; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• AMAZFIT 2

andreasp - - Amazfit

Μήνυμα

Παντως....μετα την 1η αναβαθμιση που εκανε, το ρολοι πια ειναι ενα ομορφο ρολογακι που λεει την ωρα. Οι παλμοι που καταγραφει ειναι για γελια. Επρεπε να εχω πεθανει 10 φορες μεχρι σημερα. Καμια λυση εχετε βρει ή να το αφησω στο ραφι; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από Thracia: “Αν μπορείς ανέβασε κάπου ένα σχέδιο για την συνδεσμολογία,Ευχαριστώ πολύ ” Φιλική συμβουλή. Τα 220volt και μαλιστα απο τον πινακα, σε καρβουνιαζουν μεχρι να πεσει/καει η ασφαλεια του ρολογιου οπότε θα σου έλεγα να αφήσεις την συνδεσμολογία για εναν ηλεκτρολόγο. Εγώ που ανακατευόμουν με τα 220 απο παιδί του δημοτικού, αποφεύγω να ακουμπάω πίνακα. Πάρε ένα Sonoff TH10 (ας ειναι 10 amp. Δεν σε νοιαζει. Το μονο που θα κάνει θα …

• Παράθεση από Thracia: “Αν μπορείς ανέβασε κάπου ένα σχέδιο για την συνδεσμολογία,Ευχαριστώ πολύ ” Φιλική συμβουλή. Τα 220volt και μαλιστα απο τον πινακα, σε καρβουνιαζουν μεχρι να πεσει/καει η ασφαλεια του ρολογιου οπότε θα σου έλεγα να αφήσεις την συνδεσμολογία για εναν ηλεκτρολόγο. Εγώ που ανακατευόμουν με τα 220 απο παιδί του δημοτικού, αποφεύγω να ακουμπάω πίνακα. Πάρε ένα Sonoff TH10 (ας ειναι 10 amp. Δεν σε νοιαζει. Το μονο που θα κάνει θα είναι να οπλίζει το ρελέ) ενα 40αρι ρελε ισχυος Ha…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από andreasp: “Γιατι να εχεις λαμπα εξυπνη και οχι μια απλη που την αναβοσβηνεις με sonoff ?Αναλογα τι κανεις. Πολλα πραγματα μπορεις να τα προγραμματισεις με sonoff και δουλευει σχεδον αψεγαδιαστα. Με την λαμπα την xiaomi μου βγαινει η ψυχη να την αναψω και σβησω. Ναι. Εχει το ewelink. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ξέρεις αν το sonoff μπορώ να το συνδέσω επάνω στον πίνακα για να ανοίγω-κλείνω τον θερμοσίφωνα ή θα τα κάψω όλα; :D” Βεβαιως. Παντα με εν…