Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 403.

• Παράθεση από kougis: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από kougis: “Αν ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν phd στα ηλεκτρονικά θέλει να έχει αυτοματισμό στο σπίτι του, τι αγοράζει; Πάντως σίγουρα όχι xiaomi, ε; Sent from my iPhone using Tapatalk” Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ξεκολλησει απο τα κινεζικα η Xiaomi. Δες τα sonoff. Πολυ καλα και φθηνα ειναι. Εγω εχω κανει πολλα πραγματα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Τα sonoff είναι μόνο για on off συσκευών; Δεν έχει αισθητήρες, λάμπες κλπ…

• Παράθεση από kougis: “Αν ένας φυσιολογικός άνθρωπος που δεν phd στα ηλεκτρονικά θέλει να έχει αυτοματισμό στο σπίτι του, τι αγοράζει; Πάντως σίγουρα όχι xiaomi, ε; Sent from my iPhone using Tapatalk” Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ξεκολλησει απο τα κινεζικα η Xiaomi. Δες τα sonoff. Πολυ καλα και φθηνα ειναι. Εγω εχω κανει πολλα πραγματα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Γυρισες σε κανονικη εκδοση και οχι πειραγμενη; Αυτα τα προβληματα τα ειχα μονο με πειραγμενες. Απο τοτε που φλασαρα με flashboot τα παντα λειτουργουν αψογα.Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από amavroudis: “Μου το έχει παρουσιάσει κατά καιρούς. Δεν το θεωρώ σημαντικό, πρόβλημα. Αν πατήσεις μια δυο φορές το power ξεμπλοκάρει. Τώρα αν θέλεις να γυρίσεις πίσω για αυτό... ” Το κακό είναι ότι κάποιες φορές ούτε με το power ξεμπλοκάρει.. Μακάρι να ήταν έστω κι έτσι.. Θα περιμένω την επόμενη αναβάθμισ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το kate κανονικά φορτίζει με 1.70Α μέσo όρο. ” Τι ειναι το ορο ? Εγω παντως εχω φορτιστη με qc και ενα usb μετρητη, και λεω αυτα που βλεπω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από theopan: “Παράθεση από geoanto555: “Έχω επισκευάσει περίπου 10 κενζο με το ίδιο πρόβλημα .Οι 3εις μου ορκίζονταν ότι χρησιμοποιούσαν μόνο τον στοκ φορτιστή και στο τέλος μου ξεφούρνισαν ότι έχουν powerbank xiaomi 5-9-12. Τεσπα, ο καθένας με τις επιλογές του. ” Δεν αμφισβητώ ότι έχεις δει προβλήματα ούτε κανέναν άλλον που λέει το ίδιο. Αλλά πάλι το Kenzo μου φέρατε ως παράδειγμα αν δεν κάνω λάθος. Εγώ μιλάω για Santoni στο οποίο ανάβει και η ένδειξη και ζητάει από μόνο του 9V ρίχνοντ…

• Ερωτηση ειναι αυτο; Μολις τα απενεργοποιησα παντως. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Τον τελευταιο καιρό εχει αρχίσει το MiHome και μου στέλνει κινέζικες ειδοποιήσεις. Τι κάνω για κοψω αυτή την μπούρδα?

• Να τους πεις οτι λενε μπουρδες. Φυσικα και βγαζει αναγνωριση κλησης και τα μηνυματα. Παράθεση από kostas_ts: “Καλημερα, μπορει καποιος να μου πει αν το ρολοι δεχεται τις κλησεις και τα μηνυματα του κινητου εχω το stratos amazfit model A1619 εχω κανει ολες τις ρυθμισεις. Επικοινωνησα με το τεχνικο τμημα της xiaomi (info quest) στην Ελλαδα και μου ειπαν οτι το ρολοι δεν υποστηριζει αυτη την δυνατοτητα.” Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - Amazfit

Μήνυμα

Εγω εχω παρει τετοιο φορτιστη με 6 ευρω, και ειναι δεκα φορες πιο βολικος απο τον γνησιο.Παράθεση από giorgos01: “Παράθεση από Yorgos Foltopoulos: “Παράθεση από koylis: “Καλημέρα έχω το ίδιο πρόβλημα και έχω απογοητευθεί. Έχω πάρει 2 ρολόγια και έχουν και τα δύο το ίδιο πρόβλημα. Το ρολόι είναι εξαιρετικό κατά τα άλλα αυτό όμως είναι ένα σοβαρό πρόβλημα διότι δεν πιάνει ο φορτιστής με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το φορτίσεις. Στο aliexpress είναι sold out. Αν έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη ιδέα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Loksias: “Άντε, επειδή δουλειά δεν είχε ο διάβολος...πέρασα και εγώ την 9.6.2.0 Και σε εμένα κρασσάρει το KLO Bugreport οπότε εφάρμοσα την λύση του @andreasp, το ξήλωσα δηλαδή. Επίσης δεν ισχύει για εμένα η παρατήρηση 3 του @kwstasmiui9 Από την "Ασφάλεια", μπορώ να κλειδώσω/ξεκλειδώσω εφαρμογές. Θα δούμε και την διάρκεια της μπαταρίας.” Η διαρκεια καλη ειναι. Οπως ηταν. Στις 7 το πρωι το αναψα. Ειμαι στο 75%. Αυτο σημαινει οτι θα καταληξω με γυρω στο 40% το βραδυ. Οπως ηταν ειναι. S…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από georgex72: “Παράθεση από andreasp: “Τελικά μόλις μου έδωσε το Update του Miui. Αυτη την στιγμή γίνεται εγκατάσταση. Σε κάθε reboot λοιπον τωρα, μου πεταει μηνυμα "Unfortunately, KLO Bugreport has stopped". Βρηκα κατι οδηγιες, και πηγα και εκανα clear cache στην συγκεκριμενη εφαρμογη. Δεν είδα προκοπή όμως! Να σημειώσω ότι το κινητό κάνει σκαλώματα στην χρήση που δεν έκανε πριν. Οπότε δεν θα πρότεινα να την βάλει κάποιος προς το παρόν. Καμία ιδέα?” Εμένα από το πρωί που την έκανα μια…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Loksias: “Χμμ...και εμένα μου λέει να κάνω εγκατάσταση την 9.6.2.0 αλλά μιας και έχεις σκαλώματα, δεν... Edit: Α, το ξήλωσες και ησύχασες, τα άλλα σκαλώματα όμως;” Καλυτερα ειναι, αλλα περιμενε. Κατσε να το δω πως θα παει κανα 2-3 μερες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το ξηλωσα τελικα το KLO Bugreport και ησυχασα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Τελικά μόλις μου έδωσε το Update του Miui. Αυτη την στιγμή γίνεται εγκατάσταση. Σε κάθε reboot λοιπον τωρα, μου πεταει μηνυμα "Unfortunately, KLO Bugreport has stopped". Βρηκα κατι οδηγιες, και πηγα και εκανα clear cache στην συγκεκριμενη εφαρμογη. Δεν είδα προκοπή όμως! Να σημειώσω ότι το κινητό κάνει σκαλώματα στην χρήση που δεν έκανε πριν. Οπότε δεν θα πρότεινα να την βάλει κάποιος προς το παρόν. Καμία ιδέα?

• Τα ιδια μου κανει και εμενα το kate. Μολις το ξαναεκανε. Παράθεση από georgex72: “Από χθές τό βράδυ μου εμφανίζει δύο φορές αναβάθμιση σε global stable 9.6.2.0 και όταν πατάω πάω στην ειδοποίηση χάνεται... τώρα φοράει global stable 9.5.7.0..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από andreasp: “Για το kenzo ειναι αυτα. Οχι το kate Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Το 3ο από το stoucky είναι για το ΚΑΤΕ. Γράφει "kapaki-mpatarias-yia-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-edition-152mm-chresafi" η URL. Και για τα άλλα 2 δεν μπορείς να το ξέρεις σίγουρα. ” Και τα 3 για το kenzo ειναι. Τους πηρα τηλεφωνο.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από theopan: “Παράθεση από andreasp: “ Γιατι δεν υπαρχει πουθενα το χρυσο; ” Καπάκι Μπαταρίας για Xiaomi Redmi Note 3 (Gold) Καπάκι Μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 3 Χρυσό | FixMobile Store Καπάκι Μπαταρίας για Xiaomi Redmi Note 3 - Χρυσαφί” Για το kenzo ειναι αυτα. Οχι το kate Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από fog: “Όχι εννοεί kenzo και Hennessy στα 150mm. 152mm είναι το Kate ή special edition (SE). ” Δεν βρισκω χρυσο πουθενα. Μονο Γκρι, και σε καποιον νομιζω βρηκα ασημι. Πήρα αυτό τελικά να ξεμπερδεύω. 100% Original Housing Battery Case for XiaoMi Redmi Note 3 152mm Cover Shell | eBay

• Παράθεση από NasDriver: “Ότι βρεις, έτσι και αλλιώς θα μπει σε κάποια θήκη ” Battery Case Back Cover For Xiaomi Redmi Note 3/Redmi Note 3 Pro Replacement | eBay Με το Redmi note 3 pro, λες να εννοεις το 152mm ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πάρε μια πλάτη οτι να είναι γιατί σε λίγο δεν θα βρίσκεις ούτε οτι υπάρχει τώρα σε stockk” Τι θα βαλω; Ασημι πλατη; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk