Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 403.

• RE:

andreasp - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Δεν το ηξερα το dragon tt αλλα χτες που κοιταξα, δεν βρηκα. Παραγγειλα χτες απο ebay, αλλα μολις μου εστειλε μηνυμα ο seller να μου κανει refund γιατι ειναι out of stock. Γιατι δεν υπαρχει πουθενα το χρυσο;Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από powerup: “Γεια σας Εχω ενα προβλημα με το καλωδιο του φορτιστη της συσκευης ( ο φορτηστης φορτιζει κανονικα με καλωδιο φορτιστη απο redmi note 5 που δανειστικα απο φιλο) ” Πας σε ένα κινέζικο(χωρίς πλάκα ) Και με 1-2 ευρα πέρνεις καλωδιαρα @andreasp στο drag…

• RE:

andreasp - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από Stavros_P: “Πήγα την Παρασκευή στο Golden Hall στο κατάστημα της Xiaomi για να μπορέσω να δω το ρολόι από κοντά και όχι μόνο δεν το είχαν αλλά μου είπαν ότι δεν θα το ξαναφέρουν...Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει το ρολόι και να κινείται βόρεια της Αττικής και να έχει την καλοσύνη να βρεθούμε για να μπορέσω να το δω από κοντά και να αποφασίσω για την απόκτηση του ή όχι; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν θες να ερθεις ν.ιωνια, περνα να το δεις. Sent fro…

• Τελικα εγω, χρυση πλατη για το international δεν βρηκα πουθενα. Εχει κανεις κανενα link ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ενω λοιπόν είχα στήσει μια χαρά όλους τους εκτυπωτές μου τους Cloud Print, δηλαδή 2 μηχανήματα lexmark 317 τα οποία έχουν γίνει share σε εμένα, ενα μηχάνημα Lexmark 310 που είμαι Owner , Και χτές έναν HP 1018 εκτυπωτή που και πάλι έχει γίνει share σε εμένα, και ενώ μπορώ και εκτυπώνω μια χαρά απο όλους τους υπολογιστές μου, όταν πάω να εκτυπώσω απο το κινητό, η λίστα με τους εκτυπωτές είναι άδεια. Ψάχνει για printers, δεν βρίσκει τίποτα! Στο "Manage Printers" η λίστα είναι άδεια. Καμιά ιδέα? Μιλ…

• Why Can not I print by google cloud print through my Android Phone ? - Google Drive Help Εχω ακριβως αυτο το προβλημα. Καμια βοηθεια σε kate. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Περιμενω εντυπωσεις! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Soulis7: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Soulis7: “30 ώρες;;;;;;;;;; Εμένα μετά από 8 ώρες έχει πέσει στο 43% ... ” Εξαρτάται την χρήση που κάνει ο καθένας στο κινητό , βρε παιδιά.Φωτεινότητα, παιχνίδια, ισχύ σήματος, πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν... ” Παντως, φωτεινοτητα την εχω στο 1/4. Στο γραφειο και στο σπιτι εχω χαλια σημα, αλλα wifi και data ανοιχτα παντα.Απο το κινητο κανω τα παντα. Chat, δουλεια, θερμοσιφωνα, εκτυπωτες, καμερες, ποδηλατο με…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Soulis7: “30 ώρες;;;;;;;;;; Εμένα μετά από 8 ώρες έχει πέσει στο 43% ...” Εξαρτάται την χρήση που κάνει ο καθένας στο κινητό , βρε παιδιά. Φωτεινότητα, παιχνίδια, ισχύ σήματος, πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν...” Παντως, φωτεινοτητα την εχω στο 1/4. Στο γραφειο και στο σπιτι εχω χαλια σημα, αλλα wifi και data ανοιχτα παντα. Απο το κινητο κανω τα παντα. Chat, δουλεια, θερμοσιφωνα, εκτυπωτες, καμερες, ποδηλατο με runtastic, bluetooth στο κρανος. Ολοι λενε οτι…

• Εγω βγαζω παντως 30 ωρες οταν με την xtrv 8.1.1.0 εβγαζα 20. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από Loksias: “@andreasp την φλάσαρες με miflash χωρίς καμία άλλη διαδικασία; Εννοώ, wipe cache, ή format data, factory reset κ.λπ. ” Το φλασαρισμα με MiFlash αντιστοιχει με διαγραφή στα πάντα! Δεν θα μείνει τίποτα μέσα. Θα το ξαναστήσεις απο την αρχή το τηλέφωνο ή θα κατεβάσεις backup απο Mi Account αν έχεις. Σαν να το παίρνεις καινούργιο απο το κουτί του σήμερα.

• Παράθεση από nikatapi: “Παράθεση από andreasp: “Οποιος θελει να δει αλλο τηλεφωνο, ας ξηλωσει οποια πειραγμενη εκδοση εχει, και να βαλει την 9.5.7.0 μαμα! Μπαταρια, αποδοση; Καμια σχεση! Επιτελους χτυπανε ΟΛΑ τα notifications. Επιτελους μενει φορτωμενο το zoiper και δουλευει το autostart. Σταματησα πια να κανω εκτροπη το γραφειο στο κινητο και το κανω εκτροπη στο voip. Τοσος καιρος ταλαιπωρια χωρις λογο! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Με έψησες να τη δοκιμάσω!Από που θα μπορούσα να τ…

• Προχτες αναβαθμιστηκε εμενα απο την 9.5.4.0 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Οποιος θελει να δει αλλο τηλεφωνο, ας ξηλωσει οποια πειραγμενη εκδοση εχει, και να βαλει την 9.5.7.0 μαμα! Μπαταρια, αποδοση; Καμια σχεση! Επιτελους χτυπανε ΟΛΑ τα notifications. Επιτελους μενει φορτωμενο το zoiper και δουλευει το autostart. Σταματησα πια να κανω εκτροπη το γραφειο στο κινητο και το κανω εκτροπη στο voip. Τοσος καιρος ταλαιπωρια χωρις λογο! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από kwstasmiui9: “Και μενα απο θεμα μπαταριας για την ωρα την χειριζεται εξαιρετικα.δεν καταλαβαινω ομως προς τι το 1,4gb??? Πολλα δεν ειναι? ” Εμένα καμιά 60αρια mbyte ηταν απο την προηγουμενη. Δεν ξερω γιατι εσενα σου εβγαλε 1.4gb. προφανώς την ξαναπέρασε απο την αρχή όλη.

• Μετα απο 31 ωρες , εφτασε η μπαταρια στο 6%. Λεω να το βαλω για φορτιση... e97ac08773ddfaeff1909b32f639f436.jpg 87392a43f0375d507cb29de91eddf718.jpg 1b95010ec1602a65ae3481701f3dea30.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το εβγαλα απο τον φορτιστη στις 6.30 το πρωι. 6 ωρες παραλια που σημαινει ζεστη και σχεδον φουλ φωτεινοτητα, και αυτη την στιγμη 16:00 η μπαταρια ειναι στο 82% !!! Αψογη φαινεται!

• Παντως με την 9.5.7.0 απο τις 12 το μεσημερι που ειχα 90% μπαταρια, αυτη την στιγμη εχω 44% Λογικα καλα ειναι... Θα δουμε και τις επομενες μερες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Με Miflash σε Fastboot Mode. ” Μπήκε η Miui, απλά το miflash δεν εβγαλε ποτε μηνυμα οτι τελειωσε το φλασαρισμα.Απλά πριν εκανε restart το τηλεφωνο και ξεκινησε κανονικα. Να το στήσω? ή θα έχω κανένα πρόβλημα λές? Το ξαναέκανα και δεύτερη φορά. Σε "$pause" καταλήγει το Miflash απλά συνεχίζουν και μετράνε δευτερόλεπτα. ” Εάν μπουτάρει κανονικά μετά το φλασάρισμα , στήσε το κανονικά. ” Ναι. Κανονικά δείχνει να λειτουρ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Με Miflash σε Fastboot Mode. ” Μπήκε η Miui, απλά το miflash δεν εβγαλε ποτε μηνυμα οτι τελειωσε το φλασαρισμα. Απλά πριν εκανε restart το τηλεφωνο και ξεκινησε κανονικα. Να το στήσω? ή θα έχω κανένα πρόβλημα λές? Το ξαναέκανα και δεύτερη φορά. Σε "$pause" καταλήγει το Miflash απλά συνεχίζουν και μετράνε δευτερόλεπτα.

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από andreasp: “Μπορει καποιος να γραψει ενα link για την τελευταια fastboot rom να το αρχισω απο την αρχη? ” Πάρε μια global stable MIUI 9 Global Stable V9.5.4.0.MHRMIFA for Redmi Note 3 SE Released! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum. Την κατεβάζεις - κάνεις factory reset - εγκατάσταση την rom. Κάνε και έναν έλεγχο μην έχει βγει νεότερη ro ” με fastboot και adb drivers θα την περασω. Σωστα? Οχι απο twrp.