Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 403.

• RE:

andreasp - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από andreasp: “Που θα βρουμε ενα ανταλλακτικο χρυσο πισω καπακι για το redmi note 3 pro ? Εχει στραβωσει απο κατι τουμπες και θελω να το αλλαξω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Τελικά για Redmi Note 3 pro - Kenzo ή για Redmi Note 3 pro Se - Kate ψάχνεις καπάκι ? ----> Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) Ή μήπως και για τα δύο ? Αν δεν είναι και για τα δύο, το ένα από τα δύο σου ποστ είναι OFF TOPIC - SPAM αφού έκανες τ…

• Που θα βρω να αγορασω ενα πισω καπακι χρυσο για το kate ? Εχει στραβωσει απο κατι τουμπες και θελω να το αλλαξω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Που θα βρουμε ενα ανταλλακτικο χρυσο πισω καπακι για το redmi note 3 pro ? Εχει στραβωσει απο κατι τουμπες και θελω να το αλλαξω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > Πρόσθετες Ρυθμίσεις > Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά > Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων” Σε ευχαριστω! Θα το εχω στο νου μου, γιατι ολο και κανω πισω. Η ιδεα του hacking ειναι, γιατι κατα τα αλλα δουλευει αψογα το τηλεφωνο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να κάνεις ένα factory reset στην παρούσα ρομ που έχεις σαν πρώτη δοκιμή. Φυσικά ας περιμένουμε και παιδιά που έχουν την συσκευή να σου πουν εάν κάποια άλλη ρομ έχει τουλάχιστον καλή διαχείριση μπαταρίας : ” Περιμένω, αλλά απο όσο γκουγκλισα , για την 9,2,3,0 τα χειρότερα διαβάζω για battery drain. Μπορείς να μου θυμίσεις πώς κάνουμε και factory default ?

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από andreasp: “Δεν θέλω να το χάσω αυτό. ” "Ότι δουλεύει καλά δεν το πειράζεις..."...το έχεις ακούσει ? Από την στιγμή που κάνει όλα όσα θέλεις, γνώμη μου καθαρά, μην αλλάξεις ρομ ” Το έχω ακούσει, αλλά χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισα, και ακόμα αντιμετωπίζω εν μέρη, πρόβλημα απο hacking κωδικών μου. Εχω αλλάξει τα πάντα, αλλά συνεχίζει. Οπότε αυτή την στιγμή είμαι σε φάση εκαθάρισης όλων των συσκευών μου. Είναι η σειρά του κινητο…

• Υπάρχει κανείς που να έχει το Kate μαμά? Ούτε xtrv , ούτε ελληνικές, ούτε τίποτα. Οπως βγηκε απο το εργοστασιο. Ποια ειναι η τελευταία rom που έχει πάρει? Απο μπαταρία πώς πάει? Κουσούρια? Σκέφτομαι να του περάσω με flashboot μια global , να κλειδώσει και να το αφήσω έτσι. Τώρα έχει την 8.1.1.0 που απο θέμα μπαταρίας με ότι χρήση και αν του κάνω, με φτάνει άνετα μέχρι να κοιμηθώ το βράδυ. Δεν θέλω να το χάσω αυτό.

• RE:

andreasp - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. Γιατί να το κάνεις χειροκίνητα αφού μπορείς και μέσω του Script. Μόλις το δοκίμασα σε Windows 10 Spring Update 1803 και λειτουργεί κανονικά! :)” Γιατι στην προηγουμενη εκδοση δεν δουλευε. Σε οποιον λειτουργει, οκ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα! Στα Windows 10 1803 Spring Update, για να κάνεις Disable to Driver Signature, ανοίγεις ένα Powershell σαν admin και γράφεις : bcdedit /set testsigning on στη συνέχεια κάνεις restart. Κάτω δεξια στο desktop θα σου εμφανιστεί ένα μήνυμα ότι τα windows είναι σε test mode. Συνεχίζεις κανονικά με την εγκατάσταση των drivers. Αφου τελειώσει, ξανά ένα powershell admin και γράφεις. bcdedit /set testsigning off Κάνεις restart και έτοιμος!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nutrialex: “Παράθεση από andreasp: “Τα παντα εχω διαλεξει. 12,5gb ειναι ολο το backup Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ανδρεα καλημέρα. Έχεις πληρωσει για να παρεις τα 25 Gb αποθηκευτικό χωρο? Εμενα με εχει ξεκινησει με 5Gb και σκεφτομαι αν βρω καμιά προσφορά να αναβαθμισω.” Φθηνο ειναι. Δεν χρειαζεται να ψαχνεις προσφορα. 10-20 ευρω τον χρονο ειναι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Τα παντα εχω διαλεξει. 12,5gb ειναι ολο το backup Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αν του περασω την τελευταια global με fastboot, για να το κανω μαμα, στη συνεχεια θα κανει restore ολες τις εφαρμογες απο το mi account ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nutrialex: “Παράθεση από andreasp: “Γιατι τοσο στο φτυσιμο αυτο το τηλεφωνο, δεν το καταλαβα.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ανδρέα ή οποιος αλλος ξέρει, Πως ελυσες το προβλημα στην 8.1.1.0 που δεν εχει στις ρυθμίσεις την επιλογή κλειδωμα της αρχικης οθονης? Συνεχεια μου μετακινουνται τα εικονιδια. Φοβαμε μη διαγραφει καμία εφαρμογή κατα λαθος.” Για ποια επιλογη μου μιλας; Εμενα δεν μου μετακινειται κανενα εικονιδιο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Γιατι τοσο στο φτυσιμο αυτο το τηλεφωνο, δεν το καταλαβα.Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι δεν θα πάρει. :)” Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το kate τελικα δεν θα παρει android 7 ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από sso: “Έχω δώσει το κινητό στη σύζυγο με μια Ρομ android 8.1.0 Επειδή μου παραπονιέται ότι έχει κάποια κολλήματα ειδικά με το proximity sensor λέω να της περάσω κάποια miui Ποια θεωρείτε ότι είναι η πλέον σταθερή και απροβλημάτιστη (είτε stable είτε XTRV), ώστε να μην ξαναχρειασθεί να γίνουν άλλα φλασαρίσματα; Επειδή θα γίνει πισωγύρισμα (downgrade) αρκεί το wipe cashes & data ή να γίνει και το system; ” 8.1.1.0 Εγω αυτη εχω και δεν την αλλαζω. Ουσιαστικα λειτουργούν όλα, και η μπατα…

• Εχω ακομα την εκδοση 8.1.1.0 και δεν την αλλαζω για το θεμα της μπαταριας. Χτες για πολλοστη φορα σταματησε να δουλευει η wifi xiaomi λαμπα που εχω και ηταν αδυνατον να την ξαναστησω. Ετσι αποφασισα να ξηλωσω το mihome και να το ξαναβαλω απο το google store. Κατεβηκε, αναβαθμιστηκε αλλα ειναι μια εντελως διαφορετικη εκδοση. Λεει 5.1.19 Γνωριζει κανεις τι ειναι; Του εβαλα chinamainland , στηθηκε η καμερα, αλλα μου κανει κατι δυακολιες καθε φορα στο connect. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatal…

• Παράθεση από amavroudis: “Αλλο official stable και άλλο aroma ή xtrv stable. Σε official xiaomi stable αναφέρομαι παραπάνω. Ναι, αυτή που περνάς με fastboot. ” ok! σε ευχαριστω πολυ για την διευκρίνηση.

• RE:

andreasp - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Το παραπάνω πρόβλημα εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο του φίλου που έχει περάσει την ελληνική. Για official δεν έχει αναφερθεί κάτι. Αν το έχεις αγοράσει επίσημα από τον εισαγωγέα στην Ελλάδα και σου κάνει κάποιο πρόβλημα του το φορτώνεις χωρίς πολλά πολλά. Εδώ στο φόρουμ πολύ κόσμος πειραματίζεται. Όποιος δεν συμφωνεί με αυτό απλά δεν ακολουθεί, περνάει official stable και συνεχίζει. Ελπίζω να σου ξεκαθάρισα κάποια πράγματα.” Official stable εννοεις με fastboot? Γ…

• Παράθεση από seitman: “Έτοιμο το τηλέφωνο. Απλά ένα θέμα με τις ρυθμίσεις. Μόλις επιλέξω ρυθμίσεις ήχου τρώει force close... 49181-Screenshot-2018-01-26-15-03-16-427-com-android-settings-png49183-Screenshot-2018-01-26-15-02-42-975-com-miui-bugreport-png Λέτε να δοκιμάσω να ξανακατεβάσω τη ROM και επανάληψη εγκατάστασης;;; Άκυρο... Είδα ότι το έχουν και άλλοι.... ” Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το καταλαβαίνω? Το Note 3 pro πουληθηκε στην Ελλαδα επίσημα απο την Infoquest. Οποιοι το πήραν , όταν πάνε σ…