Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 403.

• Παράθεση από intheend: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από pechr: “φιλε @andreasp έχουν ανοιχτεί τόσα νήματα για το ίδιο πρόβλημα που είναι αδύνατον να μην βρει κάποιος αυτό που τον ενδιαφέρει. Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν υπάρχουν τόσα Μέλη σε ένα φόρουμ είναι αδύνατον να τους βάλεις όλους σε τάξη. Δεν υπάρχουν τόσα άτομα στον συντονισμό. Αν βρεις παλιά νήματα πριν 2 χρόνια κλπ θα δεις ότι υπήρχε μια τάξη στις πληροφορίες και στα θέματα συζήτησης. Το χάος αυτ…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από pechr: “φιλε @andreasp έχουν ανοιχτεί τόσα νήματα για το ίδιο πρόβλημα που είναι αδύνατον να μην βρει κάποιος αυτό που τον ενδιαφέρει. Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν υπάρχουν τόσα Μέλη σε ένα φόρουμ είναι αδύνατον να τους βάλεις όλους σε τάξη. Δεν υπάρχουν τόσα άτομα στον συντονισμό. Αν βρεις παλιά νήματα πριν 2 χρόνια κλπ θα δεις ότι υπήρχε μια τάξη στις πληροφορίες και στα θέματα συζήτησης. Το χάος αυτό δημιουργείται από την …

• Παράθεση από pechr: “φιλε @andreasp έχουν ανοιχτεί τόσα νήματα για το ίδιο πρόβλημα που είναι αδύνατον να μην βρει κάποιος αυτό που τον ενδιαφέρει. Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν υπάρχουν τόσα Μέλη σε ένα φόρουμ είναι αδύνατον να τους βάλεις όλους σε τάξη. Δεν υπάρχουν τόσα άτομα στον συντονισμό. Αν βρεις παλιά νήματα πριν 2 χρόνια κλπ θα δεις ότι υπήρχε μια τάξη στις πληροφορίες και στα θέματα συζήτησης. Το χάος αυτό δημιουργείται από την Xiaomi ... Όταν βγάζουν 20 συσκευές το έτος κ…

• Με την ευκαιρία αυτού του post , ήθελα να πω το εξής. Δεν έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να σχηματίσω άποψη για κάτι μέσα απο το Forum. Μόνο , αφού πάθω! Η γνώση χάνεται μέσα σε αλλεπάληλες απαντήσεις, του στυλ "την εβαλα. Μπραβο" και διαλόγους που γίνονται μεταξύ μερικών μόνο χρηστών, καθιστώντας πρακτικά αδύνατο να βρεις το οτιδήποτε, αν δεν αφιερώσεις 3 μέρες ψάχνοντας. 3 ημερες που δυστυχως ειναι αδυνατον να διατεθούν λόγω άλλων υποχρεώσεων. Μακάρι να υπήρχαν ξεχωριστά threads με τις εκδόσεις , …

• Τελικα οποιοι πηραμε το Kate αντι για το Kenzo, ειμαστε οι χαμενοι της υποθεσης. ή καθολου αναβαθμιση ή τελευταιοι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

andreasp - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από andreasp: “Εχει βρει κανείς tempered glass που να ειναι πραγματικά για το Kate ? Οτι και αν έχω ψωνίσει μέχρι τώρα είναι κοντύτερο. ” Εγω έχω παραγγείλει το παρακάτω απο aliexpress και ειναι οντως για το Kate αφου δεν αφηνει χιλιοστο ακαλυπτη επιφανεια και ταιριαζει ακριβως..Kate protection glass ” Ποιο ειναι το παρακατω? Εχεις καποιο link ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Πάτησε πάνω στο "Kate pr…

• RE:

andreasp - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από andreasp: “Εχει βρει κανείς tempered glass που να ειναι πραγματικά για το Kate ? Οτι και αν έχω ψωνίσει μέχρι τώρα είναι κοντύτερο. ” Εγω έχω παραγγείλει το παρακάτω απο aliexpress και ειναι οντως για το Kate αφου δεν αφηνει χιλιοστο ακαλυπτη επιφανεια και ταιριαζει ακριβως.. Kate protection glass” Ποιο ειναι το παρακατω? Εχεις καποιο link ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εχει βρει κανείς tempered glass που να ειναι πραγματικά για το Kate ? Οτι και αν έχω ψωνίσει μέχρι τώρα είναι κοντύτερο. Το τελευταίο που μου ήρθε ήταν αυτό NILLKIN AMAZING 9H/9H+/9H+ PRO TEMPERED GLASS SCREEN PROTECTOR FOR XIAOMI REDMI | eBay και αυτό είναι κοντύτερο, ενώ υποτίθεται ότι είναι ειδικά για το kate. Μπορεί να μου στείλει κάποιος φωτογραφία απο το δικό του που είναι ακριβώς? γιατί ο κινέζος προσπαθεί να με πήσει ότι αυτό είναι για το kate και δεν υπάρχει tempered glass που να κάθετα…

• Παράθεση από chief: “@andreasp Η αλήθεια είναι ότι το kate έχει μείνει στην xtrv8.2.4.0. Δεν έχει βγει 8.5 stable ακόμα γι αυτό το κινητό, αλλά σε dev προχωράει κανονικά και μάλιστα έχει πάρει miui9 όπως σου λέει και πιο πάνω ο Μανώλης ” Αυτό λέω. Για stable μιλάω. Dev δεν θέλω να βάλω. Ειχα πολλά προβλήματα την μία φορά που την δοκίμασα. Γνωρίζεις πότε και αν θα βγεί καινούργια stable? Για ποιον λόγο δεν βγαίνει?

• Θα μου απαντήσει κάποιος, γιατί δεν βγαίνει καινούργια έκδοση για το kate εδώ και μήνες?

• Παράθεση από amavroudis: “ναι, τικαρεις και το αντίστοιχο clean all κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. =============== Νοε 6th 2017, 7:27am =============== @gkalen: μια ερώτηση και από μένα: για το mido δεν εχουμε νέα stable; Η official είναι στο V8.5.8.0.NCFMIED. ” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

• Παράθεση από makis1024: “Xiaomi MIUI Official Forum ” Παιρνόντας την Fastboot , το κινητό γυρνάει σε κατάσταση σαν να το αγοράσαμε σήμερα και να το βγάλαμε απο το κουτι? Δηλαδή χωρίς root, χωρίς ξεκλειδωμένο bootloader κλπ ?

• Παράθεση από aeriko7475: “Καλημερα.. υπαρχει μεχρι στιγμης καποια ROM (stable ή dev) η οποία να έχει παρόμοια ή καλύτερη διαχείριση μπαταρίας όπως η stable 8.1.1.0 συμφωνα με εμπειρια μεχρι στιγμης των χρηστων? Σιγουρα αυτο που ρωταω ειναι υποκειμενικο και οχι αντικειμενικο αλλα καλο θα ηταν πριν καθισω να βαζω διαφορες ROM και δοκιμαζω, να παρω απο εσας μια πρωτη γνωμη, ή να μεινω ακόμη στην 8.1.1.0. Και μια προταση θα ήθελα να κανω στο φορουμ και τους διαχειριστες του, ότι καλο θα ηταν (κατα τ…

• RE:

andreasp - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “@Kinglyr θα ήθελα να μου πεις build number. =============== Σεπ 30th 2017, 9:48am =============== @panoslia έχεις δίκιο. Θα διορθωθεί οσονούπω. :)” Ωχ! Χτες αναβαθμιστηκαν και οι δυο υπολογιστες. Δεν εβγαλε η microsoft μια μεγαλη αναβαθμιση; Εεε η προηγουμενη εκδοση! Edit : Δεν πηγαινε σε εμενα η ερωτηση. Οκ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Σε ευχαριστώ για την επισήμανση. Θα το κοιτάξω. Θα ήθελα να μου πεις εντούτοις σε ποιά έκδοση Windows 10 δεν σου λειτούργησε. How to Find Out Which Build and Version of Windows 10 You Have” Του γραφειου που το ειδα σημερα ειναι Windows 10 64bit Pro. Και τα 3 pc παντως εχουν 64bit Windows 10. Το laptop μου θα το δω το βραδυ και θα σου πω. Ο πρωτος υπολογιστης που το εκανα χτες, ειναι δυσκολο να ξαναπερασω για να δω την εκδοση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapat…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Βρε παιδιά, η πρώτη επιλογή του script, ακριβώς αυτό κάνει. Εκτός εάν έχει κάποιος Laptop με Secure Boot Enabled στο Bios οπότε και θα πρέπει να το απενεργοποιήσει πρώτα. :)” Για αυτην την πρωτη επιλογη μιλαω. Στις δικες μου δοκιμες, δεν δουλεψε. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Ανδρέα μήπως έχεις laptop που είχε ενεργοποιημένη στο bios την επιλογή ""Secure Boot"; Αν όχι, δεν βλέπω το λόγο να μην κάνει Disable Driver Signature Enforcement η εφαρμογή :)” Ενα laptop που δεν νομιζω πως εχει τετοια επιλογη και 2 desktop μηχανηματα. Αν θελετε γραψτε και αυτη την σημειωση στον οδηγο, γιατι κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικος! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Είχα δοκιμάσει 3 φορές σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές να τους εγκαταστήσω, και δεν δούλευαν. Τελικά το πρόβλημα είναι ότι στα Windows 10 δεν μπορεί να απενεργοποιήσει το Driver Signature το script που έχετε φτιάξει. Το απενεργοποίησα σύμφωνα με αυτό το video και δουλέψαν μια χαρά και στους 3 υπολογιστές. youtube.com/watch?v=71YAIw7_-kg

• Παράθεση από mitsogrande: “Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου πει πως μπορώ να γυρίσω στην 8.1 έκδοση? η 8.2 μου έχει καταστρέψει το τηλεφωνο. Το 9 με ολη αυτη την διαδικασία έτσι και αλλιώς δεν θα το βάλω ποτε ” Τι σου έχει κάνει? Και εγώ την 8.1.1.0 έχω κρατήσει, και διαβάζω να δώ αν αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσω σε κάποια.

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από andreasp: “Εχω την 8.1.1.0. Για καποιον λόγο, όταν πατάω το power και πάω να κάνω restart σε recovery, το τηλέφωνο δεν μπαίνει σε twrp. Αντίθετα ξεκινάει κανονικά στο android. Τι μπορεί να φταίει? Με Volume Up + Power μπαίνει κανονικά και έχω το TWRP Recovery (alka) 3.0.0-0 ” Κάποιες ρομ είχαν πρόβλημα με το power menu , αναβάθμισε στις τελευταίες ρομ και θα φτιάξει το πρόβλημα με το power menu. ” Μπααα δεν παιζει. Αν δεν βρεθεί rom που να κρατάει η μπαταρία…