Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 403.

• Εχω την 8.1.1.0. Για καποιον λόγο, όταν πατάω το power και πάω να κάνω restart σε recovery, το τηλέφωνο δεν μπαίνει σε twrp. Αντίθετα ξεκινάει κανονικά στο android. Τι μπορεί να φταίει? Με Volume Up + Power μπαίνει κανονικά και έχω το TWRP Recovery (alka) 3.0.0-0

• RE:

andreasp - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Σε santoni περάστηκε χωρίς πρόβλημα thumbsup.png @andreasp Αν δεις στην αρχή, για kate είναι android 6 ;)” Ευχαριστω για την απαντηση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Εβαλε κανείς σε kate ? Είναι Android 7 ? Απο μπαταρία πώς πάει? Εχω την stable 8.1.1.0 και σε θέμα μπαταρίας είναι κορυφή.

• Παράθεση από sifario: “Γεια σας παιδια μια ερωτηση να κανω tempered glass απο ελλαδα που μπορω να βρω υπαρχει καποιο link?Γιατι βλεπω στο skroutz αλλα φοβαμαι μην ειναι για το kenzo ” Κανένα Link Να παραγγείλω κάποιο καλό!! tempered glass που να ειναι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και όχι για το kenzo? Εχω πάρει 3 και είναι όλα πιο κοντά. Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από Chaos: “σχεδόν 7 μήνες μετά την αγορά του Kate έχω να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά τελευταία έχω αισθήτα μικρότε…

• RE:

andreasp - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από cal: “Παιδιά στο kenzo μου έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές ενώ έχω φουλ σήμα h+ πάω να συνδεθώ στο ιντερνέτ πχ στην εφαρμογή του fb lite αλλά και στη σελίδα του fb από τον πλοηγό και δεν συνδέεται ακόμα.α και με επανεκκίνηση και μετά από αρκετές προσπάθειες μπαίνει. Το θέμα είναι ότι αυτό μου το κάνει ακόμα και μετά από wipe cache και dalvic.Και το ίδιο πρόβλημα το παρατηρώ και στην εφαρμογή του instagram. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Στην 8.2.1 έκδοση Στάλθηκε από το Re…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tsikos: “Παράθεση από dimmis: “mi 5 όταν παίζω ένα βίντεο στον browser και κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής πατήσω για μετάβαση σε full screen , το βίντεο σταματάει και δεν αναπαράγετε! Αντιμετωπίζει κάποιος κάτι ανάλογο? ” κι εγω σε mi5....σε opera mini ειναι οκ... Επισης την ωρα που γραφεις fb και πας να επιλεξεις λεξη μεσα στο κειμενο δεν ανταποκρινεται το touch ......ισως αν το γυρισεις οριζοντια... =============== Ιουν 26th 2017, 11:30am =============== επισης σε imo skype δε…

• Καλημέρα! Επειδή ξαναέβαλα την 8.1.1.0 , η μπαταρία έφτιαξε, αλλά δεν μπορώ να ζήσω παλι με το πρόβλημα του handsfree οταν ειναι ανοιχτο το bluetooth, υπάρχει κάποιος οδηγός με λεπτομέρειες, πώς μπορώ να το ξανακλειδώσω το τηλέφωνο, και να γυρίσω σε κανονική απείραχτη έκδοση MIUI ? Βαρέθηκα να ασχολούμαι συνέχεια με τα φλασαρίσματα, και άκρη να μην βγάζω. Δεν νομίζω πως είναι τόσο πολλά αυτά που ζητώ. Απο την μία να δουλεύουν τα ακουστικά και απο την άλλη να μην αδειάζει η μπαταρία μέχρι το μεση…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από andreasp: “Να ανοίξω την 8.2.4.0 stable ή τέλος πάντων οποιαδήποτε τελευταία έκδοση miui για το κινητό μου, να το πάρω, να το πετάξω μέσα στο κινητό και να φλασάρω? ” Ναι μπορείς, πάρτο μέσα απο όποια τελευταία XTRV και φλασαρε το με το TWRP” Και που το πηρα απο την 8.2.4.0 παλι αναβαθμιση θελει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από andreasp: “Εκανα. Να φλασαρω κανενα καινουργιο supersu ? ” Αν το χρειάζεσαι... ” Δεν το χρειάζομαι. Αλλά μου την δίνει να το βγάζει αναβάθμιση στο Google Store. Να ανοίξω την 8.2.4.0 stable ή τέλος πάντων οποιαδήποτε τελευταία έκδοση miui για το κινητό μου, να το πάρω, να το πετάξω μέσα στο κινητό και να φλασάρω? Υπάρχει κανένα link για να κατεβάσω μόνο το τελευταίο supersu ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από andreasp: “Φλασάρισα πάλι το KATE Με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 και έστρωσε επιτέλους η μπαταρία που άδειαζε με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_XTRV_Stable_V8.2.4.0 μέχρι το μεσημέρι. ” Ελπίζω να έκανες Factory Reset...” Εκανα. Να φλασαρω κανενα καινουργιο supersu ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μια γρηγορη ερωτηση. Φλασάρισα πάλι το KATE Με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 και έστρωσε επιτέλους η μπαταρία που άδειαζε με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_XTRV_Stable_V8.2.4.0 μέχρι το μεσημέρι. Μπορώ να φλασάρω το τελευταίο supersu απο την 8.2.4.0 έτσι ώστε να μην μου ζητάει update ?

• τελικά σήμερα πέρασα την 8.1.1.0 stable με factory reset. Ελπίζω να επανέλθει η μπαταρία στην πρότερα κατάσταση. Το επόμενο στάδιο θα είναι να πάω σε original εκδοση, χωρις root χωρις ξεκλείδωτους bootloader χωρις τιποτα. Κουράστηκα με τις εκδόσεις firmware. Κακώς το πείραξα απο την 8.1.1.0, αλλά ήθελα να στρώσει το θέμα με το Bluetooth και το handsfree

• RE:

andreasp - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Και root θα χάσεις και θα κλειδώσει ο bootloader. Τσέκαρε bootloader και εάν είναι ξεκλείδωτος προχώρα στο τελευταίο οδηγό. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader ” Ευχαριστω πολυ! Λεω πρωτα να δοκιμασω να περασω την 8.1.1.0 χωρις factory default και βλεπουμε. Φοβαμαι μηπως και η κανονικη εκδοση πινει την μπαταρια οπως αυτη που εχω. Sent from my Redmi No…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Τώρα κατάλαβα , mi flash και flash μια από τις τελευταίες fastboot rom που θα βρείς, μετά αναβάθμιση μέσω συστήματος στην τελευταία.” Πιο αναλυτικες οδηγιες για την παραπανω διαδικασια; Το baclup με το mi account, θα μπορεσω να το επαναφερω; Το root θα εξαφανιστει; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Αυτή που φοράς είναι η τελευταία επίσημη για Kate.” Δεν νομιζω πως ειναι η τελευταια επισημη. Αυτη φοραω. df02073d393e63cd75007ba56218a785.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα! Εχω το κινητό με την 8.2.4.0 Τώρα τραβάω backup με το micloud, και θέλω να το φλασάρω με την τελευταία επίσημα rom. Σαν να το αγόρασα απο Κωτσόβολο χτές. Που θα την βρώ και πώς θα την περάσω?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από andreasp: “. Πώς είναι δυνατόν απο έκδοση σε έκδοση να έχει τόση διαφορά η κατανάλωση μπαταρίας? Εκτός και αν τα έχει παίξει η μπαταρία μου, καθώς τον τελευταίαο μήνα ταλαιπωρήθηκε αρκετά σε φορτιστές αυτοκινήτου και κωλοφορτιστές πρίζας. ” Δοκιμασε μια φορα σε update να διαγράψεις τα παντα πριν από το install Factory reset plus system,internal storage :)” Και αυτο παιζει ρολο στην καταναλωση μπαταριας; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “1. Αν θες να περάσεις την ελληνική xtrv Stable σωστά τα είπες. Αν θες να περάσεις Official Global Rom μόνο με miflash. 2. Αυτό θα το καταλάβεις αν χρησιμοποιείς μόνο έναν φορτιστή. Γενικά η χρήση διαφόρων τρίτων φορτιστων με διαφορετικές προδιαγραφές καταπονεί την μπαταρία. ” ενα μην φορτιζόταν με ότι να'ναι. Είτε φορτιστές σπιτιού είτε φορτιστές αυτοκινήτου. Τώρα ξαναγυρίσαμε στον κανονικό του φορτιστή. Την διαδικασία για το miflash και τα αρχεία, που τα βρίσκω?…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@andreasp για να πας πίσω σε προγενέστερη Stable έκδοση ή σε έκδοση Developer, θα πρέπει να κάνεις factory reset. Ως εκ τούτου θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή διότι θα χαθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις. ” 1. Δηλαδη TWRP , wipe σε factory default, και απο εκει μεσα μετά φλασάρω την 8.1.1.0 που θα έχω μεριμνήσει να την έχω κοπιάρει μέσα? Αν είναι να του κάνω Factory default, που θα βρώ την κανονική έκδοση να του βάλω μπας και ησυχάσω και στο μελλον αναβαθμ…