Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 403.
-
Αναλυτικές οδηγίες για το πώς να γυρίσω απο την 8.2.4.0 στην 8.1.1.0 ? Μιλάω για το Redmi note 3 pro Kate. Η διαφορά στην μπαταρία είναι τεράστια! Την πίνει πραγματικά! Με την 8.1.1.0 εβγαζα ανετααααα ολη μερα, με gps, ραδιοφωνα, chat, και τώρα φορτίζω το μεσημέρι και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν θα τα την βγάλει μέχρι το βράδυ. =============== Ιουν 5th 2017, 1:10am =============== Παράθεση από demakhs: “την 8.2.4.0 πως την πέρασες? ” Τι εννοείς? Την δίνουν τα παιδιά στο link στην 1η σελίδα. Παράθ…
-
Παράθεση από andreasp: “Για την 8.2.3.0 σε Kate, επιβεβαιωνω χειροτερη μπαταρία, και χάσιμο ειδοποιησεων απο τα διαφορα messenger. Εχω την εντύπωση πως έχει θέμα με την αλλαγή απο wifi σε data και τούμπαλιν. Αυτή την στιγμή βάζω την 8.2.4.0 Αν δεν συνέλθει, θα κοιτάξω διαδικασία για να το γυρίσω σε κανονική έκδοση το κινητό, γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι! EDIT: Εγκατάσταθηκε η 8.2.4.0. Το Restart σε recovery γιατί συνεχίζει να μην λειτουργεί? Κάνει restart κανονικά στο σύστημα. ” Η 8.2.4.0 είναι …
-
Για την 8.2.3.0 σε Kate, επιβεβαιωνω χειροτερη μπαταρία, και χάσιμο ειδοποιησεων απο τα διαφορα messenger. Εχω την εντύπωση πως έχει θέμα με την αλλαγή απο wifi σε data και τούμπαλιν. Αυτή την στιγμή βάζω την 8.2.4.0 Αν δεν συνέλθει, θα κοιτάξω διαδικασία για να το γυρίσω σε κανονική έκδοση το κινητό, γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι! EDIT: Εγκατάσταθηκε η 8.2.4.0. Το Restart σε recovery γιατί συνεχίζει να μην λειτουργεί? Κάνει restart κανονικά στο σύστημα.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreasp: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Υπήρχε ένα σχετικό bug σε κάποιες ROM και είχε δωθεί fix από τα παιδιά αλλά από όσο θυμάμαι μόνο για τις developer xtrv. Παράθεση από andreasp: “Λαθος! Δεν εχω δεδομενα στην Cosmote. Τι πειραζω ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δες εδώ => XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]” Μια χαρα ειναι το apn μου. Αλλα δεν παιζει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Το εσβησα ολο το apn και εκανα δημιουργια νε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Υπήρχε ένα σχετικό bug σε κάποιες ROM και είχε δωθεί fix από τα παιδιά αλλά από όσο θυμάμαι μόνο για τις developer xtrv. Παράθεση από andreasp: “Λαθος! Δεν εχω δεδομενα στην Cosmote. Τι πειραζω ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δες εδώ => XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]” Μια χαρα ειναι το apn μου. Αλλα δεν παιζει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Λαθος! Δεν εχω δεδομενα στην Cosmote. Τι πειραζω ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Τελικα παντως στο kate, απο την πρωτη εμπειρια, δειχνει να δουλευει μια χαρα η καινουργια stable. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Reboot σε recovery εννοείς από το σύστημα ή από το TWRP;” Απο το συστημα εννοω reboot σε recovery. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ok. Το supersu δουλεψε. Γιατι ομως οταν κανω restart σε recovery, το τηλεφωνο κανει επανεκκινηση κανονικα σε android και οχι σε recovery? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Πέρασε εκ νέου το supersu.zip μέσω twrp για να ενεργοποιηθεί ξανά το Root. ” Οταν πάω να βγω απο το TWRP με ρωτάει το εξής : Would you like to install the Official TWRP App ? και εχει τικαρισμενες δυο επιλογες απο κατω . Prompt to install TWRP app if not installed Install as system app Προς το παρον παταω DO NOT INSTALL καθε φορα. Κάτσε να δούμε αν θα παίξει και το Supersu. Το φλάσαρα απο TWRP , μου ζήτησε και Wipe cache/dalvic πάλι και τώρα ξεκινάει.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Την περνάς στο τηλέφωνο, μπαίνεις στο twrp, κανείς wipe dalvik cache και cache και μετά την εγκαθιστάς. Για να γυρίσεις σε Official πρέπει να κατεβάσεις μια fastboot rom και να την περάσεις στο κινητό σου με το Miflash. Στη δεύτερη περίπτωση τα χάνεις όλα και θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή. ” Μολις έκανα τα Wipe και bootarei για να πάω στο system information και να την εγκαταστήσω. Τι χειρότερο έχει η Official ? =============== Μαι 26th 2017, 12:36am…
-
Καλημέρα! RedMi Note 3 SE (Kate) => xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_XTRV_Stable_V8.2.3.0.zip Την έχει περάσει κανείς? Δουλέυει σωστά? ή ένα θα φτιάξει , δέκα θα χαλάσουν? Απλώς την κοπιάρω στο τηλέφωνο, πάω στο system update, διαλέγω αρχείο και το φλασάρω? Την XTRVbeta1-8.1 stable 8.1.1.0 έχει επάνω το τηλέφωνο τώρα. Γιατί στο MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum δίνει ώς τελευταία rom την V8.2.4.0.MHRMIDL (MIUI8) ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω στην Official , …
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από andreasp: “δυστηχώς δεν μου έχει δουλέψει αυτό. ” Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τη διαχείριση συσκευών όταν συνδέεις το κινητο; ” Το MTP device ειναι με θαυμαστικο. Δεν βρισκει drivers για MTP device. Windows 7 Professional N 32bit Και στο devices & printers βρισκω μια συσκευη Android με θαυμαστικο.
-
Καλημέρα! Ποιους drivers να βαλω επιτελους σε ενα netbook με Windows 7 32bit για να το δω το κινητο σαν Usb stick? Βρισκομαι ταξίδι, έχω μαζί μου ένα netbook με Windows 7 32bit, δύσκολη πρόσβαση στο internet, και έχω δοκίμασει 100drivers και δεν έχω καταφέρει. MTP Windows 7 drivers νομίζω χρειάζομαι. το τηλέφωνο ειναι το Xiaomi redmi note 3 SE Kate Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα! Οτι δεν αναγνωρίζει το κινητό, ούτε κάν σαν usb drive για να κοπιάρω κάτι mp3. Πολύ μπέρδεμα αυτά τα Xiaomi με τους drivers. Λες και ειναι πυρηνική φυσική!
-
Εμένα δεν δούλεψε πάντως το παραπάνω σε καθαρή εγκατάσταση Windows 7 pro 32bit και ένα Redmi note 3 pro kate
-
Ποιος θα μου θυμισει τι drivers βαζουμε σε Windows 7 Pro 32bit για να δούμε το κινητό? Δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω. Και η εγκατάσταση είναι φρέσκια.
-
Σε Redmi Note 3 Kate την περνάμε απλά με update απο μέσα? Εχω την προηγούμενη stable 8.1.1.0
-
Για το Kate δεν θα υπάρξει άλλη έκδοση μετά την 8.1.1.0 μπάς και φτιάξει τελειωτικά το θέμα με το Hands Free ?