Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 403.
-
Παράθεση από Takis takis: “καλημερα και από εμένα.το πρόβλημα παραμένει.προσωρινη λύση είναι το απότομα κούμπωμα του βυσματος των ακουστικών τό οποίο δουλεύει για την πρώτη κλήση αλλά στήν επόμενη δεν δουλεύει πάλι.δοκιμασμενο με την καινούργια xtvr 12/1 rom. ” Κάπου διάβασα χτες ότι βγήκε καινούργια stable και έφτιαξε το θέμα. Ψάχνω να το ξαναβρώ, αλλά δεν βρίσκω κάτι ρε γαμώτο!
-
Παράθεση από nial: “Παράθεση από nial: “Ναι, την πέρασα εγώ χθες. Δεν φαίνεται να υπάρχουν διαφορές, άλλωστε και από την xiaomi η συνοδευτική επεξήγηση ήταν "bug fixes"... και τίποτα άλλο ” update: φτιάχτηκε το θεματάκι με το handsfree σορρυ για την καθυστέρηση, δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω επειδή είχα πειστεί ότι δεν δούλευε ... μετά μού 'κοψε ” Για ποια έκδοση μιλάς?
-
Μόλις δοκίμασα στο Kate , απλά να κλείσω το bluetooth απο το κινητό, να καρφώσω τα ακουστικά και να πάρω τηλέφωνο στο σπίτι μου. Το μικρόφωνο του hands free δούλεψε κανονικά!!! Μακάρι να συνεχίσει και να μην ήταν τυχαίο!
-
Εγώ την έβαλα σε Redmi Note 3 pro SE Kate, προερχόμενος απο την 17. Την εγκατέστησα με update απο το system update και δούλεψε. Δείχνουν να δουλεύουν όλα προς το παρόν. Μπαταρία δεν ξέρω, αλλά δύσκολο να είναι όπως στην 17, που πραγματικά παίζει να έβγαζε και 3 μέρες το κινητό με full χρήση. Τώρα το φόρτισα Full. Αν βγάλει μέχρι αύριο το βράδυ θα είμαι ευχαριστημένος.
-
Παράθεση από Jinthegod: “Υπάρχει λάθος στο αρχείο του mi4 . Είναι ακόμα της προηγούμενης εβδομαδας. ” Παράθεση από MIUI_ART: “ Παράθεση από Jinthegod: “Υπάρχει λάθος στο αρχείο του mi4 . Είναι ακόμα της προηγούμενης εβδομαδας. ” Παράθεση από vaggelis xania: “Καλησπέρα γνωρίζει κανείς γιατί το download link για τη σημερινή αναβάθμιση μας παραπέμπει στης προηγούμενης εβδομάδας? Μιλάω για mi3 ” Τα Links διορθώθηκαν... ” Και για το Kate η έκδοση είναι η προηγούμενη.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από andreasp: “Και με την 10 και με την 17, περα απο το γνωστο θεμα με τα ακουστικα που έχει, μου κάνει κάτι άλλο πολύ σπαστικό. Σταματάει να δουλεύει το ραδιόφωνο. Δηλαδή ανοίγει η εφαρμογή, βρίσκει σταθμούς κανονικά, αλλά δεν βγάζει ήχο ούτε στα ακουστικά ούτε όταν το γυρνάω σε speaker phone. Αν μπω και κάνω ενα Wipe Dalvic/Cache στρώνει. (έστρωσε τουλάχιστον 1 φορά). Την άλλη φορά μετά απο 2 ώρες, ξεκίνησε να λειτουργεί το ραδιόφωνο πάλι μόνο του. Καμιά …
-
Και με την 10 και με την 17, περα απο το γνωστο θεμα με τα ακουστικα που έχει, μου κάνει κάτι άλλο πολύ σπαστικό. Σταματάει να δουλεύει το ραδιόφωνο. Δηλαδή ανοίγει η εφαρμογή, βρίσκει σταθμούς κανονικά, αλλά δεν βγάζει ήχο ούτε στα ακουστικά ούτε όταν το γυρνάω σε speaker phone. Αν μπω και κάνω ενα Wipe Dalvic/Cache στρώνει. (έστρωσε τουλάχιστον 1 φορά). Την άλλη φορά μετά απο 2 ώρες, ξεκίνησε να λειτουργεί το ραδιόφωνο πάλι μόνο του. Καμιά έκδοση που να δουλεύει αξιοπρεπώς υπάρχει? Μήπως η Sta…
-
Σε Kate την έχει βάλει κανείς? Υπάρχει καμιά βελτίωση? Μήπως έστρωσε το θέμα με το μικρόφωνο των ακουστικών?
-
Παράθεση από zmy5710: “το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και το ελυσα,βγαλτε την θηκη απο το κινητο και βαλτε τα ακουστηκα και παρτε τηλ. καπου να σασ πουν αν σασ ακουν.εμανα αυτο ηταν.μετο ματι φαινοταν οτι δεν ενοχλουσε η θκη αλλα ελα που.....με ενα ξυραφι ανοιξα μεγαλυτερη τρυπα στην θηκη και οκα οκ πια. ” θα δείς που θα στο ξανακάνει. Δεν είναι αυτό. Είναι τυχαίο το πρόβλημα. Δεν είσαι σίγουρος ότι έχει επαναλειψιμότητα. Την έβγαλα την θήκη. Πήρα τηλέφωνο δουλεύει. Κουμπώνω τα ακουστικά, παίρνω …
-
Σιγα που λύθηκε. Την 17 έχω. Μία χαρά ΔΕΝ με ακούνε.
-
Να αναβαθμίσω απο system update ? ή απο twrp ? Redmi note 3 pro kate Το έκανα απο System Update και αυτή την στιγμή είναι στην διαδικασία του Reboot. Δούλεψε. Ξαναμπηκα σε recovery και έκανα ένα wipe dalvik/cache που διάβασα παραπάνω. Θέλω να ελεγξω αν δουλεύουν τα ακουστικά. Αυτό είναι το μεγάλο θέμα! Δεν υπάρχει λύση. Ούτε ακουστικά δουλεύουν... ραδιόφωνο δουλεύει όποτε γουστάρει... ξαναέκανα wipe dalvik μπας και στρώσει το ραδιόφωνο, δεν έστρωσε, αλλά λειτούργησε μόνο του την επόμενη φορά που…
-
Το zip για το Redmi note 3 pro SE απο λάθος λέγεται ?? xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRVbeta1-6.11.10.zip
-
Παράθεση από Panos61: “Παράθεση από andreasp: “Σήμερα με την ελληνικη το Redmi Note 3 pro international μου έκανε για 2η φορά το ίδιο πρόβλημα. Ακούς ραδιόφωνο με τα ακουστικά, χτυπάει το τηλέφωνο και μιλάς. Το ραδιόφωνο ΤΕΛΟΣ. δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ, εκτός και αν πάς απο recovery και κάνεις wipe dalvik. Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει λειτουργικό το τηλέφωνο τουλάχιστον στα βασικά πράγματα? Αναλυτικός οδηγός να περάσουμε CM υπάρχει? Το έχει κάνει κανείς? Μετά υπάρχει επιστροφή σε MIUI ? ” Ποια συ…
-
Σήμερα με την ελληνικη το Redmi Note 3 pro international μου έκανε για 2η φορά το ίδιο πρόβλημα. Ακούς ραδιόφωνο με τα ακουστικά, χτυπάει το τηλέφωνο και μιλάς. Το ραδιόφωνο ΤΕΛΟΣ. δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ, εκτός και αν πάς απο recovery και κάνεις wipe dalvik. Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει λειτουργικό το τηλέφωνο τουλάχιστον στα βασικά πράγματα? Αναλυτικός οδηγός να περάσουμε CM υπάρχει? Το έχει κάνει κανείς? Μετά υπάρχει επιστροφή σε MIUI ?
-
Παράθεση από jefm: “Εμένα ανάβει αμέσως, μήπως έχεις ενεργοποιήσει το battery saver; ” Οχι.
-
Το Calibration στο Proximity Sensor test σας δουλεύει? Βάζω μία κάρτα επάνω, πέφτει στο 0, την βγάζω αλλά δεν επανέρχεται στο 5. Για την ακρίβεια κάνει πολύ ώρα να επανέλθει στο 5. Τα κουμπάκια Calibratio και Black Card είναι γραμμοσκιασμένα απο κάτω. Διαβάζοντας για restart σε αυτή την σελίδα How to Fix Proximity Sensor Not Working Issue on Redmi Note 3 έστρωσε. Απελπισία όμως με έχει πιάσει...
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από andreasp: “μου βγάζει την ψυχή για να ανάψει. ” Το kate ή το ido?Κανονικά θέλει από 2-6 δεύτερα.. Τα 10 είναι πολλά/ ” Για το Kate μιλάω.
-
Πόση ώρα πρέπει να πατάτε το power button για να ανάψει το κινητό? Κάθε πρωί , το πιάνω απο το κομοδίνο που το έχω σβηστό και φορτίζει, και μου βγάζει την ψυχή για να ανάψει. Μπορεί να θέλει και 10 δευτερόλεπτα πατημένο το power button για να ανάψει.
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Chaos: “Καλησπέρα! Έχετε να προτείνετε κάποια καλή MicroSD για το Kate?Τουλάχιστον 32 GB... ” SAMSUNG MICRO SDXC EVO PLUS 64GB 80MB 64G 64 G GB UHS-1 U1 C10 MEMORY CARD NEW | eBayVerbatim PRO+ microSDHC with adapter 32GB UHS-I/U3 - 44033 :: Disc Impex Hellas ” Εγώ αυτή πήρα απο το eshop * PER.556947 * TRANSCEND TS32GUSDU1 32GB 32GB MICRO SDHC CLASS 10 UHS-I 400X PREMIUM WITH ADAPTER Μια χαρά λειτουργεί.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση σε σχέση με την .3 στο mi4 πάντως. ” Ενα κουφό μήνυμα που μου βγάζει, όταν το βγάζω απο την τσέπη "don't cover the earphone area" και ζητάει να πατήσω volume up + back τι είναι? και πώς να το απενεργοποιησω?