Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-403 από 403.
-
Παράθεση από diamantologo: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από andreasp: “Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος εδώ και 2 μέρες του Xiaomi Redmi Note 3 pro International Version. Εχω πρόβλημα με τα hands free. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο τους. Διάβασα και στο myphone.gr και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα καμία λύση. Μήπως εδώ που ασχολείστε περισσότερο, ξέρετε κάτι περισσότερο? Εχω την τελευταία έκδοση 8.0.4.0 την Stable. ” Κανείς δεν το έχει συναντήσει το πρόβλημα? ” Καλημερα Ανδρεα.Το εχω και ε…
-
Παράθεση από andreasp: “Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος εδώ και 2 μέρες του Xiaomi Redmi Note 3 pro International Version. Εχω πρόβλημα με τα hands free. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο τους. Διάβασα και στο myphone.gr και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα καμία λύση. Μήπως εδώ που ασχολείστε περισσότερο, ξέρετε κάτι περισσότερο? Εχω την τελευταία έκδοση 8.0.4.0 την Stable. ” Κανείς δεν το έχει συναντήσει το πρόβλημα?
-
Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος εδώ και 2 μέρες του Xiaomi Redmi Note 3 pro International Version. Εχω πρόβλημα με τα hands free. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο τους. Διάβασα και στο myphone.gr και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα καμία λύση. Μήπως εδώ που ασχολείστε περισσότερο, ξέρετε κάτι περισσότερο? Εχω την τελευταία έκδοση 8.0.4.0 την Stable.