Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 403.

• RE:

andreasp - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από manol80: “Από προβλήματα τι λέει? Μπαταρία? Κάμερα? Το βράδυ βγάζει καλές? Θα το άλλαζες με κάποιο άλλο?” Σημερα που εβγαλα φωτογραφιες εξω στο φως της μερας, η ποιοτητα ειναι καταπληκτικη. Αν δουλεψει και το wifi call δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από manol80: “Εκτός το note 7 έχει πλαστικό πλαίσιο” Εγω παντως που το κραταω στα χερια μου αυτην στιγμη δεν κατλαλαβαινω να ειναι πλαστικο το πλαινο. Για την ακριβεια το καταλαβαινω να ειναι οτι ειναι η πλατη. Δεν βλεπω καμια διαφορα. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εξαρτάται από το τι ζητάς. Ποιότητα: lite Υποστήριξη μελλοντικά: μάλλον note 7.” Δεν συμφωνω. Τα εχω πιασει και τα δυο στο χερι μου και στο ιδιο χρωμα. Δεν εχω να του προσαψω κατι σε ποιοτητα στο redmi. Το lite ειναι μεταλλικο πισω, το redmi ειναι σαν κεραμικο-γυαλινο. Και τα δυο χλιδατα ειναι. Εγω λεω το redmi λογω μεγαλυτερης μπαταριας, υπερυθρες και mini jack. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Παράθεση από drivth: “Έστω εκείνο.” Το θεμα ειναι να μιλαμε οταν δεν πιαναι καλα. Αυτο ειναι το δικο μου.προβλημα τουλαχιστον. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Anritsu: “Παιδιά από ένταση κουδουνιού - δόνησης πως πάει ? Μέσα σε ένα τσαντάκι - μπανάνα θα ακούγεται ?” Ανετα! Πιο δυνατο απο το kate ειναι. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Τους διακόπτες στο μενού τους εμφανισες για volte / vowifi; Γίνεται με το γνωστό *#*#volte#*#* Και τα ίδια για το vowifi. Το volte ενεργοποιήθηκε;” Ξερω γω; Μαλλον. Την ενδειξη την βγαζει παντως. Στην κληση δεν λεει κανενα HD παντως. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Παράθεση από amavroudis: “*#*#volte#*#* *#*#vowifi#*#* Και μετά μπορείς να διαχειριστείς τις λειτουργίες μέσα από το μενού του τηλεφώνου. Το volte σύμβολο σημαίνει ότι είναι ενεργό. Το vowifi εμφανίζεται πάνω από το wifi. ” Παράθεση από Octaviastikos: “*#*#869434#*#* ενεργοποιεί...vowifi *#*#86583#*#* ενεργοποιεί...volte ” Τα ξερω αυτα και τα εχω κανει. Εχει ανοιξει η επιλογη για το Wifi Calls. Εχω βαλει και prefered Wifi, αλλα Με Flight Mode και Wifi ανοιχτο μου λεει οτι δεν μπορει να παρει τηλ…

• Παράθεση από amavroudis: “Το apn δεν το πειράζεις... Γύρνα το όπως ήταν. Μόνο με τους διακόπτες παίζεις, εφόσον τους ενεργοποιήσεις. Με Volte ενεργό εμφανίζεται εικονίδιο. ” τα apn τα εχω κανει restore. Κατεβαζοντας την κουρτινα, μου βγαζει εικονιδιο διπλα στο Wifi που λεει VO LTE Δίπλα στο VO σαν να εχει και κατι αλλο , αλλα ειναι τοσο μικρο που δεν το βλεπω. Οι διακοπτες στο Phone Info δεν πειραζονται. Δεν ανοιγογκλεινουν. Μονο ο πρώτος που ειναι το Mobile Radio Power.

• Πηρα και εγω το Redmi Note 7. Ενεργοποιησα την υπηρεσια απο την Cosmote. Εκανα τις πρωτες ρυθμισεις Εκανα τις δευτερες για το apn και ξαναεκανα restore μετα Τελικα εχω καταληξει με το εικονιδιο VOLte στο κινητο Με την επιλογη για Wifi call ανοιχτη και prefered WIFI Αλλα Με Flight Mode Και wifi δεν μπορω να παρω τηλεφωνο Οταν παιρνω τηλεφωνο κανονικα δεν μου βγαζει HD Τελικα? δουλευει κατι απο τα δύο? Το Τηλέφωνο φοράει MIUI Global 10.2.7.0(PFGMIXM)

• Redmi Note 7

Μήνυμα

Δυστυχως ομως σημερα το μετανιωσα που το πηρα! Ο λόγος? Οτι ειχα ξεχασει οτι ειχα βαλει ως προαπαιτουμενο να υποστηριζει Wifi Calling της Cosmote, που τουλαχιστον προς το παρον το Redmi Note 7 δεν το υποστηριζει σε αντίθεση με το Mi 8 Lite , που ανάμεσα σε αυτά τα δύο ήμουν. Πήρα την Cosmote, μου ενεργοποιησαν την υπηρεσια παρολο που οπως μου ειπαν το συστημα δειχνει οτι δεν το υποστηριζει η συσκευη μου, και έχω μείνει να κοιτάω τις ρυθμίσεις και να προσπαθώ να βρώ την κατάλληλη για το Wifi Call…

• Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Για tempered glass κοίτα τα nillkin. ” Μέχρι να σας ρωτήσω, παράγγειλα τα παρακάτω ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-…ksid=p2057872.m2749.l2649 ebay.com/itm/NILLKIN-Amazing-C…ksid=p2057872.m2749.l2649 Απο ότι κατάλαβα, αυτό το tempered glass καλύπτει και το οβάλ στις άκρες. Με ενα Nillkin που φόραγα σε ενα Lenovo a806, πηγα να βγω απο το αμάξι σε παραλία, ενώ είχα το κινητό στη μεση μου. Ακουμπησμενο επανω στην μπανάνα μέσης. Το κινητό έπεσε αναποδα στο 3Α το γαρμπίλι, εγώ …

• Redmi Note 7

Μήνυμα

Χτες λοιπόν πήρα απο το Drele στα 202ευρώ το Redmi Note 7 4/64 σε μπλέ χρώμα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστές με κάποιες μικρές αναστολές. Καταρχάς είναι πανέμορφο! Το μπλέ απο πίσω είναι πέρλα που ανάλογα πως το κοιτάς γίνεται μώβ. Το κουτί έχει 2amp φορτιστή και όχι Quick Charge, ενα καλώδιο και μία θήκη σιλικόνης. Είναι σφεντόνα χωρίς να κολλάει πουθενά, ανοίγοντας ακατάπαυστα εφαρμογές την μία μετά την άλλη. Το έβγαλα απο το κουτί στις 16:30 με 56% μπαταρία. Εβαλα το mi account και άρχισε…

• RE:

andreasp - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από Meik0: “Παράθεση από Sotiris_s: “τους διακοπτες τους εχω βαλει σε απλη συνδεση ... ενας διακοπτης ενα φως... Για αλλερετουρ δεν εχει κατι η xiaomi... ελπιζω στο μελλον να βγαλει... Ειναι κανενας ηλεκτρολογος εδω να μας πει μηπως αυτος ο διακοπτης με το ουδετερο θα εκανε σε αλλερετουρ????? ” Γνωρίζοντας ότι μπορείς να λέω χαζομάρα, δεν είμαι ηλεκτρολόγος, μέσω software μπορείς να δώσεις 2 διακόπτες να δουλεύουν 1 λάμπα. Ο ένας διακόπτης να είναι wired βγάζοντας off το αλερετουρ και ο…

• Παράθεση από tedev: “παραμένω όμως ότι η Sonoff, δεν μπορεί να την ακουμπήσει την Xiaomi. η Xiaomi έχει την δυνατότητα και τους πόρους, όποτε το θέλει να κάνει ένα μπαμ και να γίνει διπλάσια από ότι είναι τώρα με ακόμα πιο γαμάτα πράγματα. το πρόβλημα είναι ότι δεν το κάνει! ” Να πώ την αλήθεια και εγώ τέτοιες βλέψεις είχα για την Xiaomi, αλλά όσο αφορά τους πόρους την βλέπω που καταποντίζεται στο χρηματιστήριο και ανησυχώ. Τεσπα... θα δειξει... Βασικά η Xiaomi πρωταρχικά πρέπει να μάθει Αγγλικά…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tedev: “Παράθεση από kougis: “Μπορεί κανείς να αντικαταστήσει τα προϊόντα smart home της xiaomi με sonoff? Υπάρχουν όλα σε sonoff? Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk ” η sonoff κάνει προσπάθεια και φαίνεται. δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτάσει την Xiaomi, πόσο μάλλον να καλύψει ότι πουλάει μέχρι στιγμής. για μένα η sonoff ακόμα ψάχνεται. κάνει πειράματα. σε 1-2 χρόνια ξανα μιλάμε. απλώς αυτή τη στιγμή η Xiaomi για μένα τον παίζει και με τα 2 χέρια όσο αφορά τους EU servers κ…

• Παράθεση από kougis: “Μπορεί κανείς να αντικαταστήσει τα προϊόντα smart home της xiaomi με sonoff? Υπάρχουν όλα σε sonoff? Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Να συνεργαζονται με την xiaomi οχι. Αλλα ως λυση την θεωρω πολυ καλυτερη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από Ikariapower: “Το ευρωπαϊκό κιτ διαφοροποιείται κάθε μέρα και πιο πολύ με προϊόντα τα οποία δεν μπορούν να δουλέψουν στο κινέζικο server !!! Xiaomi Mi Led Bulb E27 White 2 τεμάχια - Λάμπα - Kotsovolos.gr Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” 30 ευρω μια λαμπα; Ειναι στα καλα τους οι ανθρωποι; Και οταν καει η λαμπα ή αρχισει να τρεμοπαιζει τι θα γινει; Θα δωσω αλλα 30 ευρω; Γιατι να μην παρω ενα τετοιο SONOFF® E27 LED Wifi Light Bulb Smart APP Holder ba<x>se Socket Remote Control By…

• Παράθεση από akisjes: “Φίλε μου το redmi note 7 είναι ένα κινητό περίπου μηνός.Ποιος να σου δώσει ακριβή εικόνα ??Ότι θα σου πούνε θα είναι με βάση review και συγκριτικά τύπου gsm arena.Για την μπανταρια όντως είναι εμφανές και δεν χρειάζεται κάποιο περετερω σχόλιο. Το redmi note 7 έχει μεγαλύτερη αυτονομία.Αν θα το αγόραζα θα το επερνα μόνο και μόνο για την αυτονομία,το ότι είναι πιο καινούργια συσκευή και για την κάμερα των 48 mpx αν και για εκεί είναι λίγο θολό το τοπίο. Καλημέρα και συγνώμη …

• Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)

andreasp - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

Είμαι ανάμεσα στο Redmi note 7 και στο Mi 8 Lite και τα δύο σε έκδοση 4/64 Απο μπαταρία τι λέει το Mi 8 Lite ? Με το redmi note 3 kate που εχω τώρα , μετά απο 2 χρόνια , η μπαταρία συνήθως με βγάζει μέχρι το βράδυ. Η αλήθεια ειναι οι εχω καμια 150αρια εφαρμογές μέσα. Ειδα το μπλε το mi 8 lite και μου άρεσε πολύ. το μόνο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία που είναι 3300 και όχι 4000.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tedev: “αγόρασε μία DAHUA IP POE Camera να τελειώνεις.” ή hikvision Συμφωνω απολυτα! Αν παρεις hikvision θα καταλαβεις τι σημαινει aftersales support. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk