Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 403.
-
Παράθεση από tedev: “.... οι λάμπες συνδέονται στο δικό σου wifi. τώρα αν εσύ είσαι αλλού με το κινητό σου δεν έχει καμία σημασία με την ποιότητα σύνδεσης των yeelight. πόσες συσκευές έχεις πάνω στο access point? επίσης έχεις ξεχωρίσει το 5GHz από το 2.4? πόσες λάμπες έχεις? αν γυρίζεις και μου λές ότι τα 5 ευρώ sonoff είναι επαγγελματική λύση και όχι παιχνίδι.... δεν έχει νόημα να συνεχίζω την συζήτηση αυτή μαζί σου. τέλος πάντων φεύγουμε πολύ εκτός θέματος και οι συμβουλές περί wifi και router…
-
1. Δεν μιλαω για το δικο μου wifi. Ο σκοπος ειναι να μπορεις να τις αναβοσβησεις απεξω, και οχι αν ειμαι μεσα στον χώρο. Που εννοειται οτι θα επρεπε να παιζει αψεγαδιαστα και απο το δικο μου wifi. 2. Το Router μου ειναι ASUS αγορασμενο 99ευρω σε προσφορα απο το eshop. Αν ειναι και αυτό του κώλου... τι να πώ. Στο ιδιο router και σε πολυ χειροτερο βρισκονται και αρκετα sonoff και λειτουργουν αψεγαδιαστα! Μετά το διάστημα πριν κανα 8μηνο που ειχε προβλημα το cloud τους για κανα 2-3 μέρες, δεν έχουν…
-
Παράθεση από kougis: “Αν είναι για να ανοίξεις το φως να θέλεις refresh τότε θα είναι λίγο πιο χαζό το σπίτι από ότι είναι τώρα. Τα sonoff πως τα έχεις βάλει; Που τα έχεις κρύψει; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Δεν χρησιμοποιω sonoff για φωτα. Για αλλα.πραγματα στο γραφειο μου. Εγω παντως με τις λαμπες της xiaomi δεν ειμαι ευχαριστημενος. Μονιμα offline ειναι. Ιδιαιτερα οταν θα ειμαι συνδεμενος απο wifi και οχι 3g. Το refresh παντως μεχρι να παρουν μπροστα ειναι στανταρακι. Το θεμα ε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonisgg: “Δηλαδή αν την έχουμε 6 ώρες θα καίει 3;;; Υπερβολή... σε σχέση με μια συμβατική λάμπα,απλή; Εγώ γενικά δν τις εμπιστεύομαι ακόμη δεν ξέρω γιατί....” Καλα το προβλημα τους δεν ειναι η καταναλωση. Το προβλημα τους ειναι οτι δεν ειναι αξιοπιστες. Refresh refresh και συνηθως δεν ειναι διαθεσιμες. Την μια στιγμη παλευεις να αναψεις-σβησεις, και την αλλη στιγμη λειτουργει μια χαρα. Sonoff αυτοματισμους που εχω ειναι απειρες φορες πιο αξιοπιστοι. Sent from my Redmi Note 3 using…
-
Πήρα απο το alliexpress ενα , πηρα και το ελληνικο. Ετσι και αλλιώς για πέταμα θα είναι και αυτά.... Αλλη μια ερώτηση. Μετά το τελευταίο MIUI το messenger σε καθε νεο μηνυμα μου βγαζει και μια ειδοποιηση απο πανω. Πως μπορω να την απενεργοποιήσω αυτή? Πώς την λένε? Η ειδοποίηση που βγάζει μόνο απο το εικονίδιο με την φωτογραφία του χρήστη, μου φτάνει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν θα βρεις, δυστυχώς επειδή σαν συσκευή ήταν μόνο για την Ινδία, δεν έβρισκες εύκολα παρελκόμενα, ακόμα και την εποχή που το πουλούσαν :(” Μιλαμε για το kate εε ; Και εγω που νομιζα οτι το απλο ηταν μονο για Κινα και το katenγια τον υπολοιπο πλανητη. Ποιο βαζω λοιπον για να ταιριαξει καλυτερα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreasp: “Υπάρχει κανένα Link για να παραγγείλω tempered glass της προκοπής? Κατά προτίμηση Nillkin που τα εχω δοκιμασει και είναι άψογα. ή μηπως ξερει κανεις με βεβαιοτητα απο ποιο αλλο τηλεφωνο ταιριαζει το tempered glass” Κανεις δεν ξερει; Το παρατησατε το τηλεφωνο; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Υπάρχει κανένα Link για να παραγγείλω tempered glass της προκοπής? Κατά προτίμηση Nillkin που τα εχω δοκιμασει και είναι άψογα. ή μηπως ξερει κανεις με βεβαιοτητα απο ποιο αλλο τηλεφωνο ταιριαζει το tempered glass
-
Εγω την εβαλα την αναβαθμιση και απο εκει την ωρα, σε καθε μηνυμα του messenger, μου βγαζει ειδοποιηση απο την πανω πλευρα της οθονης. Πως διαολο το απενεργοποιω αυτο; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aeriko7475: “Όπως λέμε "σαν την Χαλκιδική πουθενά..", έτσι είναι και με την ROM.. "σαν την 8.1.1.0 σε αυτονομία καμία.." Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πραγματικα. Απλα στην 8.1.1.0 εχανα αρκετες ειδοποιησεις που σεν χανω τωρα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nutrialex: “Συνεπώς, τι λες? Πιστεύεις ότι η προηγούμενη 9.5.7.0 είναι καλύτερη? Από ότι καταλαβαίνω τα μόνα θετικά της 10 ειναι: 1. Το νέο look 2. Το split screen 3. Το γεγονός ότι είναι τελευταία και δε πρόκειται να υπάρξει άλλη. Εσύ λες να γυρίσεις πίσω? Ή μήπως η διαφορά στη μπαταρία είναι αμελητέα?” Αμελητεα δεν ειναι. Αλλα δεν γυρναω πισω, δεν κανω τιποτα, δεν πειραζω τιποτα. Εχω παθει αρνηση. Βαριεμαι απιστευτα. Πιο πιθανο ειναι να παρω κανενα 6 pro Sent from my Redmi Note 3 …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nutrialex: “Παράθεση από andreasp: “Με διαφορα παντως εχει χειροτερη διαχειρηση μπαταριας απο οτι το miui 9. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ανδρέα, έχω παρόμοιες απόψεις για το κινητό με εσένα. Είμαι και εγώ με την 8.1.1.0 για τους ίδιους λόγους και σκέφτομαι να πάω στην 9.5.7.0 ή στην 10.1.1.0. Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις δοκιμάσει την δεύτερη (10.1.1.0) και γύρισες στην πρώτη (9.5.7.0) ή μήπως δε δοκίμασες τη 10 καθόλου?” Την τελευταια 10 εχω. Η μπαταρια μου αυτη την σ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kmeles: “Ποσο κοντα πρεπει να φερω τις λαμπες στο router για να συνδεθουν στο mi home?ενω τις βλεπει κανονικα οταν φτανει στο connecting device to network με πεταει time out error-bring device closer to router.Η αποσταση μεταξυ τους δεν ειναι πανω απο 2 μετρα.ελεος δλδ!!!” Αναλογα τα κεφια τους. Καντους ξανα reset, ξεματιασετες, ανοιξε μπαλκονοπορτα, αναβοσβησε ρουτερ, αναψε τες, αστες να ηρεμησουν και ξεκουραστουν, και ξαναπροσπαθησε. Αν δεν, δοκιμασε αυριο παλι. Μην περιμενεις αξι…
-
Παράθεση από mslave: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από mslave: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από mslave: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από mslave: “Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τα προϊόντα της sonoff στο MiHome app?” Πως θα γινει ακριβως αυτο; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Έχει επιλογή μέσα στο Mi Home Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Τι επιλογη εχει για να.κανεις add συσκευη που δεν.ειναι.xiaomi ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Έχει για συγκεκριμένες…
-
RE: RE: RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mslave: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από mslave: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από mslave: “Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τα προϊόντα της sonoff στο MiHome app?” Πως θα γινει ακριβως αυτο; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Έχει επιλογή μέσα στο Mi Home Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Τι επιλογη εχει για να.κανεις add συσκευη που δεν.ειναι.xiaomi ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Έχει για συγκεκριμένες μάρκες και μέσα σε αυτές είναι και η sonoff μ…
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mslave: “Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από mslave: “Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τα προϊόντα της sonoff στο MiHome app?” Πως θα γινει ακριβως αυτο; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Έχει επιλογή μέσα στο Mi Home Sent from my SM-G965F using Tapatalk” Τι επιλογη εχει για να.κανεις add συσκευη που δεν.ειναι.xiaomi ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mslave: “Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τα προϊόντα της sonoff στο MiHome app?” Πως θα γινει ακριβως αυτο; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από frozex: “Καλημέρα σας, το κινητό έπεσε μέσα σε νερό (όχι αλμυρό), το είχα 4 βδομάδες σε ρύζι (το άλλαξα στις 2), το βάζω σήμερα στο powerbank να φορτίσει και καμία αντίδραση στην οθόνη. Τα φωτάκια του Powerbank όταν το συνδέω για καμιά 30 δευτερόλεπτα αναβοσβήνουν το οποίο σημαίνει πως κάτι τραβάει ρεύμα από αυτό αλλά στο κινητό τπτ. Πάτησα το powerbutton, το πάτησα και μαζί με τα πλήκτρα της έντασης μήπως υπάρξει καμία διαφορά αλλά τπτ. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Να το βάλω σε…