Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 550.
-
Παράθεση από gvoi: “Είναι ιδέα μου ή η μπαταριουλα μας πήρε λίγο τα πάνω της με την 7.8.31 arΩma??? Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Και γω αυτήν την αίσθηση έχω. Μια χαρά η miui 9. Γενικά φαίνεται πως η συσκευή μας έχει περιθώρια βελτίωσης. Μεγάλο θέμα με τόσους πειρασμούς που κυκλοφορούν. Θα πάμε του χρόνου καλοκαίρι για το mi7 ή τον μέγα έρωτα mi mix 2.
-
Παράθεση από Panilion: “Καλημέρα σε όλους κ καλό μήνα. Εγώ προσπάθησα 6-7 φορές από εχθές να το κατεβάσω. Μου κολησε σε διάφορες φάσεις. 55% 90% 33% και μια κατέβηκε επιτυχώς αλλά όταν πατούσα εγκατάσταση μου έβγαζε επιλογή να ψάξω το αρχείο στο κινητό. Όπου το έψαξα αλλά τίποτα. Τες πα, βαρέθηκα και απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις. ” Χα την πάτησα και εγώ. Ενώ "κανονικά" οι λήψεις πηγαίνουν στον φάκελο download, η κατεβασμένη rom πάει χύμα στο κεντρικό path της sd. Σήμερα το πρωί κατέβασα και τ…
-
Παράθεση από gvoi: “Καλησπέρα σας Τι νέα από ΟΤΑ??? Ξεκίνησε να κατεβάζει το τεστ αλλά κολλήσαμε στο 55%... Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Καλημέρα σε όλους. Και στο δικό μου το ίδιο. Ξεκινάει να κατεβάζει και κολλάει σε ένα σημείο (δεν είδα ποσοστό). Δοκίμασα να το ξαναξεκινησω και πάλι το ίδιο εχθές το βράδυ. Θα δούμε σήμερα.
-
Παράθεση από thanag7: “Εγω παιδιά ενα εχω να πω! Καλα τα Xiaomi αλλά αμα δεν ηταν αυτη εδω η ομάδα δεν ξερω αν θα αγοραζα Xiaomi! ” Συγχαρητήρια και από εμένα. Πέραν της ουσίας είναι θεαματική και η βελτίωση της αίσθησης. Υπάρχει κοινότητα που σε ενημερώνει αυτόματα. Μεγάλη υπόθεση. Εγώ θα σταθώ σε αυτό που αναφέρει ο @thanag7. Όσο καλές και να είναι κάποιες συσκευές (προφανώς δεν μπορεί να είναι όλες). Όσο vfm και να προσφέρουν. Αν δεν υπήρχε η υποστήριξη η xiaomi στην Ελλάδα θα υπήρχε σε 2-3 χ…
-
Παράθεση από billg: “Σε mi5s σε θέμα μπαταρίας και fingerprint πως πάει η συγκεκριμένη (όσοι την έχουν δοκιμάσει); Αξίζει; ” Μια χαρά. Εγώ από την xtrv arωma 8άρα δεν είδα διαφορές στην κατανάλωση (ίσως μια ελάχιστη βελτίωση). Το fingerprint σφαίρα όπως στις τελευταίες dev του miui 8. Αλλά overall πολύ πιο γρήγορη απόκριση και αίσθηση συνολικά. Προσωπικά (με nova launcher) δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα.
-
Καλημέρα σε όλους. Αρχικά να αναφέρω πως κατέβασα και τρίτη φορά την arωma rom και τελικά μπήκε κανονικότατα με την κόκκινη εγγραφή στο τέλος που γράφει και ο @stefanos123 Δεν έδωσα σημασία. Έκανα τα wipes και όλα κομπλέ. Η rom μέχρι στιγμής πετάει. Η αίσθηση στην βελτίωση της ταχύτητας απόκρισης είναι όντως σημαντική. Στο δικό μου δεν παρατήρησα κανένα "σκάλωμα" μέχρι στιγμής. Την μπαταρία θέλω να ελέγξω αλλά θα χρειαστούν δυο τρεις μέρες. Όπως πάντα καταπληκτική δουλειά. Μεγάλη υπόθεση η υποστ…
-
Σε mi5s μου βγάζει ότι το zip της rom είναι corrupt. Δοκίμασα να ξανακατεβάσω αλλά το ίδιο. Το παρατήρησε άλλος;
-
@lorentzo81 βάλε τελευταία xtrv aroma και θα πάθεις πλάκα με το fingerprint scanner. Εγώ τόσο καιρό με την stable δεν το πολυχρησιμοποιουσα γιατί ήταν αργό και δύσκολο σχετικά. Προτιμούσα να ξεκλειδώσω με το μοτίβο. Τώρα παίζω όλη μέρα στην δουλειά με αυτό. Αλλά και στην υπόλοιπη λειτουργία της είναι άψογη και σφαιρατη η rom.
-
Καλησπέρα σε όλους, Πήρα την συσκευή (mido) για τον πατέρα μου και του έβαλα μια flip case για ασφάλεια. Του άφησα επάνω την global stable 8.2.10.0. Θέλω να ρωτήσω πως στο καλό ενεργοποιείται το σβήσιμο της οθόνης με το καπάκι της flip case γιατί το κλείνω και δεν σβήνει η οθόνη. Περιέργως σε nikel φίλου μου με την xtrv αυτό γίνεται αυτόματα χωρίς να ενεργοποίησε κάτι. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος σύντροφος-συντρόφισσα;;;;; Ευχαριστώ.
-
ΟΚ thanks είχα και πριν το format data οπότε κομπλέ.
-
Καλησπέρα σε όλους, Το παλιό μου mi4 φεύγει από τα χέρια της γυναίκας μου και πάει προς τρίτο κάτοχο (εντός οικογένειας). Επειδή θέλω να το καθαρίσω όσο είναι δυνατόν να καθαριστεί έκανα format data και από sideload έβαλα την τελευταία ελληνική stabl 8.2.1.0 οπότε και την φλάσαρα μέσα από twrp. Κατά την διάρκεια μου ήρθε στο μυαλό η διαδικασία με το πρώτο φλασάρισμα rom marshmallow όπου φλασάρουμε μια ενδιάμεση για να στρώσουν τα partitions. Οπότε προκύπτει το ερώτημα για το αν αυτό που έκανα εί…
-
Καλημέρα σε όλους, Εγώ βαρέθηκα με τις δοκιμές ζελατίνων και tempered glasses και το άφησα σκέτο. Βέβαια είμαι σχετικά προσεκτικός με το εργαλείο και δεν είμαι από αυτούς που τους πέφτει συχνά (η συσκευή πάντα) ή το βάζουν σε επικίνδυνα μέρη με αιχμηρά αντικείμενα (το mi5s λέμε). Μέχρι στιγμής δεν έχει κανένα σημάδι, ούτε στο ελάχιστο. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι την αντικατάσταση του που μάλλον θα αργήσει εκτός αν έρθει νωρίτερα η ανάπτυξη που περιμένουμε.....
-
Καλησπέρα σε όλους. Το κινητό του πατέρα μου έπεσε θύμα τροχαίου. Το πάτησε αυτοκίνητο και έσπασε μόνο η οθόνη. Μάλιστα είχε και κάποια αφή αλλά προφανώς δεν μπορούσε να το χειριστεί. Σημειώνω πως ο ήχος του ακουστικού ήταν μια χαρά. Πήρα από φίλο που είχε το ίδιο κινητό μια οθόνη έτοιμη με frame. Την είχε παρει για το δικό του και τελικά πήρε άλλο κινητό. Περιεργως μετά την αλλαγή οθόνης δεν δούλευε ο ήχος του ακουστικού. Σκεπτόμενος ότι εγώ το χάλασα στην όλη διαδικασία πήρα άλλο ακουστικό αλλ…