Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 550.
-
Παράθεση από apsogos4ever: “τόσο είναι η αυτονομία αντε να σου βελτιωθεί και λίγο με άλλη ρομ. Αν έχεις όρεξη βάλε την developer 7.2.16 θεωρώ οτι έχει μηδαμινά bugs και αρκετά καλή διαχείριση μπαταρίας. Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Και εγώ αυτήν θεωρώ ως την καλύτερη overall απλά θέλω κάποιες εφαρμογές που παίζουν μόνο σε stable (cosmote TV go). Οπότε πάω στην stable.
-
Παράθεση από dimdim: “Παραμένει λίγο χειρότερη στην 8.2.2 από την 8.0.1.0. Δυστυχώς κάνει και παγωματα κάποιες φορές στην έναρξη των εφαρμογών, πχ κάμερα. Δεν έχει κάποιος άλλος τέτοια προβλήματα; Σκέφτομαι , είτε να την ξαναπεράσω, είτε να γυρίσω στην προηγούμενη. Κάποια πρόταση ? ” Καλημέρα φίλε, Έχω και εγώ την stable xrtv 8.2.2.0. Δεν έχω κανένα κόλλημα ή πάγωμα σε εφαρμογές ή στην κάμερα. Δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει στην περίπτωσή σου αλλά αν έχεις όρεξη και χρόνο ένα clean install θα στο έ…
-
Φίλε @linuxilakis με Freedcam αυτά τα αποτελέσματα;;;; (Αν ναι πως στο καλό ρυθμίζεις στην Freedcam να αποθηκεύει στον φάκελο DCIM/Camera που βλέπει το album γιατί με έχει σπάσει τα νεύρα). Εγώ τώρα άρχισα λίγο να ασχολούμαι με manual ρυθμίσεις στην κάμερα του mi5s αλλά αυτή που ανέβασες παραπάνω είναι πολύ μακρυά από τα δικά μου αποτελέσματα. Εξαιρετική.
-
Χωρίς να είμαι ειδικός (ούτε καν ιδιαίτερα εμπειρος) στο θέμα camera η παραπάνω φωτογραφία είναι πολύ καλής ποιότητας. Δεν έχω σχόλιο για την μπαταρία με την stable 8.2 γιατί είμαι δύο μέρες εκτός γραφείου με 4g και δεν είναι αντιπροσωπευτικο το δείγμα. Πάντως αυτήν την στιγμή με 2 ώρες 16 λεπτά sot είμαι στο 35% αλλά το πρωί 9-3 ήμουν με 4g εύκολα ένα μισάωρο. Μία χαρά επίδοση δείχνουν οι ενδείξεις αλλά θα το τσεκάρω αύριο με την κλασσική χρήση που μπορώ να συγκρίνω. Στα λοιπά απροβληματιστη η …
-
Καλημέρα σε όλους. Εγώ πέρασα όπως ανέφερα χθες την 8.2 Stable xtrv. Τονίζω την πέρασα μετά από factory reset (από TWRP). Μου έβγαλε το κλασσικό fail to mount cust.img αλλά μπήκε μια χαρά. Ασχολήθηκα με το εργαλείο εχθές το απόγευμα αλλά όχι αρκετά για να δοκιμάσω προβλήματα κλπ. Στα βασικά που υποθέτω θα ρωτήσετε πρώτα: 1. Νετάρισμα κλπ στην κάμερα δεν έχω αλλά δεν είχα και ποτέ (ευτυχώς) οπότε μάλλον αναμενόμενο αυτό. Μάλιστα το autofocus πετάει. Μεταφέρω μόνο την αίσθηση γιατί δεν μπορεί να μ…
-
Παράθεση από gvoi: “Πω πω πω για πωλητές κάνετε!!! Μέχρι κ εγώ που δεν θέλω να πολυαλλαζω έβαλα να κατεβαίνει η 7.2.16... Με έχετε κάνει τζανκι των Ρομς. ps.Για την καμερα και το νεταρισμα της είχαμε κανένα νέο?? @linuxilakis Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Καλημέρα σε όλους. Σε γενικές γραμμές συνεχίζω να πιστεύω πως είναι καλύτερη από όλες όσες δοκίμασα μέχρι σήμερα (κυριολεκτικά όλες τις διαθέσιμες εκτός των official). Αν είναι σε κάτι χειρότερη, ίσως είναι στην κατανάλωση μπαταρίας αλλά με μικρή…
-
Καλησπέρα σε όλους. Από την ημέρα που πήρα το εργαλείο δοκιμάζω roms με σκοπό να βρω την καλύτερη. Περισσότερο απ'ολες κράτησα την stable 8.0.10.0 eu. Εχθές Έβαλα την 7.1.20 eu με fr. Αλλά σήμερα με το που ήρθε το email για την νέα xtrv 7.2.16/17 την έβαλα (απλό flash + wipe dalvik +cache). Είδα failed στο mount cust αλλά η rom φυσάει κυρίες και κύριοι. Πολύ πιο smooth απ'οσες έχω δοκιμάσει. Απλά εξαιρετική. Μέχρι στιγμής κανένα bug.
-
Αν φορέσει όντως δικό της SOC θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε σε τι τιμή θα βγει και πως θα πάει από επιδόσεις. Θεωρώ αυτονόητο πως θα πρέπει να είναι αναπάντεχα φθηνό ώστε να δικαιολογήσει την αλλαγή των δοκιμασμένων επεξεργαστών MTK και κυρίως SD. Όπως και να έχει μακάρι να σκίσει τόσο το SOC όσο και η συσκευή με σκοπό να δούμε νέα πράγματα στον χώρο και κυρίως να χτυπηθεί η τάση της αύξησης του κόστους στις high end συσκευές.
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από annonnaki: “Σήμερα και εγώ παρέλαβα την μεμβράνη της 2bprotect αλλά δεν την πέρασα ακόμα. Μόλις μπει θα ανεβάσω σχόλιο και φωτογραφίες. ” Αν πήρες αυτό που πήρα εγώ έχει 2 μεμβράνες Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Αυτό το πακέτο πήρα. Σήμερα με το που θα κοιμηθεί η μπέμπα θα κάνω την δοκιμή για την πρώτη. Edit: Φόρεσα και εγώ εχθές την ζελατίνα της 2bprotect. Καταρχάς είναι πολύ ευκολότερη η εφαρμογή από τα 10-15 τζαμάκια που έχω χαλάσει σε διάφορες σ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Ξεκλειδωσε το ξανα και πέρνα μία dev rom fastboot με miflash... Δεν έχεις κανα παλιό backup από twrp? ” Back up δεν έχω. Γενικά δεν το δουλεύω το back up αλλά από σήμερα θα αλλάξει αυτό. Για το unlock θα το δοκιμάσω. Άκου τώρα αλλαγή. Τόσες φορές δοκίμαζα ταυτόχρονα να γράψω bluetooth και wifi μαζί (με διαφορετικές mac addresses). Τώρα δοκίμασα πρώτη φορά μαζί με την ίδια mac address και την πήρε αλλά δεν βλέπει δίκτυα (ενώ φαίνεται ενεργό). Το ίδιο ακριβώς γίνεται και …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από annonnaki: “Κάθε βοήθεια υπερ-πολύτιμη. ” Βρες άλλον υπολογιστή και κάνε την διαδικασία με την MAC...Περίεργο το ότι σου γραφει ότι είναι οκ και δεν τα περνάει. ” Και αυτό το σκέφτηκα. Δοκίμασα σε 2 pc's (από το δεύτερο γράφω τώρα) και ένα laptop. Κυριολεκτικά δοκίμασα την ίδια διαδικασία 10+ φορές. EDIT: όλα έχουν win 10 64 bit (με απενεργοποιημένο το driver signature κλπ). Περιέργως δεν βρίσκω παρόμοια αναφορά και με αγχώνει (περισσότερο) αυτό.