Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 550.

• Καλησπέρα σε όλους. Σε redmi pro με πρόβλημα στο wifi (έκλεινε το wifi και ακόμα και όταν το άνοιγες δεν έβλεπε δίκτυα) έκανα clean install με επιλογή format data + download με τα γνωστά αποτελέσματα (απώλεια IMEI, MEID, MAC ADDRESS και bluetooth address). Τώρα με αυτόν τον οδηγό καταφέρνω να περάσω τα IMEI και MEID αλλά δεν περνάει το mac address και το bluetooth address. Αποτέλεσμα δεν έχω wifi και bluetooth. Μετά από παρότρυνση του @geoanto555 δοκίμασα και άλλη fastboot rom (clean install από…

• Διάβαζα τα σχόλια από πίσω προς τα μπροστά μπας και βρω αναφορά σε failure. Τώρα κατεβάζω να δω αν αυτό το κάνει και ενημερώνω.

• Καλημέρα σε όλους, Ακολουθώ τον οδηγό για την επαναφορά IMEI σε ένα redmi pro. Αναγνωρίζει το κινητό αμέσως οπότε δεν βάζω τους cdc drivers. Στην συνέχεια όμως όταν πάω να βάλω το NV RAM Database μου βγάζει το μήνυμα: Execution Failure: Initialize NV RAM Database file. και μετά το ΟΚ: NV RAM Database file init failed. Τι μπορεί να φταίει; Έχει κανένας ιδέα;

• Παράθεση από MIUI_ART: “ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! μην κάνετε Wipe το system γιατί θα κάνετε Brick στην συσκευή ” Καλησπέρα, Για flash σε redmi pro με την stable 8.1.2.0 (xtrv) χρειάζεται κλασσικά factory reset. Το παραπάνω μήνυμα αφορά όλες τις συσκευές ή αποκλειστικά τους κατόχους mi5; Ρωτάω γιατί νομίζω πως factory reset = wipe cache + wipe dalvik + wipe system. Μην ανοίξουμε καμιά πληγή τώρα......

• Καλησπέρα σε όλους, Έκανα ένα γρήγορο search αλλά δεν βρήκα πουθενά αναφορά. Έβαλα πριν από καμιά 10αριά ημέρες την xtrv stable 8.1.2.0 σε redmi pro ενός φίλου. Παρεμπιπτόντως πολύ ωραίο το redmi pro. Εχθές με πήρε και μου ανέφερε ότι χάνει το wifi, κάνει disconnect και δεν βλέπει καθόλου δίκτυα κλπ. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια θέματα; Να το πάω στην developer ή σε καμιά eu; Ευχαριστώ.

• Mi5s - Screen Protectors και Θήκες

annonnaki - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Δοκίμασα 3 διαφορετικά tempered τα οποία δεν μου άρεσαν. Αν και αρκετά στενότερα από την οθόνη στις άκρες δεν κολλούσαν και δεν πρόκειται να αφήσω tempered χωρίς να κολλάει στις άκρες σε αυτό το θηρίο. Θα πάρω και τα film της brotect να δοκιμάσω γιατί με ξάφνιασε ευχάριστα η εικόνα που είδα. Ερώτημα 1. Προφανώς αναφέρεσαι στο clear και όχι στο matte. Ερώτημα 2. Αναφέρετε βιντεάκια για εφαρμογή στο youtube. Με αυτό τον nickname σε βρίσκω; Ευχαριστώ.

• Παράθεση από Sokin_v: “Ειμαι ο μονος που εχω stable εκδοση ?Μαλλον ε ? ” Εγώ φίλε δοκίμασα όλες τις dev (eu και xtrv) και τώρα έχω την stable. Δεν βλέπω να φεύγω καθώς χρησιμοποιώ πολύ 2-3 εφαρμογές που δεν παίζουν σε dev (cosmote tv go κ.α.). Έχω και ένα ψυχολογικό με κακές ενημερώσεις σε dev οπότε μια χαρά η stable xtrv. Από μπαταρία με την 7.1.12 δεν βλέπω διαφορές.

• Εγώ από το συγκεκριμένο video δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Ισως αν ανέβαζες το ίδιο το video που γράφεις να το βλέπαμε. Στο δικό μου με την 7.1.20 eu δεν έχω την παραμικρή υποψία καθυστέρησης ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.

• Όλη αυτή η συζήτηση για τα tempered και τα films καταλήγει να υποβαθμίζει την φοβερή κατά τα λοιπά συσκευή. Δεν ξέρω και αν οι κάτοχοι άλλων συσκευών με gorilla ψάχνουν τόσο για προστασία (π.χ. s7) αλλά ειλικρινά με χαλάει που δεν το έχει το δικό μου. Θα μου πείτε από κάπου πρέπει να κόψουν κόστος αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να πληρώσω κάτι παραπάνω για το gorilla.

• Παράθεση από apsogos4ever: “Παιδια επειδη ξεχασα το καλωδιο στην δουλεια να υποθεσω δεν φορτιζει με τα κλασσικα καλωδια?ανταπτορα δεν βλεπω να εχει το κουτι Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Όχι φίλε μου είναι type c. Εγώ πήρα 2 extra καλώδια γι'αυτό το λόγο.

• Παράθεση από maddoctor: “Παιδιά η λίστα πρέπει να είναι λάθος! Απλό παράδειγμα, δείχνει ναι στο mi4 και όχι στο mi3 που παίρνουν την ίδια ρομ! ” +1 Δεν στέκει με τίποτα. Συζήτηση να γίνεται είναι η συγκεκριμένη είδηση.

• Παράθεση από ronin13: “Ναι, αυτά με το χρωματιστό πλαίσιο λέω. Δεν είναι ιδανικό, αλλα για 0.9€ δεν είναι άσχημο. ” Καλά για 0.9 είναι μια χαρά. Φαντάσου εγώ το πλήρωσα 7 ευρώ και το ξήλωσα σε 2 μέρες. Στα της μπαταρίας σήμερα μετά από τα σχόλια που διάβασα είπα να δοκιμάσω με απενεργοποιημένο το fingerprint scanner. Είμαι στο 14% με 5,30 ώρες sot με την 7.1.20 eu επίδοση που σίγουρα θεωρείται πολύ καλή. Άρα θέλει βελτίωση η λειτουργία του αισθητήρα.

• Παράθεση από ronin13: “Μόλις έβαλα τζαμακι που παρέλαβα από AliExpress. 1. Καλύπτει την οθόνη απ' άκρη σε άκρη, εκτός ίσως από ~0.3mm περιμετρικά. 2. Η κόλλα φαίνεται αδύναμη, αλλά το τζαμακι μένει σταθερά στη θέση του. 3. Η αίσθηση του είναι αξιοπρεπής. 4. Μαζεύει εύκολα δαχτυλιές. 5. Έχει πολλές πολλες τελιτσες, τοποθετημενες σε τετράγωνα, πιθανολογω για να υποστηρίζει στις διατρητες θήκες. 6. Μετά την τοποθέτηση η οθόνη ιριδιζει λιγάκι όταν είναι σβηστη, όχι κάτι ενοχλητικό όμως. 7. Το 3D Tou…

• Παράθεση από baiosss: “H 6.12.29 ειναι μηπως η rom που ζητατε? Απο την αλλη ποια ηταν αυτη που ειχε προβλημα με τα data? 7.1.5? ” Και μένα με ενδιαφέρει. Με την 7.1.20 eu μέχρι 3.30 4 ώρες πάω sot.

• Παράθεση από gvoi: “Η κάμερα σας με το νεταρισμα πως τα πάει? Αργεί πολύ κ είναι θολή η λήψη. Κουνα από εδώ κουνα από εκεί κάτι κάνω αλλά είναι κουραστικό. Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Δεν κατάλαβα τι εννοείς φίλε μου με το "ντετάρισμα". Εμένα η κάμερα μου φαίνεται πολύ γρήγορη σε σχέση πάντα με αυτές που έχω δοκιμάσει. Και στο βίντεο πολύ γρήγορο focus. Είμαι με την 7.1.19 eu.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Νεο κινητο , 0 ελληνικα

annonnaki - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Official Dev μέσα από updater δεν μπαίνει όταν έχεις global. Και εγώ το πληροφορήθηκα μετά από αποτυχημένες προσπάθειες. Αλλά... Μπορείς να ξεκλειδώσεις κανονικότατα με official global οπότε αν σου έχει έρθει το μήνυμα κάνεις unlock και είναι ΟΚ.

• Προχθές έκανα ενημέρωση στην 7.1.20 της EU. Σήμερα παρατήρησα ότι είχε χάσει τις ρυθμίσεις του APN τις οποίες πέρασα με το χέρι για να επανέλθει. Το έκανε και στις global αυτό; Edit: Σήμερα παρέλαβα ένα tempered glass από Αγγλία το οποίο seller το έστειλε με χάρτινο φάκελο και αναμενόμενα το πήρα κομμάτια. Τώρα θα το ξαναστείλει να βάλει μυαλό.

• Άσε εγώ περιμένω μια οθόνη για το Redmi note 2 του πατέρα μου που έφυγε από Κίνα στις 28/11. Εβαλα εχθές το tempered της mofi. Αν και καλύπτει όλη σχεδόν την οθόνη δεν μου άρεσε καθόλου. Η αφή κατώτερη από nilkin που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν (άλλες συσκευες) ενώ όπως έχει αναφερθεί αυτά τα Full cover με το πλαίσιο δεν εφάπτονται καλά με αποτέλεσμα να κάνει κάτι σαν νερά στο κέντρο (περίεργες διαθλασεις φωτός). Θα περιμένω ένα από Αγγλία για να αντικατασταθεί.

• Παράθεση από gkoutsou: “1. Το 3D Touch το έχει δουλέψει κανείς; Εγώ όσες φορές και να προσπάθησα δεν μου βγάζει κάποιο άλλο μενού. Το έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις. Μήπως δεν το υποστηρίζει η ρομ; ” Καλησπέρα φίλε. Το 3d touch υπάρχει και λειτουργεί μόνο στο mi5s 4/128. Εγώ έχω την eu dev 7.1.12 εν αναμονή της νέας xtrv και λειτουργεί κανονικά εφόσον βέβαια το υποστηρίζει η εφαρμογή. π. χ. Στο homescreen αν πατήσεις με δύναμη στο γραναζακι των ρυθμίσεων σου βγάζει τις επιπλέον επιλογές. Αν…