Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 550.

• Γενικά υπάρχει ζήτημα με τις νέες οθόνες και τα tempered glasses. Για να αποφύγουν να πάνε σε σημεία που δεν κολλάνε σωστά τα κάνουν πιο στενά. Για μένα όντως αυτό είναι άσχημο αλλά είναι και θέμα γούστου. Από την άλλη δεν βλέπω τρόπο να μπει tempered σε edge οθόνη και να εφαρμόσει τέλεια. Ή θα προεξέχει στα άκρα όπως αυτό που δείχνει ο #baiosss ή δεν θα φτάνει στα άκρα. Ίσως πάμε στις κλασσικές ζελατίνες πάλι τουλάχιστον να προστατευτούμε από τις γρατζουνιές και για τις σοβαρές περιπτώσεις προσ…

• Καλημέρα σε όλους, Αφού συνέχισα το ψάξιμο και έχοντας την εναλλακτική του maui meta κατέληξα να εφαρμόσω αυτό που έγραψε κάποιος συμφορουμίτης πολλές σελίδες πίσω (κάπου στις 30+). Φλάσαρα την official china dev με sp tools και επέλεξα firmware upgrade. Μετά ακολούθησα τα βήματα του οδηγού και πλέον δεν χάνει τα IMEI. Προφανώς έχει να κάνει με το firmware κάποιας παρτίδας. Όπως και να έχει κάτι έμαθα και από αυτό. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

• α σωστός απάντησες στο προηγούμενο μήνυμα. Με περασμένη την Ελληνική xtrv stable δουλεύει το maui meta? Διάβασα στα προηγούμενα μηνύματα αυτού του thread ότι θέλει China Dev και μπήκα σε φαύλο κύκλο. Αν δουλεύει να το τρέξω από εκεί. Επιβεβαιώνεις; (για ψυχολογική ενίσχυση ρωτάω γιατί τέντωσαν τα νεύρα μου).

• Δεν κόλλησα πουθενά. Απλά όταν πάω από twrp να κάνω τα wipes μου βγάζει σφάλμα. Αυτό το ξεπερνάω με data format και αντι να φλασάρω την ελληνική rom από την rom του κινητού την βάζω σε otg usb stick και φλασάρω μια χαρά. Όταν όμως μπαίνω miui έχει χάσει τα IMEI. Αυτό είναι το ζόρι μου. Έχεις κάποια ιδέα;

• Παράθεση από takisfrag: “Πιστεύω θα έχει ανοίξει τώρα πια ;; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μπα Το ξαναέκανα flash από otg usb stick. Ευτυχώς μπαίνει fastboot οπότε όλα διορθώνονται. Θα ενημερώσω σε λίγο για την κατάληξη. Edit: Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να ολοκληρώσει την διαδικασία. Εξηγώ: - Ακολουθώ όλα τα βήματα με unlock bootloader, flash recovery (εγώ χρησιμοποιώ το zcx twrp) και επειδή μου βγάζει σφάλμα στα wipes κάνω format data και μετά fla…

• Επειδή και εγώ το συνάντησα στα 2 που πέρασαν από τα χέρια μου ίσως θα έπρεπε να προστεθεί στο αρχικό post. π.χ. Σημείωση: Σε περίπτωση που μετά την είσοδό σας στο recovery twrp δεν ανταποκρίνεται η οθόνη στην αφή σας, κατεβάζετε το νέο recovery από εδώ και αντικαθιστάτε το αρχείο recovery.img. Επίσης για το θέμα με το flash στην συνέχεια θα μπορούσε να μπει μια σημείωση του τύπου: Σημείωση: Σε περίπτωση που μετά την επιλογή της ελληνικής rom σας βγάζει σφάλμα το twrp, τότε θα χρειαστείτε ένα στ…

• Καλημέρα κυρίες και κύριοι, Σε redmi 3 2gb (το απλό) με την gtv 7.5.1. περνάω απευθείας ή έχει παρατηρήσει κανείς λόξυγγες και παρενέργειες;;;; Ευχαριστώ.

• Παράθεση από derveni: “@annonnaki Τι ποσοστό δείχνει η μπαταρία ?? άστο να φορτίζει έως το 100% για βαθιά αποφορτιση μου λέει εμένα. ” Είμαι στην δουλειά φίλε και τώρα είδα το μήνυμά σου. Κατά τα φαινόμενα κάτι τέτοιο έγινε. Όταν ξύπνησε η συσκευή ήταν στο 19% το οποίο σε συνδυασμό με την φόρτιση όλη την νύχτα και το πρωί στα χέρια μου σημαίνει πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ευτυχώς τώρα επανήλθε και μετά από fr και επαναφορά από micloud είμαστε ΟΚ. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

• Ξύπνησε το τέρας. Πέρασε όλη την νύχτα σε φόρτιση (στον δικό του φορτιστή) αλλά τίποτα μέχρι πριν λίγο. Μετά από αρκετές προσπάθειες ξαναδοκίμασα power button και vol down την ώρα που ήταν στο ρεύμα και άνοιξε. Θα δω τώρα τι πρόβλημα υπάρχει. Θα γίνει και ένα fr και βλέπουμε. Το αστείο είναι ότι πρόλαβε πρωί πρωί και παρήγγειλε redmi note 4 αλλά δεν τον λες και χαμένο.

• Καλημέρα σε όλους, Εγώ την έχω περάσει στο δικό μου mi4 και μέχρι στιγμής όλα κομπλέ χωρίς τον παραμικρό λόξιγκα. Μάλιστα από 8.0.2.0 thunder rom χωρίς fr ουτε καν wipe cache και davlik. Συγχαρητήρια για την δουλειά. Στην ίδια διαδρομή από 8.0.2.0 σε xtrv 8.1 στο Mi4 του κολλητού (με τον ίδιο τρόπο το flash), ενώ μπήκε κανονικά και δούλεψε 2 μέρες χωρίς πρόβλημα χθες αργά το βράδυ μετά από 2 reboot πέθανε το κινητό και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα. Δεν φορτίζει. Δεν λαλάει τίποτα. Ούτε powerbutt…

• Οι φωτογραφίες που είδα από το plus του φίλου @kyrgeo1978 είναι εξαιρετικές (με τα δικά μου ελλειπή μέτρα). Αν και δεν με ενδιαφέρει η κάμερα καθώς τραβάω ελάχιστες, ίσως στο μέλλον λόγω μπέμπας την χρησιμοποιήσω περισσότερο. Αλλά όπως και να έχει όταν έχεις ένα μηχάνημα που φυσάει δεν λέει να μην έχει καλή κάμερα. Ευχαριστούμε για το υλικό.

• Καλημέρα σύντροφοι και συντρόφισσες. Ήρθε η ώρα να δοθεί το θεοποιημένο (από εμένα) mi4 στην σύζυγο προς αντικατάσταση του δικού της, ακόμα ικανότατου, mi3 με σκοπό ο γράφων να πάει είτε στο mi5s για το οποίο διαβάζω πολύ καλά λόγια, είτε στο mi note 2. Λόγω όμως της τιμής (κυρίως) και ίσως του μεγαλύτερου μεγέθους δεν το βλέπω για note 2. Δεδομένου ότι είμαι και πολύ παρορμητικός στις παραγγελίες μου και δεν θα το σκεφτώ και πολύ ακόμα, θέλω να ρωτήσω μονάχα το εξής: Η οθόνη του mi5s χρειάζεται…

• Παράθεση από johnjor: “Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το συστημα εχει τοσο μεγαλη καταναλωσ ” Φίλε μου έχεις αλλάξει το θέμα μήπως; θα πρότεινα αλλαγή στο default για δοκιμή. Σε redmi note 3 pro φίλου με τρλε κατανάλωση αυτό ήταν το πρόβλημα.

• Φίλε @lans. Στην πρώτη εικόνα που ανέβασες ελέγχει την κατάσταση της συσκευής σου για αυτό δεν μπορείς να πατήσεις τίποτα. Ουσιαστικά αμέσως μετά εντοπίζει πως η συγκεκριμένη συσκευή ανήκει στο λογαριασμό σου (δείχνει το id σου με κάποια αστεράκια) και σου ζητάει το password του miaccount σου. Πιθανόν όταν το βάλεις και πατήσεις ΟΚ να σου βγάλει και capatcha (είναι μια εικόνα με γράμματα που πρέπει να πληκτρολογήσεις σωστά για να επιβεβαιώσεις πως δεν είσαι κάποιο bot κλπ). Αυτό που σου ανέφερε …

• Παράθεση από george1982: “Συγγνώμη άκυρο. Το πρόβλημα υπάρχει και στις εισερχομενες κλήσεις. ” Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω πως πολλά από τα προβλήματα που αναφέρονται αφορούν το ζήτημα με τις άδειες του micloud. Αυτό δημιουργεί προβλημα και δεν αφήνει τον λογαριασμό να δει κλήσεις και SMS. Αν ελέγξεις από τον λογαριασμό στο micloud και δεν συγχρονίζει κλήσεις και SMS τότε είναι σίγουρα αυτό. Οπότε πας εφαρμογή ασφάλεια - Δικαιώματα - Δικαιώματα - sms - (επάνω δεξιά) τρεις τελιτσες και επιλογή "εμ…

• Παράθεση από sirios6: “τελικα ρε παιδια αυτο το μπερδεμα για το update τι ισχύει τελικα σε Μι3 ? απο την τελευταια 7 stable στη stable 8 τι πρεπει να γινει? ρεσετ η ενα απλο update apo to menou update? ” Όχι φίλε μου δεν χρειάζεται. Προχώρα κανονικά χωρίς fr. Στο mi3 ειδικά θα δεις σημαντική βελτίωση.

• Μετά από απανωτά factory reset και flash γιατί υπέθετα πως δεν έχει μπει σωστά η rom (ήμουν και ο μόνος που είχε θέμα με το sync των κλήσεων και των SMS), βρήκα αυτό. Φαίνεται πως για κάποιο λόγο ανακλήθηκαν οι άδειες του micloud για πρόσβαση στο αρχείο κλήσεων και SMS. Οπότε μέσα από την εφαρμογή "ασφάλεια" τις επανέφερα και όλα κομπλέ. Αν το αντιμετωπίσει κάποιος αυτή είναι η λύση.

• Παράθεση από pavkarip: “Εχω το Mi4 με την ελληνικη stable 7.5.3. Ποια ειναι η διαδικασια για να περασω την καινουργια ρομ. Κανω μονο wipe cache μεσω twrp και μετα install απο πανω? ” Φίλε μου καλησπέρα, εγώ από την 7.5.3 έκανα factory reset αλλά σε δεύτερη συσκευή (πάλι mi4) που δοκίμασα με flash από recovery έγινε μια χαρά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν προσέξεις και στο mail που ήρθε για την ειδοποίηση ο miui-art γράφει πως "ίσως χρειαστεί factory reset". Θεωρητικά μπορείς να πάρεις ένα ba…

• Επανέρχομαι στο θέμα του συγχρονισμού του micloud. Δεν συγχρονίζει μόνο κλήσεις και sms. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη.

• Καλημέρα σε όλους, Η πρώτη εικόνα από την 8άρα stable εξαιρετική. Συγχαρητήρια και από εμένα στην ομάδα. Έκανα κανονικά την αναβάθμιση σε mi4 (με fr από recovery) αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν συγχρονίζει το micloud. Δοκίμασα αποσύνδεση και ξανά είσοδο αλλά τίποτα. Είχε κανένας παρόμοιο θέμα;