Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 550.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Ναι μια χαρά αλλά ο μεγάλος με ακουστικά δεν...... Τώρα πήρε στα χέρια του ένα παλιό που είχε για να μιλάει τουλάχιστον. Έμαθε να χειρίζεται το redmi note 2 και τον χαλάει βέβαια αλλά δεν υπάρχει επιλογή. Γι'αυτό ρώτησα αν υπάρχει κατάστημα από Ευρώπη ώστε να έρθει γρήγορα. Βρήκα τώρα έναν στο ebay από Αγγλία. Άντε να δούμε. Ναι φίλε bodai τώρα μόλις έκανα. Όχι ότι έγινε κάτι αν χάσω τα 4-5 ευρώ αλλά εφόσον έκανε πατάτα είναι δικό του φταίξιμο.
-
Και εγώ την ίδια εντύπωση είχα. Ο Ιρλανδός το πουλούσε με αυτήν την περιγραφή. Τώρα μπήκα να το ξαναδώ και έχει αλλάξει τον τίτλο σε redmi 1s (στο purchase history βέβαια φαίνεται με τον τίτλο που αγόρασα και θα ζητήσω refund) οπότε το πιθανότερο είναι να μου πούλησε ότι να'ναι. Βέβαια έχω εντοπίσει διαφορές σε διάφορους πωλητές αλλά βρήκα και original που είναι ίδιο με το δικό του.
-
Κάποια πράγματα αξίζει να επαναλαμβάνονται. Ευχαριστούμε για τον κόπο και τον χρόνο σου.
-
Καλημέρα σύντροφοι και συντρόφισσες, Για κακή μου τύχη redmi note 2 του πατέρα μου απέκτησε πρόβλημα με το ακουστικό του. Βασικά το απέκτησε γιατί δεν το προσέχει (στο κάτω ηχείο γινόταν χαμός από ρινίσματα). Δοκίμασα διάφορα (engineer mode κλπ) αλλά δεν δίνει σημάδια ζωής. Βρήκα στο ebay ακουστικό από Ιρλανδία αλλά μου ήρθε και είναι μεγαλύτερο, μάλλον από την έκδοση FDD. Τότε θυμήθηκα πως είχα πάρει το TD για τον πατέρα μου (με την gtv παίζει κανονικά 4g) και προσπαθώ να εντοπίζω τώρα το σωστό…
-
Ωραίος οδηγός και πολύ χρήσιμη εφαρμογή. Ευχαριστούμε πολύ. Έχω ένα ερώτημα για κάποιον που το έχει χρησιμοποιήσει. Έστω ότι μεταφέρω ότι επιλέξω σε μια συσκευή. Η φόρτωση γίνεται αυτόματα ή επιλέγω εγώ τι να φορτώσω. π.χ. τα bookmarks ή τις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα θέμα σε δύο συσκευές (mi4+mi3). Φοράνε και οι δύο κάποια από τις τελευταίες dev rom. Ξεκινάει η κλήση και μετά από λίγο αρχίζουν κάτι διακοπές με έναν περίεργο ήχο σαν αυτό του cb-ασύρματου. Ένα πισστττ πισσσστττ συνεχώς. Πρακτικά κάνει τις κλήσεις αδύνατες. Στο mi3 έβγαλα την sim την ξαναέβαλα και στις πρώτες κλήσεις δεν είχε θέμα. Μετά από λίγο όμως επανήλθε. Δοκίμασα να επιλέξω τον ένα μικρόφωνο ή και τα δύο αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Δεδομένου ότι δεν το κάνει πάντα …
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλημέρα σε όλους, Έχω ένα ερώτημα. Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω άλλαξε η προεπιλογή για τον λογαριασμό που αποθηκεύονται οι επαφές και πλέον αποθήκευα στο mi account και όχι στο gmail. Λόγω αυτού έχουν περαστεί κάποιες επαφές στο miaccount και προφανώς δεν τις έχω στο gmail για χρήση σε άλλες συσκευές. Οπότε: 1. από που ορίζεται η προεπιλογή σε ποιον λογαριασμό να αποθηκεύουμε τις επαφές; 2. υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπο για να εντοπίσω αυτές τις πρόσφατες επαφές …
-
Καλημέρα σε όλους, Έχω ένα ερώτημα. Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω άλλαξε η προεπιλογή για τον λογαριασμό που αποθηκεύονται οι επαφές και πλέον αποθήκευα στο mi account και όχι στο gmail. Λόγω αυτού έχουν περαστεί κάποιες επαφές στο miaccount και προφανώς δεν τις έχω στο gmail για χρήση σε άλλες συσκευές. Οπότε: 1. από που ορίζεται η προεπιλογή σε ποιον λογαριασμό να αποθηκεύουμε τις επαφές; 2. υπάρχει κάποιος έξυπνος τρόπο για να εντοπίσω αυτές τις πρόσφατες επαφές που αποθήκευσα στο miacco…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕνημερωτικά στο θέμα των χρονικών προθεσμιών, εγώ ξεκλείδωσα συσκευή μετά από 1,5 μήνα από την λήψη της επιβεβαίωσης ότι μπορώ να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα κλπ. Επίσης χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό ξεκλείδωσα 2 συσκευές σε δύο συνεχόμενες ημέρες. Δεν ξέρω αν "έτυχε" ή οτιδήποτε άλλο αλλά δούλεψε. Πιθανόν να το είχαν σχεδιάσει έτσι αλλά μετά από τον τεράστιο όγκο των αιτήσεων να το άλλαξαν και να το άφησαν χύμα.
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα ξάδερφο με ένα redmi note dual sim 4g. Του είχα αφήσει από πέρσι το καλοκαίρι την 4.7.0 Developer η οποία δεν του έχει δημιουργήσει το παραμικρό. Βέβαια τώρα που το έπιασα στα χέρια μου βλέπω πως είναι αργό και έχει κάποιες ελλείψεις στην μετάφραση. Δεδομένου ότι δεν έχω την συσκευή και δεν έχω ιδέα για το ποια rom είναι η καλύτερη επιλογή θέλω να σας ρωτήσω ποια να του βάλω. Επίσης με ποια διαδικασία; Ακολουθώ τον απλό δρόμο με flash από recovery; Αν πάω σε stable; Ε…
-
Παράθεση από Thracia: “@annonnaki Στο κινέζικο ρεκοβερυ που μπαίνεις πάτα στο κάτω δεξιά κουμπί μετα πάνω δεξιά στην υδρόγειο και βουαλα βαλε τη γλώσσα που θέλεις ” Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε. Έχω λαλήσει. Είδα την απάντησή σου, γύρισα πίσω στο post του lallasgr και είδα και τα υπόλοιπα. Όχι τίποτα άλλο το κινητό είναι για κοπέλα, θα μου το χτυπήσει στο κεφάλι.
-
Υπάρχει κάποιο θέμα με τα images των recoveries? Αν χρησιμοποιήσω αυτό που δίνει στο πρώτο post έχω bootloop (μπαίνει συνεχώς στο εικονίδιο mi και reboot). Αν χρησιμοποιήσω αυτό που δίνει ο lallasgr (post 35) μπαίνει σε κινέζικο twrp και δεν ξέρω κινέζικα (αν και έτσι όπως πάει το πράμα θα μάθω). Υπάρχει κάπου το σωστό kenzo twrp img (στα αγγλικά); Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Τελευταία το vickmall στέλνει, βλακωδώς κατ'εμέ, με global roms. Χωρίς να το ζητήσω. Σήμερα λοιπόν, μετά το χθεσινό redmi note 3, μου ήρθε και ένα pro. Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό λοιπόν, προσπαθώ να βάλω την china developer, ώστε μετά να ξεκλειδώσω την συσκευή. Στο βήμα όμως που πάω να φλασάρω την rom με το flashtool μου βγάζει "(0X80004005: FAILED (remote: device is locked. Cannot flash images)" Οπότε ρε παλικάρια, πως στο καλό θα κάνω flash την china dev? Έχει αντιμετωπίσ…
-
ΜήνυμαΝαι φίλε μου σε ευχαριστώ το βρήκα και εγώ. Έβαλα μόλις και win 10 στο pc και τώρα απλά για να βάλω μια dev rom θέλει μια ώρα δουλειά. Έλεος.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, Παρέλαβα ένα redmi note 3 και στην προσπάθεια για unlock δεν με αφήνει να βάλω καν την developer rom της Κίνας (σφάλμα: Couldn't verify this update, please try others. Φοράει την stable 7.0.19.0.0 Σε προηγούμενο φίλο που το ρώτησε υπήρξε παραπομπή σε αυτό το thread. Βέβαια αυτό είναι για το pro (snapdragon version). Είναι ασφαλές να κάνω τα ίδια στο rn3?????
-
Παράθεση από manosc4: “Παράθεση από Bodai: “@manosc4 μάλλον κάποια εφαρμογή στο κάνει αυτό. Ξηλωσε την και θα ησυχάσεις ” Απ ότι έψαξα στο ίντερνετ είναι από το TouchPal που χρησιμοποιώ. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από το touchpal είναι φίλε μου. Το έχω και εγώ. Μια χαρά είναι γιατί σε ενοχλεί. Σε μένα το βγάζει 1-2 φορές την ημέρα.
-
Την έβαλα εχθές το βράδυ στο mi4. Έχει κανένας άλλος την εντύπωση ότι έγινε πιο γρήγορο;;; Αυτή η εντύπωση μου δόθηκε (φοράω και nova prime). Μέχρι στιγμής όλα τέλεια. Ευχαριστούμε.
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Ένα απλό, λαϊκό, ταξικό τηλεφωνάκι θέλω και γω
-
Μπράβο στην εταιρεία που στηρίζει μπράβο και στην κοινότητα γιατί το έχει κερδίσει. Σήμερα παρέλαβα mi band 1s θα ήθελα και το ηχειάκι.