Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 550.
-
Λοιπόν ψάχτηκα ελάχιστα με το adb και τις οδηγίες του sugardad και επιβεβαιώνω πως μέσω adb το here εγκαθίσταται κανονικότατα. Μεγάλο ευχαριστώ στον sugardad και στην ομάδα. Η μόνη εφαρμογή που συνεχίζει να μου κρασάρει και να μην παίζει είναι τα υπολλογιστικά φύλλα του google drive. Δεν έχω εικόνα τι στο καλό μπορεί να φταίει εκεί. Θα περιμένω το πρώτο update και βλέπουμε.
-
Καλησπερα σε όλους, Όπως είπα και νωρίτερα και σε μένα όλα καλά. Μάλιστα δεν έχω θέμα με την μπαταρία όπως γράφουν αρκετοί φίλοι. Αυτό που είδα και με ενδιαφέρει είναι η μέθοδος εγκατάστασης του here maps που πρότεινει ο sugardad. Θα μπορούσε κάποιος να δώσει έναν συνοπτικό οδηγό να μην κάνουμε καμιά πατάτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καταγράφω τις πρώτες εμπειρίες μετά από 2 ημέρες χρήσης στο mi 4. Σε γενικές γραμμές ταχύτατη και με μικρές ανανεωτικές πινελιές. Από άποψη σταθερότητας άψογη μέχρι στιγμής. Όπως έχει αναφερθεί δεν δουλεύει το here αλλά θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου. Επίσης έχω θέμα με τα υπολογιστικά φύλλα του Google Drive. Δεν ανοίγει κανένα αρχείο και τα δουλεύω πολύ. Πέραν αυτών δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Για την κατανάλωση ακόμα δεν μπορώ να εκφράσω άποψη αλλά σίγουρα δεν είναι χειρότερη από την stable…
-
Τώρα αν σου πω ότι το έχω δει 10 φορές που το ρώτησαν άλλοι φίλοι θα με πιστέψεις; Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ευχαριστώ για την βοήθεια και την αμεσοτατη απάντηση.
-
Καλημέρα σε όλους, Στην προσπάθεια μου να βάλω την 6.1.21 απαιτείται να βάλω πρώτα την παρούσα 6.1.7. Επειδή έρχομαι από stable χρειάζεται να κάνω τα γνωστά wipes και factory reset. Μετά λοιπόν το fr όταν επανεκινει για κάποιο λόγο κρασαρει η εφαρμογή του mi account και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω την εγκατάσταση ώστε να μπω σε περιβάλλον λειτουργίας. Δοκίμασα να την παρακαμψω χωρίς wifi, επιλέγοντας παράλειψη κλπ αλλά τζίφος. Όταν πατάω επόμενο στην εύρεση συσκευής κρασαρει. Δοκίμασα επίσης να …
-
Ερώτημα: για εμάς με την stable 7.1.3 θα δουλέψει ο παραπάνω τρόπος χωρίς τα wipes? Αν απαιτείται αποκλειστικά ή χρήση της 6.1.17 πριν το flash της 6.1.21 τότε λογικά θα χρειαστούν τα wipes (fr βασικά) από την μετάβαση στην Dev. Σωστα;
-
Αυτό σκέφτηκα και εγώ τώρα φορτίζω για να ξαναφλασσαρω και ενημερώνω. Edit: με φλασσαρισμα του MOD ξανά έστρωσε. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
-
Ναι φίλε μου. Αν θυμάμαι καλά είχα κάνει εγκατάσταση και το MOD για τα ελληνικά με τους 160 χαρακτήρες.
-
Καλησπέρα σε όλους, στο redmi note 2 του πατέρα μου με stable 7.1.1 μου έχω θέμα με την εφαρμογή mi message. Παραθέτω την αναφορά : java.lang.VerifyError: Rejecting class com.android.mms.ui.SingleRecipientConversationActivity that attempts to sub-class erroneous class com.android.mms.ui.ConversationBase (declaration of 'com.android.mms.ui.SingleRecipientConversationActivity' appears in /system/priv-app/Mms/Mms.apk) at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Native Method) at java.lang.Class.ne…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Μόλις έβαλα παραγγελία για δύο τεμάχια 3/32. Οπότε αναμένοντας θα ήθελα να ρωτήσω σε τι χρόνους κινούμαστε για την λήψη του sms από την xiaomi; Έχει κανένας πρόσφατη εικόνα; Μετά το ξεκλείδωμα υποθέτω ακολουθούμε τα κλασσικά με αναβάθμιση μέσω update της rom ή recovery. Ευχαριστώ.
-
Αν σήμερα είμαστε γύρω στις 7500 μέλη στο miui.gr με τέτοιες συσκευές και με το τέρας να ακολουθεί (mi5) μέχρι τον Δεκέμβριο θα γίνουμε 15000 εύκολαααα. Σε ότι αφορά την συσκευή εμένα μου άρεσε πολύ. Επίσης που αρέσει που η xiaomi προσφέρει σε τέτοια επίπεδα τιμής μεταλλικό πίσω μέρος όπως και στο redmi note 3. Μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
-
Φόρεσα την νέα rom εχθές το βράδυ. Μέχρι στιγμής όλα ΟΚ. Εξαιρετική δουλειά και μια αίσθηση βελτίωσης της ταχύτητας του mi4. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.......
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες. Σωστοί οι admins κατ'εμέ. Δεν κόβουν ψήφους αλλά σαφώς η παρουσία των Ινδών και η κίνηση είναι μεγαλύτερη κυρίως λόγω του ότι οι Έλληνες χρήστες δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να παρακολουθούν εκείνο το φόρουμ αλλά το ελληνικό. Αυτό είναι και το κύριο επιχείρημα απέναντι σε κακοπροαίρετους εξ'Ινδιών ορμώμενους. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια. Ασχέτως των συσκευών, που μέχρι στιγμής εντυπωσιάζουν, η δουλειά που γίνεται εδώ μέσα…
-
Καλημέρα σε όλους. Ανήκω και εγώ σε αυτούς που θεωρούν πως το όλο θέμα (με τις κατηγορίες των φίλων Ινδών) δεν αξίζει τον χρόνο και την προσοχή μας, ούτε την φαιά (φίλε Sakoumidi πάντα καλοπροαίρετα) ουσία μας. Απλά αυτό που θέλω να προτείνω είναι η ανάπτυξη μια επίσημης απάντησης η οποία θα μπορούσε να εστιάσει σε 2-3 σημεία αποδεικνύοντας το αβάσιμο των κατηγοριών. Για εμένα αυτά είναι: 1. Ο Ινδός τονίζει πως πολλοί χρήστες δημιούργησαν νέα accounts και ψήφισαν μετά από 2-3 posts υπονοώντας πω…
-
Παράθεση από GnF: “Βασικά νομίζω η νίκη έχει ήδη γίνει, ειδικά αν αρχίσουν να μας βλέπουν σαν καλύτερο πελάτη. Άντε να δούμε. ” Δύσκολο θέμα θέτεις. Έστω ότι καταφέρνουμε και πείθουμε την οποιαδήποτε xiaomi να εξάγει στην Ελλάδα και επίσημα, με δημιουργία service center και εγγυήσεις κλπ. Το αποτέλεσμα λόγω φορολογίας επιχειρήσεων, ΦΠΑ κλπ θα είναι ένα καπέλο εύκολα +50% στις τιμές που αγοράζουμε χωρίς μάλιστα αυτό το ποσοστό να μεταφέρεται στις τσέπες της εταιρείας. Οπότε και πάλι μέρος των κατ…
-
Τώρα μπήκα και είδα 1041 με 986. Φαίνεται να σταθεροποιείται μια διαφορά ασφαλείας. Μπράβο σε όλα τα μέλη που κινητοποιήθηκαν. Βέβαια τίποτα δεν είναι τυχαίο αλλά θα αφήσουμε την ανάλυση για το τέλος. Admin αν είναι κοινοποιήσιμο, πόσα μέλη έχουμε στην κοινότητα; Για να δω τι ποσοστό των μελών κινητοποιήθηκε και ψήφισε.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από annonnaki: “Έβαλα 3 έρχονται και άλλες. ” Από διαφορετικά τηλέφωνα και λογαριασμούς ελπίζω... ” Βέβαια αρχηγέ μου.
-
Έβαλα 3 έρχονται και άλλες. Τους έχουμε όλους. Σιγά την Ινδία, τι να μας πουν;;; (1+ δις κόσμος ).