Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 550.

• Παράθεση από makymro: “Παράθεση από annonnaki: “μέχρι πόσα votes μπορώ να κάνω από την ίδια ip χωρίς να μας τα ακυρώσουν;;;; Γνωρίζει κανείς; ” ενα ” Που πάμε τότε ρε σύντροφοι;;; Εντός οικίας έχω 3 διαφορετικές συσκευές με 3 διαφορετικά accounts. Στην δουλειά άλλα 2 (χωρίς το δικό μου). +αλλά 4-5 (είναι γνωστοί μου που τους έστησα το κινητό). Πρέπει να τους στείλω link έναν έναν για να μπουν να ψηφίσουν. Έτσι θα γίνει. Hasta la victoria siempre............

• μέχρι πόσα votes μπορώ να κάνω από την ίδια ip χωρίς να μας τα ακυρώσουν;;;; Γνωρίζει κανείς;

• Την Δευτέρα έστησα το τρίτο μου redmi note 2 (16) με stable αυτήν την φορά (7.0.8). Ειλικρινά για τα 139 ευρώ (με θήκη κλπ η td έκδοση) το κινητό είναι κορυφαίο vfm. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Το πήρα για τον πατέρα μου και έχει πάθει την πλάκα του. Όχι με τίποτα σημαντικό (έπαιξε κανά τέταρτο με την ηλικία στην εμπρόσθια κάμερα......) αλλά με την αναβάθμιση που ένιωσε σε σχέση με ένα παλιό htc που είχε. Το ζόρι είναι πως πήγε στην δουλειά και το είδαν εκεί οι δικοί του και θέλουν λέει 2-3 πριν τα …

• Λίγα για τα μαλλιά μου γιατί θα παρεξηγηθούμε εεε;

• Αυτό το περίγραμμα πάντως δεν μπορεί να είναι του mi5. Τέτοια bezzels αποκλείεται. Και για mi pad δύσκολο το βλέπω λόγω των διαστάσεων (φαίνεται πολύ μακρύ). Εμένα μου φαίνεται συσκευή για την low end κατηγορία. Ίσως ένα νέο redmi;;;;;;

• Καλησπέρα σε όλους. Ερώτημα για redmi note 2 (φίλου). Έχει επάνω την 5.9.27 dev η οποία αν θυμάμαι καλά (εγώ την έβαλα όταν ήρθε από Κίνα) είχε το θέμα με το TWRP που κολλούσε και ήθελε να βγάλεις την μπαταρία για το reboot...... Θέλει να του βάλω την stable. Οπότε κάνω factory reset και wipes και μετά install από το twrp? (όπως κάνουμε και στις άλλες συσκευές δηλαδή) ή λόγω του κολλήματος που τρώει με το twrp θα έχω θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Από χθες είμαι και εγώ στην stable. Οι εφαρμογές επανέρχονται από το mi-cloud οπότε δεν έχασα τίποτα. Μέχρι στιγμής όλα ΟΚ. Δεν έχω εντοπίσει το παραμικρό. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην ομάδα.

• Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής ερώτημα: Είμαι στην 5.10.22 Dev αν πάρω backup από το recovery, κάνω όλα τα wipes βάλω την νέα stable και μετά κάνω restore θα δουλέψει; Για να μην χρειαστεί να στήσω το κινητό από την αρχή. Και όπως πάντα ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

• Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι παλιές και δεν είναι διαρροές αλλά εκτιμήσεις ίσως κάποιων ευφάνταστων αρθρογράφων. Ακόμα δεν έχουμε ιδέα πως θα μοιάζει η συσκευή αν και δεν περιμένω τίποτα τρελές διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτά που βλέπουμε παντού τριγύρω μας. Πάντως και σε μένα το double tap, edge tap και λοιπές καινοτομίες είναι απείρως προτιμότερα από το fingerprint read. Μόνο για εφέ είναι αυτό (με τα δικά μου μυαλά). Δεν με φαντάζομαι να το χρησιμοποιώ. Εννοείται ότι με ενδιαφέρει …

• Την περίμενα πως και πως αλλά πλέον με την 5.10.15 dev βγάζω κανονικότατα 2 μέρες μπαταρία και είναι και σταθερότατη. Οπότε το κίνητρο μου να την περάσω μικραίνει. Χάνουμε και το root......

• Πρόβλημα με 3g σε mi3

annonnaki - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Όχι ούτε 2g παίζει. Στην rom του mi3 δεν έχει Ρυθμίσεις Κινητής μέσα στα δίκτυα κινητής. Έχει "Ονόματα σημείου πρόσβασης" όπου βρίσκονται οι ρυθμίσεις για τα APN's (είναι κομπλέ). Σήμερα της είπα να πάει στην wind. Θεωρώ πως είναι θέμα σύνδεσης αν και δεν έχω τέτοια sim για να δοκιμάσω.

• Πρόβλημα με 3g σε mi3

annonnaki - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, Έχω δώσει το mi3 στην γυναίκα μου. Φοράω την stable 6.5.0. Για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορώ να συνδεθώ με 3g. Βασικά δεν γράφει τίποτα πάνω στο σήμα όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα. Ούτε Ε ούτε h+ τίποτα. Έχω βάλει τις ρυθμίσεις στο σημείο πρόσβασης τις οποίες παίρνει και αυτόματα βέβαια. Δοκίμασα και ένα clear cache. Τζίφος. Να τονίσω πως πριν τον Ιούλιο το είχα εγώ με wind και δούλευε κανονικά το 3g. Επίσης μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι κάρτα sim δεν είναι ενεργοποιημένη…

• Φίλε mass αυτα που γράφεις καλό είναι να τα προσέχεις λίγο περισσότερο. Η δική μου απάντηση αν ανήκα σε αυτούς που κάθονται και ξενυχτάνε για να ασχολούμαι εγώ ελάχιστα και να τρώω μασημένη τροφή θα ήταν πολύ πιο βαριά. Στο κάτω κάτω η περιγραφή για τις αλλαγές και την διαδικασία ήταν αναρτημένη πριν τις νέες rom. Άρα διάβασες τι γίνεται και μετά προχώρησες με δική σου ευθύνη. Επίσης αν είστε ευχαριστημένοι οι χρήστες με cm γιατί μπλέκετε με τέτοια "ταλαιπωρία";;;;; Εδώ δεν μιλάμε σε υπαλλήλους …

• Αν ισχύει αυτό που λες φίλε πως θα παίρνουμε backup; Επίσης έστω ότι παίρνουμε τώρα backup με το cwm και βάζουμε την νέα rom η οποία όμως δεν υποστηρίζει το restore αυτού του backup, πως ακριβώς το φορτώνουμε σε περίπτωση προβλήματος; Με λίγη καλή θέληση θα προσαρμοστούμε και ίσως βελτιώσει η xiaomi το δικό της recovery.

• Παράθεση από panmou: “πότε προβλέπεται να πάρει Lollipop το mi4?” Για κάποιο λόγο δεν θέλω να πάρω γλειφιτζούρι. Για να το θέσω καλύτερα θέλω να πάρει η συσκευή αλλά θα αργήσω πολύ να την βάλω γιατί θεωρώ βέβαια την υποβάθμιση της διάρκειας της μπαταρίας (για εμένα πολύ σημαντικό). Το κινητό με την 5,9,24 πετάει αλλά έχει μειωθεί ήδη η απόδοση της μπαταρίας σε σχέση με την v6 stable 6.5.0. (2 μέρες γεμάτες) Αν πάμε σε lollipop θα ζοριζόμαστε να βγάλουμε την μέρα (τουλάχιστον στην αρχή).

• Έβγαλε την εφαρμογή και ξεπεράστηκε το πρόβλημα. Πρώτη φορά το άκουσα. Θα του κάνω αναβάθμιση με την επόμενη και θα το δοκιμάσω πάλι.

• Ερώτημα: με πήρε τώρα φίλος που το έχει με την gtv 5.9.18 και μου λέει πως όταν πάει να μπει σε wifi router του βγάζει "Σφάλμα Πιστοποίησης" και δεν συνδέεται. Το δοκίμασε σε δύο διαφορετικά routers και τα έκανε και επανεκκίνηση. Το μόνο σχετικό που μου ανέφερε είναι ότι έβαλε την γνωστή εφαρμογή Greek WPA finder. Υπάρχει περίπτωση αυτή η εφαρμογή να του δημιούργησε το πρόβλημα; Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και πως λύνεται; Να σημειώσω πως στο ίδιο router έπαιζε μέχρι πριν από λίγο. Ευχ…

• Το θέμα με το recovery με απασχόλησε και μένα. Δεν μου άρεσε καθόλου και όντως κολλούσε. Εγώ δύο φορές στο στήσιμο χρειάστηκε να βγάλω μπαταρία. Ήταν η πρώτη επαφή με twrp και σίγουρα θα προτιμούσα το cwm. Αν ισχύει η αλλαγή του θέματος τότε θα πρέπει να γίνει (αν είναι εφικτό) στην επόμενη rom. Μπορεί να το κάνει ο χρήστης;;;;;

• Την φόρεσε κανένας; Πρώτες εντυπώσεις; Με χαλάει η έλλειψη το root αλλά και ο σχεδιασμός για κατάργηση του cwm recovery. Υποθέτω θα έχει το recovery της xiaomi έτσι;

• Ερώτημα: Έκανα μια πατάτα με το mod για την stock εφαρμογή mms και μπήκα recovery να κάνω factory reset. Εκεί έχει κολλήσει κανένα δεκάλεπτο και γράφει πως κάνει reboot. Είναι φυσιολογικό να αργεί τόσο; Καμιά ιδέα; Επίσης που στο καλό βρίσκονται τα mods για προηγούμενες roms, βρίσκω μόνο τα τελευταία. Ευχαριστώ.