Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 550.
-
Νομίζω ότι έχει ειπωθεί νωρίτερα πως πλέον μόνο μέσα από την αναβάθμιση γίνεται φίλε. Δεν κάνεις κάτι λάθος.
-
Αρχικές εντυπώσεις πολύ θετικές. Παρατήρησα αλλαγές στον κατάλογο των πρόσφατων κλήσεων και των επαφών όπου φαίνονται πλέον οι εικόνες των λογαριασμών. Γενικά πολύ καλή αίσθηση. Έχει εντοπίσει κανένας κάποιο πρόβλημα;;;;
-
Παράθεση από iliasnous: “Ωχχχ....αυτό είναι καλο? Δεν έχω κ εμπειρία...πρώτο Xiaomi....” Και εγώ είμαι εν αναμονή παραλαβής φίλε. Οπότε τα σχόλια σου είναι απαραίτητα. Με γεια.
-
Καλησπέρα, επειδή είμαι στο στάδιο παραγγελίας redmi note 4g και βλέπω πως υπάρχουν ξεχωριστές rom για το μονόκαρτο και το δίκαρτο θέλω να ρωτήσω το εξής:Να προτιμήσω το μονόκαρτο που έχει την τελευταία 5.1.0. v6 ή να πάω στο δίκαρτο; Ρωτάω καθώς δεν είναι τόσο σημαντική για τον χρήστη η δεύτερη sim αλλά αν δεν υπάρχει διαφορά θα το προτιμήσει. Ευχαριστώ.
-
Λοιπόν σύντροφοι και συντρόφισσες έχω ξάδερφο ο οποίος θέλει να μπει στην παρέα της miui-xiaomi. Μιλάμε για συσκευή στα 150-180 ευρώ οπότε κοιτάω για redmi note. Θέλω να ρωτήσω το εξης: ποια συσκευή να πάρουμε, είδα redmi note με 1 και 2 gb ram οπότε μιλάμε σίγουρα για 2. Ειδα διαφορετικά cpu's. Ποιο είναι το νεότερο (καλυτερο-γρηγοροτερο); Υπάρχει stable v6; Έχει σοβαρά θέματα είτε η συσκευή είτε η rom; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
-
Καλά σοβαρά μιλάμε τώρα, 410 ευρώ; Όντως εξαιρετική τιμή για αυτά που αγοράζεις αλλά παραμένει πολύ ψηλά για τα δικά μου μέτρα. Όχι τίποτα άλλο έχω και τον γάμο τον άλλο μήνα και αν ακούσει η γυναίκα μου 410 ευρώ κινητό θα έχουμε παρατράγουδα....... Μετά τον γάμο το βλέπουμε. Πάντως το ότι το προσφέρουν σε τόσο χαμηλή τιμή είναι θετικό σημάδι, ίσως κινηθεί πτωτικά μέσα στο καλοκαίρι. Αν βγει και mi5 μάλιστα ακόμα καλύτερα. Εννοείται ότι περιμένουμε πλήρες hands on review μην σου πω θα κανονίσουμ…
-
Επειδή και εγώ είμαι στην ίδια φάση ακριβώς (ενδιαφέρομαι έντονα) να σημειώσω πως αν και ψάχνω δεν βρίσκω καν ένα βίντεο στο youtube που να δείχνει υπερθέρμανση στο note pro. Μέχρι στιγμής θεωρώ πως πέραν των αναφορών σε φόρουμς κτλ (που το 90% τουλάχιστον είναι αναπαραγωγή) δεν υπάρχουν αποδείξεις. Πιστεύω πάντως για να ακούγεται τόσο κάτι παίζει. Από την άλλη δεν μπορούν να βγαίνουν δύο μεγάλοι κατασκευαστές (xiaomi & qualcomn) και να λένε είναι όλα ΟΚ γνωρίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα. Προφανώ…
-
Διάβασα και εγώ στο διεθνές παρόμοια σχόλια με αυτά του astan1990. Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορούν συσκευές με διαφορετικό hardware (θα μου πείτε ποιος ξέρει να απαντήσει;;;;;)? Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τόσο διαφορετικές εμπειρίες με τις ίδιες συσκευές. Εμένα το κινητό πετάει και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα με την stable (εδώ και καιρό). Πέραν αυτών που εντοπίζονται και επιλύονται (όπως το locator στην τελευταία). Η μπαταρία μου πάει δύο μέρες (με wifi και 3g μονίμως ανοιχτά) αλλά είμα…
-
Επειδή και εγώ δεν έχω παρατηρήσει τι ακριβώς εννοείς εξήγησε λίγο ποιο είναι το πρόβλημα με τα χρώματα στον ήλιο. Ίσως κάποιο screenshot; Νομίζω το είχα διαβάσει και στο αγγλικό το φόρουμ (δεν θέλω να ψάξω τώρα) αλλά και τότε είχα την ίδια απορία.
-
Φίλε Θάνο, Μου φαίνεται πολύ περίεργο το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και μου θυμίζει κάτι παρόμοιο που αντιμετώπισα με την developer (κάποια έκδοση 2-3 μήνες πίσω) σε κινητό συγγενικού μου προσώπου. Η συσκευή ήταν σαν "δαιμονισμένη" και έκανε τα δικά της. Εγώ το έλυσα με full wipes + clean install. Αν εσύ λες πως το έβγαλε και σε δεύτερη συσκευή τότε θα μπορούσαμε να βρούμε τι στο καλό το προκαλεί με αντιπαραβολή δεδομένων. Κάτι που του βάζεις εσύ, κάποια εφαρμογή ίσως το τρελαίνει. Θα πρότεινα …
-
Το ερώτημά μου είναι γενικής φύσης απλά το απευθύνω εδώ γιατί φοράω την νέα stable. Ξέρει κανείς αν και πως μπορεί να αλλάξει το χρώμα των γραμμάτων στην μπάρα ειδοποίησης; Έχω εταιρικό logo στην homescreen με λευκό layout και δεν φαίνονται τα γράμματα της μπάρας ειδοποίησης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω για το θέμα του encoding των ελληνικών χαρακτήρων στην stock εφαρμογή. Θυμάμαι ότι είχε υπάρξει fix το οποίο είχε ενσωματωθεί στις developer roms. Τώρα στην stable εγώ δεν το έχω και σπάει το μήνυμα κάθε 6 χαρακτήρες. Μπαίνει από επάνω σαν πρόσθετο; Ξέρει κανείς που βρίσκεται; Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα σε όλους. Αδερφέ το έχω ξαναακούσει και έχω την εντύπωση πως δημιουργείται από την καταστολή θορύβου από 2 μικρόφωνα. Συμβαίνει μετά από λίγο αφού ξεκινήσεις μια κλήση; Δοκίμασε να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις->ήχος->Καταστολή θορύβου στις κλήσεις και επέλεξε από 1 μικρόφωνο.
-
Έχω ένα ερώτημα. Από την στιγμή που έβαλα την stable μου αργεί πολύ (η δεν κάνει καθόλου) ο συντονισμός στο hangouts και το gmail. Πρέπει να μπω στην εφαρμογή και τότε συγχρονίζει. Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένος ο αυτόματος συγχρονισμός, στις ειδοποιήσεις της μπάρας είναι ενεργοποιημένος. Τι μπορώ να τσεκάρω για το θέμα αυτό;
-
Καλημέρα σε όλους. Είμαι 2 μέρες στην stable 3.9.0 και έχω να πω μόνο καλά. Πολύ σταθερή, κανένα πρόβλημα με ram και πολύ smooth. Ειδικά στην αίσθηση αφής εκπλήσσομαι που συνεχώς βελτιώνεται η κινητάρα μας. Βέβαια κατ'εμέ είναι πολύ άδικο να την συγκρίνουμε με την developer rom γιατί ακριβώς η μία είναι rom που δοκιμάζει νέα πράγματα και η άλλη είναι αυτή που έχει ενσωματώσει ότι αποδεικνύεται αρκετά καλό. Το ζήτημα είναι ότι πλέον με την stable η πλατιά μάζα των χρηστών χάνουν σταδιακά το ενδια…
-
Αν και η αρχική εντύπωση ήταν θετική τωρα θεωρώ πως η Ρομ έχει αρκετά θέματα. Το θέμα με τον launcher μου το κάνει και αυτή και επιπλέον είναι η πρώτη φορά που το κινητό μου κολλάει λόγω έλλειψης ram (το κάνει στο παιχνίδι εύρηκα).
-
Επιβεβαιώνω και εγώ την επανεκκίνηση του launcher όταν βγαίνεις από chrome. Όχι συνεχώς αλλά το είδα 2 φορές από το Σαββατο που έβαλα την 5.2.6 (στις 30+ χρήσεις του chrome). Εγώ δεν το είχα παρατηρήσει μέχρι την 5.2.6 (stock θέμα, ταπετσαρίες από zedge) Σε γενικές γραμμές πάντως μου άρεσε η νέα rom. Δεν έχω δει κάποιο crash ή κάποιο πρόβλημα. Ερώτημα αν και λίγο άσχετο με το θέμα μας (συγνώμη): Είδα stable, έχουμε σχόλια από κανέναν; Ενδιαφέρομαι για το mi4 του αφεντικού μου, να μην του κάνω εβ…
-
Ερώτημα: σε mi4 με 5.1.23 όταν καλώ ή δέχομαι κλήσεις δεν μπου βγάζει τις φωτογραφίες του google account του ανθρώπου που καλώ/με καλέι. Έψαξα και δεν μπόρεσα να βρω την επιλογή. Ξέρει κάποιος από που το ρυθμίζουμε;;;; Ευχαριστώ.
-
Στον chrome το κάνει μόνο στην οριζόντια θέση. Έχει επισημανθει στο διεθνές φόρουμ αναμενουμε φιξ (όχι μπύρα). Κατεβάζω να δοκιμασω και γω.