Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 550.
-
Καλημέρα σε όλους. Κατεβάζω την νέα rom και εγώ. Ερώτημα που πιθανόν προκύπτει από χαμένα επεισόδια: Την αλλαγή ταπετσαρίας στην οθόνη κλειδώματος πως την κάνουμε; Αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν την έκανα από Ρυθμίσεις->Ταπετσαρία και εκεί είχε επιλογή για την οθόνη κλειδώματος. Τώρα στην 5.1.9 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Παράθεση από Deus164: “ τα νούμερα τα τσέκαρα με το GSam Battery και το Current widget από το playstore και κατέληξα στο συμπέρασμα η ποιο γρηγορη φόρτιση για το mi3 γίνετε μονο με φορτιστές Xiaomi! ” Συγνώμη για την συνέχεια του off topic αλλά συμφωνώ και εγώ. Μετρήσεις ισχύος δεν έκανα όπως εσύ αλλά μέτρησα χρόνους φόρτισης με μια σακούλα φορτιστές και καλώδια. Ακόμα και μεγαλύτεροι φορτιστές (1,5 - 2A) φορτίζουν το κινητό σε περισσότερο χρόνο. Είχα και ολόκληρο πίνακα στο σπίτι με μετρήσεις. …
-
Σωστός. Προχώρησα σε update στην 5,1,9, Φαίνεται πως συνήλθε και επανέκτησα τον έλεγχο. Ευχαριστώ και πάλι. Θα πάρω και την 5 για αρχείο και βλέπουμε αν θα την βάλω.
-
όχι είχα την τελευταία v5 (αυγούστου) και τα χριστούγεννα έβαλα την v6. Δεν έχω προσπαθήσει downgrading. Θέλω να κάνω επαναφορά αλλά δεν μπορώ να πάρω back up. Επίσης δεν βλέπω τον εσωτερικό δίσκο όταν το συνδέω. Το δείχνει στα φωτογραφική μηχανή και βλέπω μόνο κάποια αρχεία της κάμερας (αλπμουμ κτλ).
-
Καλησπέρα και πάλι. έχω ενα σοβαρό θέμα. Σε mi3 είχα εγκαταστήσει με τον updater την 4.12.26. Με πήρε ο κάτοχος (ξάδερφος) γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα. Το κινητό συμπεριφέρεται μόνο του. Δεν λειτουργεί πλήθos εφαρμογών. Δεν ανοίγει το κέντρο ασφαλείας (θέλω να δώσω root acces στο titanium back up για να σώσω αρχεία και να κάνω τα wipes). Μπαίνεις στις ρυθμίσεις και προχωράει μόνο του χωρίς να το αγγίζεις. Επίσης όταν το καλείς χτυπάει μετά τον τρίτο τέταρτο χτύπο. Δεν ξέρω αν σας ακούγεται πε…
-
πέστο ρε δάσκαλε και έχω διαβάσει όλο το φόρουμ. Θα στρώσω την τρέχουσα v6. Ευχαριστώ πολύ.
-
Καλησπέρα σε όλους Το ζήτησα και στην γενική συζήτηση του Mi3. Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε οδηγό για downgrading στην τελευταία v5 gtv καθως δεν μπορώ να την βρω. Ευχαριστώ και συγνώμη για την επανάληψη.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Προχθές έκανα αναβάθμιση το mi3 του ξαδέρφου μου στην προηγούμενη v6. Για κάποιο λόγο δεν του αρέσει και θέλει να τον γυρίσω στην τελευταία v5. Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει στην τελευταία v5 gtv (πάντα) και κυρίως στον τρόπο επιστροφής σε παλαιότερη έκδοση γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω. Προφανώς δεν ψάχνω σωστά ένα θέμα που το έχω διαβάσει 20 φορές.............. Ευχαριστώ.
-
Εντοπίστηκε. Ο κύριος λογαριασμός μου είναι σε private domain και δεν έχει ενεργοποιημένο το google wallet. Μπήκα με τον δεύτερο και σύνδεσα την κάρτα.
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά με δυνατη συνέχεια. Ερώτημα: πως στο καλό προσθέτω στοιχεία κάρτας στον λογαριασμό στο play store; Αν πάω στον λογαριασμό στο play store μου βγάζει σφάλμα και δεν μπορώ να το προσθέσω.
-
Μπράβο σε όλους. Μεγάλη επιτυχία. Να τα βλέπει η xiaomi να φέρει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για να ταίζει όλη την Ευρώπη. Εγώ έχω μετατραπεί σε reseller τους και όποιος βλέπει το mi3 μου θέλει να παραγγείλει. Τώρα περιμένω το πρώτο mi4. Χρόνια πολλά με υγεία.
-
Καλά είμαστε αλλά αν προσπαθήσουμε περνάμε και τους Ρώσους. Καλή επιτυχία
-
Αυτά είναι μπράβο, δεν εχει σημασια το κόστος η κίνηση μετράει. Ρε λες να μας κάτσει η θήκη του mi4 και να έχουμε καλή δικαιολογία για αναβαθμισή του mi3 (ποιος ακούει την γυναίκα).
-
Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά καλησπέρα βλέπω μια αισθητή διάφορα προς το χειρότερο στην διάρκεια της μπαταρίας και στο σήμα wi fi με τις 2-3 τελευταίες ρομ.. Το έχει παρατήρηση κάποιος άλλος ή είναι μόνο σε μένα? Καμία ιδέα? ” Καλημέρα σε όλους, Εγώ νομίζω πως στο θέμα της μπαταρίας υπάρχει βελτίωση (και μάλιστα σημαντική). Με ανοιχτά 3g, gps, wifi μόνιμα (όμως είμαι το 90% της ημέρας σε χώρους με wifi),30 λεπτά κλήσεις (ανά ημέρα) και 1 ώρα πλοήγηση - όλα αυτά κατ'εκτίμηση - και μου κρατάει δύ…
-
Εγώ πάντως με θέλω να αναφέρω την αισθητή βελτίωση της απόδοσης της μπαταρίας. Εχθές το βράδυ μετά από 2 ημέρες χρήσης ήμουν στο 25% (ανοιχτά wifi, 3g, gps μόνιμα). Εννοείται πως μιλάμε για κλήσεις, browsing αρκετό (κυρίως στο 3g) και λίγο gaming. Σε γενικές γραμμές δεν έχω εντοπίσει τίποτα που να χαλάει ή να κρασάρει. Για τα δικά μου δεδομένα είμαστε πολύ καλά.
-
Παράθεση από Pallaros: “Πωπω παιδιά η μπαταρία με τη νέα rom απλά δεν τελειώνει !!! Έχω πάθει πλάκα, όλη τη νύχτα αναμμένο έφαγε 1% !! Και με ομιλία χθες κάνα μισάωρο συνολικά έχει φτάσει 98% !! Ντάξει, ολ δε μάνευ που λέμε, παίζει και το location, μεταφράσεις super, με βλέπω να μη ξεκολλάω από την 4.10.31 χαχαχαχαχα !! Συγχαρητήρια ρε μάγκες είστε φοβεροί !!” Και εμένα η αρχική μου εντύπωση ήτα αυτή αλλά εχθές άρχισε να πέφτει σαν τρελή (η μπαταρία). Το φόρτισα το βράδυ και σήμερα πάλι τα ίδια.…
-
αλημέρα και από εμένα. Μόλις πέρασα την 17.10 (από recovery με wipe cache και wipe davlik cache) αλλά για κάποιο λόγο δεν ανοίγει καμία εφαρμογή. Ούτε στις ρυθμίσεις δεν μπαίνει. Ότι και να διαλέξω πάει να το ανοίξει και κλείνει σε μισό δευτερόλεπτο. Προφανώς έκανα κάποια πατάτα. Τι προτείνετε σε αυτήν την περίπτωση;;;;;;; edit Δεν μπορώ να μπω και στην αναβάθμιση για να ξαναφλασσάρω edit2 έκανα επανεκκίνηση και συνήλθε. Περίεργο. Όλα καλά πλέον. O task manager που ήταν στην v5 με παρατεταμένο π…
-
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ακόμα στην 4.6.29 (γιατί απλά είναι σταθερή σαν τα βουνά). Τώρα σκέφτομαι πως ήρθε η ώρα να έρθω σε επαφή με την v6 η οποία, αν καταλαβαίνω καλά, είναι σταθερή σε ικανοποιητικό βαθμό. Ερώτημα: Με το wipe cache partition, advanced/wipe dalvik cache διαγράφονται τα δεδομένα από τις εφαρμογές (λογαριασμοί mail, game progress κτλ);;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Ασχέτως αν αργήσει η μετάφραση, ασχέτως αν η 6 έχει κενά (γενικά όχι μόνο γλώσσας) και bugs θεωρώ πως στα παιδιά που αφιερώνουν τόσο χρόνο και κόπο αξίζουν συγχαρητήρια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα. Ερώτημα τώρα (πιθανώς χαζό ερώτημα): Αν κάποιος χρήστης φοβούμενος bugs, crushes κτλ δεν θέλει να λάβει την 6, θα συνεχίσει να λαμβάνει updates στην v5 και με ποιον τρόπο δεδομένου ότι στον ota updater θα υπάρχει σε αναμονή η v6? Ευχαριστώ.
-
Θέμα με χαρακτήρες sms mi3w
ΜήνυμαΕίχα στο μυαλό μου μια λύση που είχα διαβάσει κάπου στις συζητήσεις αλλά προφανώς η χρήση μιας εφαρμογής που λύνει το πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολη. Ευχαριστώ φίλε.