Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-550 από 550.

• Θέμα με χαρακτήρες sms mi3w

annonnaki - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους, Η λύση έχει περιγραφεί σε κάποια άλλα θέματα αλλά δεν μπορώ να την εντοπίσω (wsm tools, mi-tools κτλ). Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να υπάρχει καταγεγραμμένο σε ένα ξεχωριστό θέμα η λύση για την αύξηση των χαρακτήρων στην default εφαρμογή καθώς δέχεται μέχρι 60 ελληνικούς χαρακτήρες ανά μήνυμα. Μπορεί κάποιος να περιγράψει αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο αυξάνουμε τους ελληνικούς χαρακτήρες σε 160; Ίσως θα έπρεπε να μπει και στους οδηγούς για την συσκευή μας. Ευχαριστώ εκ των…

• Χωρίς να θέλω να σπάσω τα νεύρα των φίλων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε άλλες συσκευές, στο mi3w η 3.18 πετάει. Η αίσθηση μου είναι ότι έχει γίνει πιο smooth η κύλιση και καλύτερη λειτουργία των browser (chrome & cm) που μου έκαναν κάτι τρελά με την 3.17. Επίσης για κάποιο λόγο στο antutu ανέβηκε στις 36000+.

• Εγώ μόλις την έβαλα χωρίς πρόβλημα. Mi3w.

• Ερώτημα - αναφορά μικροπροβλήματος. Καλησπέρα σε όλους. Να αναφέρω ένα θεματάκι. Έχω βάλει ήχους κλήσεις, ειδοποιήσεων κτλ από zedge. Κάποιες φορές όταν π.χ. λαμβάνω ένα mail πάει να χτυπήσει ο ήχος και πριν ακουστεί, ακούγεται ένα μπέρδεμα (έχω την εντύπωση με τον ήχο κλήσης). Πιο καθαρά: Το πρώτο μισό ή ένα τρίτο του δευτερολέπτου ακούγεται ο ήχος κλήσης και μετά ο καθορισμένος ήχος ειδοποίησης. Άρα το πρόβλημα είναι το zedge ή η ρομ; Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Ευχαριστώ.

• Μόλις φλάσαρα το fix και κατεβάζω. Ερώτημα: Κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα μετά από αποτυχημένο ΟΤΑ update της Rom (μετά διάβασα πως ακόμα δεν είναι έτοιμο κτλ) μου δημιούργησε ένα system 2 που φαίνεται στην recovery. Υποθέτω ότι τότε έγινε. Τώρα δείχνει system 1 (active) και system 2. Τι έχει γίνει και πως διορθώνεται; Υπάρχει κίνδυνος; Τώρα που φλάσαρα το fix μου έβγαλε ένα μήνυμα για disable fix on system 2 και πάτησα yes πριν κάνω επανεκκίνηση. MI3W Ευχαριστώ.

• Βλέπω νέο τίτλο 3.16. Ξεκίνησε το upload της 3.16;;;;; Μπράβο ρε παιδιά ειλικρινά, αν και η 3.15 σε εμένα δεν είχε το παραμικρό bug αυτήν την βδομάδα που την χρησιμοποίησα.

• Το θέμα κάρτες μνήμης είναι μεγάλο. Και εγώ έχω κακή εμπειρία αλλά τις Kingston τις είχα σε υπόληψη. Εμένα η ιστορία μου φαίνεται απλά για ελαττωματική κάρτα. Άλλαξε την να ησυχάσεις. Έχω ακούσει πως κάποιες συσκευές (είτε είναι κινητά, είτε ψηφιακές είτε pc με card readers κτλ) δημιουργούν προβλήματα λόγω μη σταθερής τάσης στις επαφές και καταστρέφουν τις κάρτες (ή τα sticks). Ίσως κάποια συσκευή σου την χάλασε και το πρόβλημα βγήκε στο κινητό (ή το ίδιο το κινητό). Αναμένουμε ενημέρωση rom σήμ…

• Καλημέρα, Αν δεις στο θέμα που αναφέρει ο tora33 υπάρχει χρήστης ο οποίος είχε παρόμοιο θέμα (κολλούσε στο χρυσό mi). Δοκίμασε στο miflash την επιλογή advanced και διάλεξε το flash_all.bat Εγώ εχθές χρειάστηκε να το κάνω έτσι καθώς δεν έκανε flash.

• Λοιπόν παρελήφθη, φοβερή συσκευή, εξαιρετικές πρώτες εντυπώσεις. Πριν την φορτώσω και μετά έχω θέμα με backup είπα να βάλω την rom (την 4.6.27 όπως με συμβούλεψε ο φίλος Geowrc). Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει τον updater. Το πήρα και από την ρομ (updater.apk) και δεν μου το κάνει εγκατάσταση. μου βγάζει μήνυμα Σφάλμα Ανάλυσης. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι φοράει rom με 4,3 και το updater.apk είναι από 4,4;;;; Να πάω για flash με τον τρίτο τρόπο; Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται πιο επικίνδυνος …

• Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Περιμένω σήμερα παραλαβή του mi3w και έχω διαβάσει αρκετά ώστε να μπορώ να προχωρήσω από το απόγευμα στην παραμετροποίηση της συσκευής. Το κινητό θα έρθει με την multi και θέλω να περάσω την ελληνική αλλά προβληματίζομαι για το ποια rom είναι η κατάλληλη για εμένα. Οπότε: 1. Επειδή δουλεύω πολύ το gmail από το κινητό προφανώς η 3.13 δεν είναι για εμένα (μέχρι να λυθεί στα σίγουρα). 2. Η νέα stable είναι ΟΚ (αν έχει εικόνα κάποιος) ή να πάω …