Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ REDMI 4 PRO
LeoR - - Ο καφενές μας
Μήνυμαναι εχει φουσκωσει το κινητο και δεν κραταει καθολου. Του πατερα μου ειναι αλλα ναι μπαταρια ειναι.
-
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ REDMI 4 PRO
LeoR - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα! Θελω να κανω μια αλλαγη μπαταριας σε ενα redmi 4 pro. Μπορειτε να προτεινετε καποιο μαγαζι με χαμηλο κοστος; Αν ξεπερναει τα 30 τοτε σκεφτομαι να την κανω μονος μου την αλλαγη που δεν ειναι και κατι δυσκολο.. Απ οτι εχω δει μπαταρια με 13 ευρω βρισκεις. Ευχαριστω!
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, κατάφερες κάτι ? ” Καλημερα! Με το fast flash πρωτον οταν κανω boot με power button και volume up δεν μου δειχνει καποιο καλωδιο κτλπ. Μονο mi. Δευτερον στο device manager δεν μου εμφανιζεται καπου το κινητο. Προχωραω την διαδικασια επιλεγω china για την Rom και μενει στο no download running.
-
Παράθεση από NasDriver: “Drivers, επιλογές 1 & 3 ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 Και κατέβασε από δώ την global fastboot rom (Redmi 4 prime) προς το τέλος της σελίδας ---> Xiaomi MIUI Official Forum ” Οκ τα εκανα. Μετα απο αυτα ομως; Μεσω Mi flash παλι λεει critical partition flashing is not allowed. Που απ οτι εψαξα ειναι για το Bootloader.
-
Παιδια καλησπερα. Χρειαζομαι βοηθεια καθως εχω φαει ωρες για να βρω λυση χωρις αποτελεσμα. Εχω redmi 4 pro. Πηγε να κανει αναβαθμιση και εγινε Bricked. Εμφανιζει μονο λογοτυπο Mi. Σκετο. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να μπει σε fastboot. Το bootloader απ οτι ειδα ειναι κλειδωμενο. Αμα βαλω Miflash unlock μεσω Pc Μου λεει mi unlock status. Και καλα λογικα να το ενεργοποιησω μεσω κινητου το οποιο δεν ανοιγει. Βοηθεια γιατι εχω απελπιστει!