Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 221.

• Εστω οτι σβηνω μια στοκ εφαρμογη (τη μουσικη στην περιπτωση μου... την απεγκατεστησα εντελως μεσω es file explorer και την ξαναεγκατεστησα με apk αρχειο απο το app.mi.com με το σκεπτικο να εχει την επιλογη για online μουσικη και download, οπως στη china stable εκδοση... αλλα πλεον ειναι απλα η εφαρμογη χωρις την επιλογη αυτη, και στα αγγλικα...) Αν θελω να ξαναεχω την εφαρμογη στα ελληνικα, πρεπει να κανω factory reset και flash, η μπορω απλα να την ξανασβησω, και μετα απλο φλασαρισμα της ρομ με…

• Σε mi5 εχω βελτιωμενη ποιοτητα ηχου κλησεων, συγκριτικα με εκδοση αρχων ιουλιου περιπου Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπερα στην ομαδα!! Ενδιαφερομαι για αγορα κινητου για τον πατερα μου, οχι απαραιτητα κινεζικο, αν και μαλλον για εκει προσανατολιζομαι... Ειναι καποιες μεταβλητες που κοιταω γενικα, οποτε αν εχει καποιος κατι υπ'οψιν του θα το εκτιμουσα πολυ Λοιπον: 1. Τιμη εως 150€ περιπου 2. Καλη μπαταρια (~3000mah+ φανταζομαι... Να κραταει μια μερα σιγουρα ασ πουμε!!) 3. Dual sim + ξεχωριστη υποδοχη για sd 4. 5,5 inch 5. 2+ gb ram (με ερωτηματικο..) 6. Ελληνικη γλωσσα (δεν σκοπευω να ασχοληθω με ροοτ, φλα…

• Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια επιλογή, αλλα δεν γίνεται πλέον εναλλαγή μπροστινή/πίσω κάμερα με απλό swipe down του δακτύλου;; μου άρεσε πολύ αυτό το χαρακτηριστικό Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά παιδιά!! Πολύ εύκολο το update σήμερα μέσω του updater+ 3 τελίτσες!! (και για πρώτη φορά, στην κατάσταση τηλεφώνου δεν μου έβγαλε καθόλου την πληροφορία by xiaomi.eu.. συνήθως μου το έβγαζε, οπότε έκανα 2ο ή και 3ο ινσταλλ τη ρομ...) + κανένα πρόβλημα επίσης με dolby atmos και supersu!!

• Παράθεση από anton1z001: “Παράθεση από MIUI_ART: “ Παράθεση από anton1z001: “Xiaomi mi5 Κλασσικα το προβλημα με: 1.by xiaomi.eu στις πληροφοριες τηλεφωνου (αντι για xiaomi-miui.gr) 2. χωρίς dolby atmos 3. δεν μπαίνει σε recovery mode ” Ποια ROM είχες στην συσκευή σου πριν κάνεις το Flash ? Αν έχεις πρόβλημα με το Recovery θα πρέπει από Fastboot Mode (Πατημένα ταυτόχρονα το Volume Down & Power) να κάνεις FLash το παρακάτω Recovery. => twrp3_Miui8_Gemini.zip - Θα κάνεις extract το recovery.img στο…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anton1z001: “Xiaomi mi5 Κλασσικα το προβλημα με: 1.by xiaomi.eu στις πληροφοριες τηλεφωνου (αντι για xiaomi-miui.gr) 2. χωρίς dolby atmos 3. δεν μπαίνει σε recovery mode ” Ποια ROM είχες στην συσκευή σου πριν κάνεις το Flash ? Αν έχεις πρόβλημα με το Recovery θα πρέπει από Fastboot Mode (Πατημένα ταυτόχρονα το Volume Down & Power) να κάνεις FLash το παρακάτω Recovery. => twrp3_Miui8_Gemini.zip - Θα κάνεις extract το recovery.img στον φάκελο που έχεις το ADB -…

• Xiaomi mi5 Κλασσικα το προβλημα με: 1.by xiaomi.eu στις πληροφοριες τηλεφωνου (αντι για xiaomi-miui.gr) 2. χωρίς dolby atmos 3. δεν μπαίνει σε recovery mode

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από anton1z001: “εκτός από αυτό το θεματάκι με τις πληροφορίες συσκευής (συνεχίζει να γράφει by xiaomi.eu ... εκτός κι αν προηγηθεί factory reset). ” Αυτό είναι μία ένδειξη πως δεν πέρασε το Patch της Ελληνικής ROM.Ένα δεύτερο Flash της ROM από το TWRP Recovery θα βοηθούσε. ” Και πάλι τίποτα.... Μου φαίνεται ο μόνος τρόπος είναι με wipe data... Δεν ξέρω γιατί... EDIT 1: Factory reset και ξανα flash τη ρομ, ολα οκ [Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος παρ'όλα αυτά, όταν …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα Wipe καθώς τα κάνει μόνη της η ROM μέσα από το Script που τρέχει. H ROM για την συγκεκριμένη συσκευή όπως και σε μερικές άλλες , κάνει εγκατάσταση σε 2 στάδια. Πρώτα περνάει την ευρωπαϊκή από το xiaomi.eu που έχουμε ως Source, και αμέσως μετά κάνει το Patch με την Ελληνική Version. Για κάποιο λόγο ίσως τερματίζει το πρώτο στάδιο, και δεν προχωρά στο Patch της Ελληνικής. Μπορεί να είναι καθαρά θέμα Recovery και θα το δούμε, ωστόσο αν βλέπετε…

• RE:

anton1z001 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση: “ Εφόσον έχεις TWRP Recovery δεν χρειάζεται να κάνεις καμία μετονομασία.” Πόσα ωραία πράγματα έμαθα σήμερα Ευχαριστω πολυ!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορεί να είναι καθαρά θέμα Recovery και θα το δούμε, ωστόσο αν βλέπετε τέτοια προβλήματα, καλό είναι να κάνετε την αναβάθμιση από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI. ” Μάλιστα, ωραία Οπότε μετονομάζω το ζιπάκι σε update.zip και μέσω της εφαρμογής update, επιλέγω ζιπάκι και με πετάει σε recovery μόνο του και το περνάει??

• Καλησπέρα κι από εμένα! Έχω μια ερώτηση, διορθώστε με αν είναι off topic παρακαλώ Πέρασα το Σάββατο την τελευταία ενημέρωση gtv 6.5.19 για xiaomi mi 5, 3/64gb. Με το συνηθισμένο wipe cache + davlik μέσω recovery και install zip, έχασα το dolby atmos που είχα, και χρειάστηκε να κάνω manual install supersu.zip. Οι πληροφορίες τηλεφώνου ήταν ως εξής (...by xiaomi.eu...): 14389-prin-png Ενώ με factory reset και εγκατάσταση εκ νέου, το dolby atmos επέστρεψε, supersu επίσης υπάρχει, και οι πληροφορίες…

• RE:

anton1z001 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από anton1z001: “Xiaomi mi 5 3gb ram / 64gb rom!! Με την ελληνικη gtv 6.5.19 χτυπησε περιπου 136.300+ αλλα δεν εχω screenshot.. ” Το γκρέμισες ρε φ'ιλε!! :)” Χαχα, είναι θηριάκι το μι5, δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “Πιο mi5 έχεις” Xiaomi mi 5 3gb ram / 64gb rom!! Με την ελληνικη gtv 6.5.19 χτυπησε περιπου 136.300+ αλλα δεν εχω screenshot.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

Μήνυμα

7.2 stable2c9e13e5425da8761245ceadbd2d7ee9.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια και πάλι, μόλις πέρασα και την τελευταία ενημέρωση και έχω μια απορία (παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος, αν η ερώτησή μου είναι σε λάθος topic) Με το συνηθισμένο wipe cache + davlik μέσω recovery, έχασα το dolby atmos που είχα, και χρειάστηκε να κάνω manual install supersu.zip. Οι πληροφορίες τηλεφώνου ήταν ως εξής (...by xiaomi.eu...): forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14389/ Ενώ με factory reset και εγκατάσταση εκ νέου, το dolby atmos επέστρεψε, supersu επίσης υπάρχει, και οι πλη…

• Όλα καλά μέχρι στιγμής!! Απλά δεν μπορώ να βρω το Mikey και το Dolby Atmos..

• Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και την δουλειά παιδιά!! Δεν έχω ξαναασχοληθεί με απλό update πάνω σε άλλη παλαιότερη έκδοση της gtv. Έχω την ελληνική 6.5.12. Η διαδικασία είναι μέσω twrp, wipe davlik/cache και install το ζιπάκι της ρομ??

• Error - system launcher has stopped working

anton1z001 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

.