Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 221.
-
Παράθεση από anton1z001: “Είναι πιθανό να έγινε όλο αυτό διότι δεν μετονόμασα το zip σε update.zip (official china dev rom 6.5.7)!!” Υποψιάζομαι ότι κάτι τέτοιο έφταιγε!! Πλέον είμαι κανονικα στην ελληνική ρομ, και κατεβάζω τις ρυθμίσεις μου Παράθεση από kyriakos_romanos: “ Γι αυτό δεν εχω ασχοληθει ακομη... Κριμα ομως γιατι εδωσα 400€ και δεν εχω 4G, ξυπνητήρι, και οταν κανω login στον miui λογαριασμό δεν μπαινει στο τηλέφωνο - επαφες. .” Έχεις απόλυτο δίκιο, κι εγώ είχα διάφορους ενδοιασμούς, …
-
Παράθεση από Octaviastikos: “ποιο twrp έχεις βάλει;;” Για TWRP περασα αυτα: TWRP+BOOT_gemini.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device Παράθεση από kyriakos_romanos: “Παράθεση από Octaviastikos: “ποιο twrp έχεις βάλει;;” Σορρυ αν χαλασα το Thread σου φιλε απλα κ εγω σκεφτομουν να κανω την ιδια διαδικασία για την ελληνική rom...” Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα φυσικά, ασ βοηθηθούμε όλοι Παράθεση από NasDriver: “@anton1z001 κάνε και μία διόρθωση στον τίτλο, σε κάτι πιο σχετικό με το πρόβλημα που αντιμετωπίζε…
-
Γεια και παλι!! Καταφερα να μπρικαρω τη συσκευη!! Πηγα να περασω προηγουμενη εκδοση china dev (μ*λ*κι* μου;;) μεσω twrp.. Πλεον ειμαι στη φαση που προσπαθει να φορτωσει το mi logo μετα απο ενα factory reset, και φορτωνει χωρις να σταματαει. Αν κλεισω τη συσκευη κρατωντας πατημενο το power button, ξαναμπαινει στην ιδια διαδικασια!! TWRP μπορω να μπω με λιγη προσπαθεια Hmmmm, help pleaseee?? ( Στάλθηκε από το HUAWEI U9508 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια χρειαζομαι βοηθεια!! Xiaomi Mi5 3/64 Ακολουθησα τον οδηγο του φορουμ, περασα china developer 6.5.12, unlock και root!! Ολα καλα, το κινητο λειτουργησε κανονικα για 4 μερες!! Σημερα το απογευμα αποφασισα να κανω ενα ρεσταρτ τη συσκευη, και απο τοτε μολις παει να φορτωσει, δεν μπορει να φορτωσει τον system launcher...Οποτε δεν μπαινει ουτε σε μενοου, ουτε τιποτα... Xiaomi Recovery κλειδωμενο... Ιδεες παρακαλωω!!
-
Ευχαριστω παρα πολυ για τον οδηγο, πραγματικα εκτιμω την δουλεια σου!! 2 ερωτησεις: 1. Με τον οδηγο αυτο, μπορω να περασω gtv develper ειτε gtv stable?? (μετα απο wipe data/ factory reset φανταζομαι) 2. Μπορεις να περασεις μονιμα την twrp recovery?? Και παλι ευχαριστω, θα προσπαθησω να δοκιμασω κατι μεσα στο επομενο διαστημα!!
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Τι πρόβλημα έχεις;;” Σκοπεύω να δοκιμαάσω αργότερα σήμερα να το ξεκλειδώσω, ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό! Δεν είναι ότι έχω κάποιο πρόβλημα προς το παρόν, απλά διαβάζοντας διάφορα στο φόρουν, στο xiaomi.eu και στο en.miui.com έχω μπερδευτεί λίγο.. (πχ στην ελληνική dev rom περιέχεται το twrp και το supersu.. πώς εγκαθιστώ το twrp?? μπορώ απευθείας μετά τη διαδικασία ξεκλειδώματος?? και μετά φλασάρω απλά την ελληνική ρομ??) Διάβασα σε άλλα φόρουμ ότι θέλει ειδική ρομ …
-
Παράθεση από Bodai: “Welcome @anton1z001 , given that you are an english speaking person i believe that you may face some problems with our guides as they are greek written and google translation may cause you trouble. Please verify that prior to receiving more info from us. Καλως ήρθες @anton1z001, θα πρέπει να ξέρεις ότι οι περισσότεροι οδηγοί είναι γραμμένοι στα ελληνική οπότε πρέπει πρώτα να διασφαλίσουμε ότι μιλάμε με έλληνα για να συνεχίσουμε με την παροχή οδηγιών και βοήθειας.” Hello and …
-
Αλλαγή ρομ ή αναμονή;;
ΜήνυμαΑν επιστρεψεις σε china stable official ο bootloader ξανακλειδωνει;; Sorry αν φαινονται χαζα οσα ρωταω, αλλα ειμαι αδαης Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όσον αφορά τις official china roms, οποιαδήποτε αλλαγής θελήσεις να κάνεις μελλοντικά θα πρέπει να περάσεις από dev για να ξεκλειδώσεις, οπότε είναι μονόδρομος η αλλαγή + ξεκλείδωμα. Αφού ξεκλειδώσεις, αν δεις ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά απλά γυρνάς στην stable με ένα factory reset.” Όντως γίνεται να επιστρέψεις απο dev σε china stable με ενα απλο factory reset?? :confused: :confused: Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Εγώ στη θέση σου θα ξεκλείδωνα και παράλληλα θα αποφάσιζα τι θα κάνω” Κατι τετοιο σκεφτομουν, αλλα επδ χρειαζεται να περασεις china developer rom για να ξεκλειδωσεις, δεν ξερω αν και κατα ποσο θα ειναι εκδοση με περσσοτερα bugs συγκριτικα με την stable που εχω.. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Αλλαγή ρομ ή αναμονή;;
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους!! Είμαι κάτοχος mi5 64gb για 3 βδομάδες περίπου και νεος στο φορουμ, με μικρη εμπειρία σε flashing, custom roms κλπ... Εχω ηδη πάρει έγκριση για ξεκλειδωμα του bootloader και περιμενω, διαβαζοντας διαφορα αρθρα κυριως... Προτείνετε να βαλω custom rom (πχ του φορουμ..) + root, ή να περιμενω με την stable chinese που εχω;; (και απο την οποια δεν εχω παραπονο...) και να περασω καποια στιγμη την stable miui v8... Δεν με απασχολει προς το παρον το ροοτ για καποια συγκεκριμενη εφαρμ…
-
Βοηθεια για αγορα mi5
ΜήνυμαΔεν ξερω αν λετε για μενα.. Για την 3/64 μιλαω!! Στάλθηκε από το HUAWEI U9508 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βοηθεια για αγορα mi5
ΜήνυμαΠαιδια το παρηγγειλα εγω απο spemall με eu express, χωρις τελωνειο!! Μια μερα το εχω, χωρις multilanguage (και ας ελεγε οτι θα εχει..), εβαλα μονος google apps κλπ... Πολυ καλα ως τωρα, αλλα δυστυχως δεν εχω καθολου χρονο να τεσταρω λογω δουλειας.... (μονο antutu, 132000 περιπου :P) Στάλθηκε από το HUAWEI U9508 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk